- 18 Ocak 2019
- 2.742
- 2.390
- 133
- 33
Öncelikle hayırlı olsun yarın ya da yarından sonra idrarda bazen silik çıkabilir sizin ama isterseniz 9. Günü bekleyinBende 16 agustosta transfer oldum hiç belirtim yok acaba ne zaman test yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun yarın ya da yarından sonra idrarda bazen silik çıkabilir sizin ama isterseniz 9. Günü bekleyinBende 16 agustosta transfer oldum hiç belirtim yok acaba ne zaman test yapmalıyım
Ben 15 inde transfer oldumBende 16 agustosta transfer oldum hiç belirtim yok acaba ne zaman test yapmalıyım
Ayın 14 ünde oldum bende transfer çok yakınızBen 15 inde transfer oldum
adet sancılarım var sadece hafta sonu test yapmayı düşünüyorum
Test yapabildiniz miAyın 14 ünde oldum bende transfer çok yakınız
Bu sabah yaptım bişey çıkmadıTest yapabildiniz mi
Yanıltıcı olabiliyor o testler en iyisi kan vermek canım moralini bozmaBu sabah yaptım bişey çıkmadı15 dk felan da bekledim çıkmadı
yapacak biseyim yok Allah'ın dediği olur 10 12 dk sonra ufak bir silik çizgi oldu ama yok gibi çok belirsizYanıltıcı olabiliyor o testler en iyisi kan vermek canım moralini bozma![]()
Verdim değerim 31 çıktı.
Ben de 14unde oldum. Aynn adet sancısı gibi sancım var bir de bu sabah avuç içi kadar lekelenme olmuştu. Olabilir demierdi ama yine de yazdım hemşire yeBen 15 inde transfer oldum
adet sancılarım var sadece hafta sonu test yapmayı düşünüyorum
Ben de 14unde oldum. Hayırlı haberlerinizi bekliyorumAyın 14 ünde oldum bende transfer çok yakınız
Test yapmayın doğru sonuç vermeyebilir. Üzülüp strese girmekten başka bir işe yaramıyor inanın. Ben ilk transferimde 9. gün test yapmıştım silik çıkmıştı. Ertesi gün iki test yapmıştım biri çıkıp biri çıkmamıştı. Yani bir kutu test vardı nerdeyse hepsini tükettim merakımdan ama sadece strese girdiğimle kaldım. Kimyasal gebelik oldu. Bu defa kanı bekliyorumBu sabah yaptım bişey çıkmadı15 dk felan da bekledim çıkmadı
Evet hepsi olabiliyormus ama fazlası zarar tabi test yapmadiniz miBen de 14unde oldum. Aynn adet sancısı gibi sancım var bir de bu sabah avuç içi kadar lekelenme olmuştu. Olabilir demierdi ama yine de yazdım hemşire ye
Tabi ki rabbim ol der olur inşallah pozitifi göreceğizyapacak biseyim yok Allah'ın dediği olur 10 12 dk sonra ufak bir silik çizgi oldu ama yok gibi çok belirsiz
Hayır yapmadım. İlk transferde 9gün yapmıştım ama beni çok strese sokmuştu zaten silik çıkıyor falan. O yüzden bu defa test günümü beklicemEvet hepsi olabiliyormus ama fazlası zarar tabi test yapmadiniz mi
Ben bu idrar testlerine güvenemiyorum hic ilk transferimdede 8. Gün kan vermiştimHayır yapmadım. İlk transferde 9gün yapmıştım ama beni çok strese sokmuştu zaten silik çıkıyor falan. O yüzden bu defa test günümü beklicem
Dün gördüğüm den daha silik bir çizgi o yüzden üzüldümTabi ki rabbim ol der olur inşallah pozitifi göreceğiz