Gozunuz aydınKızlar bende kan verdim sabah beta 154
8. Günüm
Benımde bugun 8gün bende test verdım 172 cıktıKızlar bende kan verdim sabah beta 154
8. Günüm
Ne yaptın canım ben de sadece folik asit kullanıyorum . Benim transfer perşembeden Cuma’ya alındı progestoron yeteri kadar yükselmemiş dediBenim de doğal transfer olacak canım benim. Coraspin ve folik asit haricinde hiçbir ilaç kullanmadım ben bakalım hayırlısı. Ama benim transfer tarihim bugün belli olacak. Rabbim herkese pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah bize de...
Canım kan değerlerin nasıldı özellikle LH , estradiol ve progesteronKızlar pazartesi günü transfer oluyorum. Dua edin benim için. Sabah akşam progestan fitil kullanacağım sadece bir değer folik asit ve coraspin kullanmaya devam... Allah benim de sizin gibi pozitif sonuç almamı nasip eder inşallah canlar...
Allah'ın izniyle ikiside tutmuş gibi oyyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar benmde çift embriyo dondurulmuş transfer .bugün 8. Gün betahcg 330 . Daha 4 gün vardı kan günüme dayanamadım kan verdim. Sizce nasıl.
Ayy inşallah Allahm bu 3. Tüp bebek denememizdi. İlk 2 si negatif olmuştu inşallah Allahm sağlıklısını nasip etsin inşallahAllah'ın izniyle ikiside tutmuş gibi oyyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok merak etme Allah'ın izniyle herşey çok yolunda güzel şeyler düşün çok dua et şükür et regl ağrısı gibi ağrı ara ara bende de oluyor bebek yerini sabitliyor ondan hayırlı uğurlu olsun inşKızlar cuma transferin 10. Günüydü 86 çıkmıştı beta. Bugün adet sancısı iyice arttı sanki içimde yolunda gitmeyen şeyler var gibi. Salı günü keseyi görmek için çağırdı doktorum ama içim hiç rahat değil. Yardımınıza ihtiyacım var
Benim transfer yarın yapılacak canım benim. Şükürler olsun inşallah aksilik çıkmaz.Ne yaptın canım ben de sadece folik asit kullanıyorum . Benim transfer perşembeden Cuma’ya alındı progestoron yeteri kadar yükselmemiş dedi
Yaaa gerçekten miii umut oldu şuanBENNN...DAHA DÜN BAŞIMA GELDİ. Evde sabah idrar testi yaptım. Negatif. Ağlayarak hastaneye gittim. Gönülsüz bir şekilde. sonra işe geldim. Sonuç zaten negatif diye ilaçları bile yanıma almamıştım. Öğlen pozitifi görünce soluğu evde aldım. ilaçlarıma koştum :)
Beta güzel çıkmış aslında canm . İçini ferah tut . Bende regl olacakmışım gibi çok tedirginim . 8.gunumde beta 330 çıktı 9.gunun sabahi kahverengimsi bit kanama gibi birsey oldu çok daraldım. İnşallah sağlıklı birr şekilde bizimle kalırlarKızlar cuma transferin 10. Günüydü 86 çıkmıştı beta. Bugün adet sancısı iyice arttı sanki içimde yolunda gitmeyen şeyler var gibi. Salı günü keseyi görmek için çağırdı doktorum ama içim hiç rahat değil. Yardımınıza ihtiyacım var
Ay benim de kan testim 28 inde. 16 sında mi gransfer oldunuz?Yaaa gerçekten miii umut oldu şuandün 8.gün idrar testinde çıkmadı ağla ağla bi harap oldum.. kan testim 28inde. Ayyy inşallah benimde senin gibi olur
İçinizi ferah tutun lütfen bir şey yoktur emin olun betanız çok iyiKızlar Bi korku düştü sanki içime. Dün beta baktırmıştım 8.gün 330 çıkmıştı bu sabah da kahverengimsi sanki regl olacakmışım gibi bir akinti oldu tedirginim şuan.
Bence güzel artmış 3. Gün embriyosu oldugu için çok normal takip etmenizi isteyecektir doktorda betayı3 gün embriyosu 8 gün 18.10 degerim 10. Gün 71.70 artış iyi mi sizce
Bol bol dinlen canımKızlar pozitif görenler bu süreçte kendine iyi gelen şeyleri bize de yazsanız tavsiye şeklinde önerdikleriniziher bebek gördüğümde gizli gizli aglıyorum bu hormon ignelerinden kaynaklı sanırsam duygular tavan bugun kontrolüm var yumurtalıklarım olgunlaşmış mı ona bakacaklar duanızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?