Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba kızlar benim ctesi günü 9 yumurtam toplandı bugün aradılar hastaneden 7ağustos perşembe sabahı 5.gün taze transfer olacakmışım. Bu şekilde karar vermişler. Bilmem gereken birşey önerileriniz varsa açığım teşekkürler

bnde 5.gun taze transfer oldum AA kalitedeydi 10 tane yumurta toplanmisti 3 tanede 5AA kalitede donduruldu

Ya kızlar saçma sapan bişey sorucam şimdi transfer öncesi ilişki yasak zaten onu biliyorum kasılmalar olmasın diye herhangi bir şey yapmamak lazım fakat benim libidom yükseldi ve sürdük yere kasılmalar yaşıyorum (istek gibi bişi) yani bişeyvyapmıyorum ama böyle bi durum yaşayan var mı ?

Ya çok sevindim sanırım benimde perşembe günü transfer günüm güzel, sonuçlar alırız, inşallah

Selam kızlar, ben de 6 Ağustos’ta transfer olacağım. İlk transferim olacak. Çok heyecanlıyım dondurulmuş embriyo transferi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba bende 6 ağustosta transfer olucam ilk benimde dondurulmuş embriyo transferi. İnşallah ikimizde pozitif haber alırız

istek tek başına kasılma yapma bence biraz evham olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…