Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ankarada tedavi görüyorum mayısta toplandı. 2 adet dönemi Rahim dinlendirme yapıldı. Transfer için cumartesi gününü bekliyorum. Her şey gönlünüzce olsunMerhaba arkadaşlar Ağustos ayı için inşallah tüp bbek tedavisi e adım atacağız ..Kayseri gokalp oner hoca doktorum...sizler tüp bebek süreci nasıl oldu kaç ay sürdü ilk denemede tuttumu...nelere dikkat ettiniz...
Bahçeci deAaminn inşallah teşekkür ederim... hadi inşallah güzel olur her şeyözel demiydi..
Ayyy ne güzel. Ben de yarın bahçeciye tedavimi başlatmaya giriyorum berfu hocaya. Siz de mi berfu hoca ile ilerledinizBen ankarada tedavi görüyorum mayısta toplandı. 2 adet dönemi Rahim dinlendirme yapıldı. Transfer için cumartesi gününü bekliyorum. Her şey gönlünüzce olsun![]()
Evet onunla ilerledik. Yarın transferim varAyyy ne güzel. Ben de yarın bahçeciye tedavimi başlatmaya giriyorum berfu hocaya. Siz de mi berfu hoca ile ilerlediniz
Berfu hoca ile deneyimlerin nasıldı. Süreçte ilgisi alakası...Evet onunla ilerledik. Yarın transferim var![]()
Güzeldi gayet.. ben kendimi bıraktım kendisine çok sorgulamadım herşeyi ayrıntılı öğrenmedim. Kendisi gereken bilgiyi bilmemiz gerekenleri söylüyor zaten.. negatif bir konusması cevapsız sorum olmadı hiç ..Berfu hoca ile deneyimlerin nasıldı. Süreçte ilgisi alakası...
Sağlıkla ilerlesin inşallahBen ankarada tedavi görüyorum mayısta toplandı. 2 adet dönemi Rahim dinlendirme yapıldı. Transfer için cumartesi gününü bekliyorum. Her şey gönlünüzce olsun![]()
Kimyasal oldu. Herkese yapıyor sanırımSağlıkla ilerlesin inşallahherkese soruyorum ama rahim dinlendirme hangi durumlarda yapiliyir
Yaaa hayırlısı olsun canim.saglikla yeniden nasip olsunKimyasal oldu. Herkese yapıyor sanırım
Neden yapılıyormuş rahim dinlendirilmesi?Ben ankarada tedavi görüyorum mayısta toplandı. 2 adet dönemi Rahim dinlendirme yapıldı. Transfer için cumartesi gününü bekliyorum. Her şey gönlünüzce olsun![]()
Kaç ay sürdü tedavin totalde?Bende 31 Temmuz da transfer oldum. 3.gün embriyosu iki tane koyuldu. Şu an sonuç bekliyorum ve çok heyecanlıyım. Doktor çok olumlu konuştu bu süreçte beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor diye duydum. Ananas ve havuç suyu ne için kullanıyorsunuz?
Nasıl bi süreç anlatır mısın ilk muayeneden itibaren?Merhaba şişli kolandayım çok memnunum , transfer bekliyorum
Hayırlı olur sonucunda inş. Gittin sonrasını anlatır mısın,Ayyy ne güzel. Ben de yarın bahçeciye tedavimi başlatmaya giriyorum berfu hocaya. Siz de mi berfu hoca ile ilerlediniz
Başladı mı?Bende ay sonu histeroskopi olcam.insallah Ağustos ayında tedavim başlar artık![]()