• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Merhaba, bende 13 Ağustos'ta dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum. Artık kaçıncı tüp bebek denemem saymıyorum bile Daha önce 2 tane tüp bebek 1 tane de kendiliğinden hamileliğim oldu fakat devam etmedi. :( . Şimdi ise genel olarak bir belirtim yok. Sadece hafif baş dönmesi sersemlik gibi bir hal var. Yarın test günüm ama çok korkuyorum. Bakalım sonuç ne olacak... Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah bekleyen, isteyen herkesin.

Merhaba Kıymetli Arkadaşlar,

Bende 5. Gün embiryosu ile beş aylık gebeyim.
41 yaşındayım ilk tüp bebek denememdi .
Gittiğim merkezden hiç memnun kaldığımda söylenemez.Sadece 6 yıl önce oraya giden yakın bir arkadaşım gebe kldi ( çok başarısız öyküleri vardı ) ,onu duyunca bilinçaltımi bir gün çocuk düşünürsem ve bu tüp bebek olursa onların oldu bizimde olur düşüncesi oldu .Ve tabii rabbim böyle nasip kılmış demekki.

Transferden sonra hiçbir belirtim olmadi hatta bu msji da benim gibi hiçbir belirtisi olmayıp endişe duyanlar için yaşıyorum ,göğüslerim acımadi büyümedi kasılma olmadı transfer günü çok hafif bı kahve leke oldu ki o da normalmis ,istahimda azalma ya da artms olmadı .

Bu sürede ekstra iyi beslenmeye çalıştım sigarayı tamamen transfer günü bıraktım, avakado çok yedim kabak çekirdeğini çok yedim bunlarıda buradan okuyup öğrenip yaptım.

Ben çok sabirsz olduğum için 7. Gün kaliteli bir marka test yptm çok silik hayalet çizgi oluştu acaba pskolojik mi sadece ben mi goruyorm dedim.8. gün aynı marka testi ve ekstra kaset test yptm çizgi görününce kan verdim.betam 90 di.

Ve sürecim başladı .

Şimdi hepiniz için çok dua ediyorum gönülden isteyen herkese rabbim nasip etsin kolaylıkla doğru ve hayırlı zamanda sağlıkla...

Dua ile..

Eklentiler

• IMG_20250822_053254.webp
    IMG_20250822_053254.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu sabah yaptım bişey çıkmadı 😞 15 dk felan da bekledim çıkmadı
Test yapmayın doğru sonuç vermeyebilir. Üzülüp strese girmekten başka bir işe yaramıyor inanın. Ben ilk transferimde 9. gün test yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün iki test yapmıştım biri çıkıp biri çıkmamıştı. Yani bir kutu test vardı nerdeyse hepsini tükettim merakımdan ama sadece strese girdiğimle kaldım. Kimyasal gebelik oldu. Bu defa kanı bekliyorum

Back
X