Senin durumun ne şu anKasık ağrısı bende de var sol bacağıma kramplar giriyor sanki
Sosyal medya kullanmıyorum ki. Burda başka soracağım hicbiryer yokFace'de tüp bebek anneleri diye sayfa var çok bilgiler bir sor istersen
Maalesef benzer durumlardayız eşim ben annem dışında kimse bilmiyor bilse neler olur allah bilir ama o sorular bitmiyor gerçekten önceden çalışıyordum işi bahane ederdim ama şuan düşünüyoruz bile diyemiyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın ilk denememizde olumlu sonuç alıp sağlıkla sürmesini nasip etsin ikimizedeİnşallah. Dua ederken benide kalbinizden geçirin. Yarın iyi haberler verebileyim inşallah size. Çok yoruldum artık eşimin tarafının sürekli bebekten vurmasindan. Gebeliği öğrendigm ilk an onlara artık verecek cevabım var diye düşündüm. Sevincini bile yaşayamadan.
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki şimdi biz tüp bebek yaptığımızı bile söylemek istemedik geldiler yatıyordum öğrenmek zorunda kaldılar ısrarla soruyorlar bir şey var mı var mı diye yok da diyemiyorum hani Allah'ın zoruna gider yok dersem var da diyemiyorum daha belli değil evde test yaptık ama bir şey çıkmadı falan diyorum böyle suratları tuşu satıyor sanki böyle bir imalı tavırlar ama üzgünüm yani tüp bebek olduğumu bile bile beni bırakıp memlekete gezmeye giden şimdi bana torun sormasın diğer gelinleri ( erkek kardeşlerinin eşi benimle yaşıt 15 senelik evli )3 tane büyük çocuğu vardı sonra ikizlere hamile kaldı 5 çocuk ikizlerle 5 olacak ona koşa koşa yardıma gittiler evi taşındı boş evi temizlediler diğer evi topladılar bana gelince yapmayan torun sorup sürat ekşitiyor ki ben tek oğullarının eşiyim ilk torun olacakİnşallah. Dua ederken benide kalbinizden geçirin. Yarın iyi haberler verebileyim inşallah size. Çok yoruldum artık eşimin tarafının sürekli bebekten vurmasindan. Gebeliği öğrendigm ilk an onlara artık verecek cevabım var diye düşündüm. Sevincini bile yaşayamadan.
Bende 25inde dondurulmuş transfer oldum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahArkadaşlar herşey gönlünüzce olsun inşallahmasal hanım sabah okudum yazılarınızı dualarım sizinle. Allah kucağımızi boş bırakmasın inşallah. Bende 26 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün ikinci günüm. Şimdiden bile zaman geçmiyor. O kadar yorucu ki beklemek. Normalde yazıları okur çıkarım. Ama yazasim geldi. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
160 çıktı değerim diş gebelik dedi doktorMaalesef benzer durumlardayız eşim ben annem dışında kimse bilmiyor bilse neler olur allah bilir ama o sorular bitmiyor gerçekten önceden çalışıyordum işi bahane ederdim ama şuan düşünüyoruz bile diyemiyorum Rabbim kucağımızı boş bırakmasın ilk denememizde olumlu sonuç alıp sağlıkla sürmesini nasip etsin ikimizede
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah160 çıktı değerim diş gebelik dedi doktor
Canım dış gebelik değil de gelişmemiş olabilir mi? Ultrasonla bakıp mı söylediler bunu? Benim de en son transferim öyle oldu dış gebelikten şüphelenildi ama 6. Haftayı beklediler doktor baktı dış gebelik değil gayet rahmin içinde ama gelişememiş dedi sonra bekledik 1 hafta kendi düşmeyince ilaçla düşük yaptırdılar ilacı içtiğim gün düştü 2 saat içinde.160 çıktı değerim diş gebelik dedi doktor
Yaaa160 çıktı değerim diş gebelik dedi doktor
3 tü üç sene önce suan 34 yasındayımAmh kaçtı acaba sizin
Allah razı olsun bekleyen herkesi hayırlı haberlerle mujdelesin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Amin hayırlısı böyleymiş.YaaaRabbim hakkın da hayırlısını versin
Yok sadece kanda Bakti. İlaçları kesti Bi kaç güne adet olursun dedi. Pazartesi tekrar kan istedi. Ya rahimde Bi problem var dedi yada tuplere yerleşmiş dediCanım dış gebelik değil de gelişmemiş olabilir mi? Ultrasonla bakıp mı söylediler bunu? Benim de en son transferim öyle oldu dış gebelikten şüphelenildi ama 6. Haftayı beklediler doktor baktı dış gebelik değil gayet rahmin içinde ama gelişememiş dedi sonra bekledik 1 hafta kendi düşmeyince ilaçla düşük yaptırdılar ilacı içtiğim gün düştü 2 saat içinde.
Nasılsın, senin yumurta toplama dündü. Kaç yumurta coktı, her şey yolunda mı. Ben şimdi geldim eve poliplr birlikte alındıHangi doktora gidiyorsunuz. Evet baya fark var ama anlamadımhakkımızda hayırlısı olsun, herkes kendi bildiği yoldan gidiyor.
inşallah kendiliğinden atarsın ilaca gerek kalmazYok sadece kanda Bakti. İlaçları kesti Bi kaç güne adet olursun dedi. Pazartesi tekrar kan istedi. Ya rahimde Bi problem var dedi yada tuplere yerleşmiş dedi
Bugün bitti, 10 yumurta toplandığı bilgisini aldım. Bakalım yarın detayları öğreneceğiz. Sebepsiz infertilite bizim, vende ya da eşimde bir problem tespit edilmemişti.Kızlar opu işleminizde kaç yumurta toplandı kaçı olgundu bilgi verebilir misiniz
Benimde cumartesi toplama işlemim bana doktorum söylemedi 14-15 mm olan foliküllerim fazla büyürler mi acabaBugün bitti, 10 yumurta toplandığı bilgisini aldım. Bakalım yarın detayları öğreneceğiz. Sebepsiz infertilite bizim, vende ya da eşimde bir problem tespit edilmemişti.
Maalesef doktorumuz %10 sebepsiz oluyor demişti bizde de eş kaynaklı ama şöyle düşünün en azından sağlığınız yerindeBugün bitti, 10 yumurta toplandığı bilgisini aldım. Bakalım yarın detayları öğreneceğiz. Sebepsiz infertilite bizim, vende ya da eşimde bir problem tespit edilmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?