- 20 Temmuz 2024
- 504
- 300
- 23
- 32
insallah pozitif sonuclar aliriz gogus agrim disinda fazlada bisey yok ara arada bgn bel agrim oluyor hafif oda
fitil olarak kullaniyorum cnmİnşallah canım rabbim güzel haberler almayı nasip etsin. Progesteron iğne mi kullanıyorsun fitil mi?
bnde 5.gun taze transfer oldum AA kalitedeydi 10 tane yumurta toplanmisti 3 tanede 5AA kalitede dondurulduMerhaba kızlar benim ctesi günü 9 yumurtam toplandı bugün aradılar hastaneden 7ağustos perşembe sabahı 5.gün taze transfer olacakmışım. Bu şekilde karar vermişler. Bilmem gereken birşey önerileriniz varsa açığım teşekkürler
Ya çok sevindim sanırım benimde perşembe günü transfer günüm güzel, sonuçlar alırız, inşallahMerhaba kızlar benim ctesi günü 9 yumurtam toplandı bugün aradılar hastaneden 7ağustos perşembe sabahı 5.gün taze transfer olacakmışım. Bu şekilde karar vermişler. Bilmem gereken birşey önerileriniz varsa açığım teşekkürler
Merhaba bende 6 ağustosta transfer olucam ilk benimde dondurulmuş embriyo transferi. İnşallah ikimizde pozitif haber alırızSelam kızlar, ben de 6 Ağustos’ta transfer olacağım. İlk transferim olacak. Çok heyecanlıyımdondurulmuş embriyo transferi. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Yaaa hadi inşallaah güzel haberlerle gelelimmm perşembe günüüü burayaYa çok sevindim sanırım benimde perşembe günü transfer günüm güzel, sonuçlar alırız, inşallah
İnşallahhh sonucu güzel olur hepimiz içinbnde 5.gun taze transfer oldum AA kalitedeydi 10 tane yumurta toplanmisti 3 tanede 5AA kalitede donduruldu
Benim embriyo lar biraz az ama bakalım nasip ne olurYaaa hadi inşallaah güzel haberlerle gelelimmm perşembe günüüü buraya
Hiç farketmez şimdiden böyle moralinizi düşük tutmayın Allahın izniyle herşey güzel olacakBenim embriyo lar biraz az ama bakalım nasip ne olur
istek tek başına kasılma yapma bence biraz evham olabilir mi?Ya kızlar saçma sapan bişey sorucamşimdi transfer öncesi ilişki yasak zaten onu biliyorum kasılmalar olmasın diye herhangi bir şey yapmamak lazım fakat benim libidom yükseldi ve sürdük yere kasılmalar yaşıyorum (istek gibi bişi) yani bişeyvyapmıyorum ama böyle bi durum yaşayan var mı ?
benim de 11 ağustos kan testimbn hic cesaret edemem 10 agustos kan testi gunum onu beklerim galiba
Evet inşallah öyle olacak siz nerde tedaviye başladınızHiç farketmez şimdiden böyle moralinizi düşük tutmayın Allahın izniyle herşey güzel olacak
yaa oylemi kacinci gun embriyosuydu ilk denememibenim de 11 ağustos kan testimben de erken gebelik testi yapıp negatif görmekten veya yalancı pozitif görmekten korktuğum için bekleyeceğim
5. gün evet ilk denemem :)yaa oylemi kacinci gun embriyosuydu ilk denememi
benimde 5.gun ve ilk denenem hangi kalitedeydi5. gün evet ilk denemem :)
ayy aynıyızbenimde 5.gun ve ilk denenem hangi kalitedeydi
benim 5AAayy aynıyız4ab senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?