• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.028
387
123
Merhaba arkadaşlar Ağustos ayı için inşallah tüp bbek tedavisi e adım atacağız ..Kayseri gokalp oner hoca doktorum...sizler tüp bebek süreci nasıl oldu kaç ay sürdü ilk denemede tuttumu...nelere dikkat ettiniz...

Merhaba arkadaşlar Ağustos ayı için inşallah tüp bbek tedavisi e adım atacağız ..Kayseri gokalp oner hoca doktorum...sizler tüp bebek süreci nasıl oldu kaç ay sürdü ilk denemede tuttumu...nelere dikkat ettiniz...
Ben ankarada tedavi görüyorum mayısta toplandı. 2 adet dönemi Rahim dinlendirme yapıldı. Transfer için cumartesi gününü bekliyorum. Her şey gönlünüzce olsun 🍀

Aaminn inşallah teşekkür ederim... hadi inşallah güzel olur her şey 🙏🌺özel demiydi..

Ben ankarada tedavi görüyorum mayısta toplandı. 2 adet dönemi Rahim dinlendirme yapıldı. Transfer için cumartesi gününü bekliyorum. Her şey gönlünüzce olsun 🍀
Ayyy ne güzel. Ben de yarın bahçeciye tedavimi başlatmaya giriyorum berfu hocaya. Siz de mi berfu hoca ile ilerlediniz

Berfu hoca ile deneyimlerin nasıldı. Süreçte ilgisi alakası...
Güzeldi gayet.. ben kendimi bıraktım kendisine çok sorgulamadım herşeyi ayrıntılı öğrenmedim. Kendisi gereken bilgiyi bilmemiz gerekenleri söylüyor zaten.. negatif bir konusması cevapsız sorum olmadı hiç ..

Sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲herkese soruyorum ama rahim dinlendirme hangi durumlarda yapiliyir

İnşallah hayırlısı ile ...bende Ağustos baslari gibi gidicem Kayseri Gökalp öner hocaya bakalım.ne der ne söyler...inşallah kucaklarimiz boş kalmaz🤲🤲🤗🤗👶

Bende 31 Temmuz da transfer oldum. 3.gün embriyosu iki tane koyuldu. Şu an sonuç bekliyorum ve çok heyecanlıyım. Doktor çok olumlu konuştu bu süreçte beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor diye duydum. Ananas ve havuç suyu ne için kullanıyorsunuz?

Neden yapılıyormuş rahim dinlendirilmesi?
Hayırlı bi gelişme oldu mu?

Bende 31 Temmuz da transfer oldum. 3.gün embriyosu iki tane koyuldu. Şu an sonuç bekliyorum ve çok heyecanlıyım. Doktor çok olumlu konuştu bu süreçte beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor diye duydum. Ananas ve havuç suyu ne için kullanıyorsunuz?
Kaç ay sürdü tedavin totalde?
Çok heyecanlı, test yapsana?

Back
X