Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

Tmm Nisam..İnş geç kalmamışımdır tedbirlere...Allah'ım hayırlısını versin tabii.Olmayacaksa bir sebep verir,nasip etmez..Tşk ederim verdiğin bilgiler için sağol arkadaşım :)

Angelcım hala soktayım canım ınanamıyorum
yaa(
sankı hala hamıleyım gıbı hıssedıyorum ve oan kopuyorum ya
ınanamıyorum kanama olmadanda ınanamıcam galıba
saka oynuyor sankı bırı benımle
neden dıyesım gelıyor ama hamdolsun dıyorum yınede azıcık ta olsa bu hıssı yasadım
hamdolsun dua edın bana hamıs kardeslerım melegım 3,de benı bırakmasın

bulucum nedemek canım yaa
bız burda bırbıırımıze bılgı vermeye calısıyoz
ınsallah bırsey yoktur canım

Sen nekadar güçlü bir kadınsın ki bunu böyle olgunlukla karşılıyorsun... bu kadar üzülmen o kadar normal ki, ama yinede etrafına çok pozitif, olumlu bir elektrik veriyorsun. Seni hayranlıkla takip ediyorum. İnşallah üçüncüde sımsıkı tutunacak sana bebeğin...

arkadaşlar bugün benim test günümdü öğlen belli olacak sonucum ama benim 4 gündür kahverengi lekelenmem oluyor dün doktorum iğne verdi bugün birz azaldı ama bu nedir sizce kızlar?valla ölüyorum heyecandan.

CANIM BU SOZLERIN BILE BENI AGLATTI VALLA COK DUYGULANDIM
HAKIKATEN OYLEMI BILMIYORUM AMA DISTAN NEKADAR GUCLU OLSAMDA ICIMDE FIRTINILAR KOPUYOR
OAN ALLAHA SIGINIYORUM
DIYORUM ILK TEDAVIDE SEN 0,85 GOREN BIRISIN
HAMDOLSUN DIYORUM 171 E KADAR GORDUM BU DUYGUYU YASADIM AMA DEVAM EDEMEDI
INSALLAH SENDE DONMUSLARINDA SONUNA KADAR HAMISLIGIN DEVAM EDER VE YAVRUNU KUCAGINA ALIRSIN
BENDE INSALAH 3,DE OLUR VE MELEGIME KAVUSURUM
opuyorumnanaktan

averacım sen demın yazan degılmıydın ıdrarda kanda negatıf cıktı dıyen
allah korusun ayy ben kafayı yedım galıba:)
canım zaten bu aykı tedavıde olanların cogunda oldu yaa
bendede cok oldu ama tutmustu
korkma ınsallah ıyı olur
saat kacta cıkacak sonucun

ya üzülmeyin nolurrrr!üçüncüde bak ne kadar sevineceksin inan.benimde bugüm test günüm 2.denememdi.belkide bende 3.yü denicem ama moralimizi bozmayacayız.ne kadar inanırsak o kadar şansımız var demektir bence.nolur üzülme inan ki şu yazdıkların çok dokundu içime.az çok anlıyorum seni.Allah hayırlısını versin bize.

yok canım o ben değilim.benim bugün belli olacak,benim sorunum kahverengi lekeler((

seni takip edeceğim canım... Pozitif haberini duymak için ... Sen güçlü olacaksın ki yavrunda sana güçlü tutunsun...

canım bende dune kadar cok mutluydum ama ıste dun artık hamılelıgın bıtıcegını degınce doktor
artık dedı bıttı
donmusumda yok
hayırlısı dedım hep ama ıster ıstemez ınsan yenı cıkmıs oluyor bu olumsuzluktan dımı toplasakta hemen normale donemıyor
ska gıbı gelıyor ınsana canım
ınsallah sen 2,de tamamına kadar hep melegınle olursun benım gıbı olmassın sen korkma ve uzulme
senın donmusun varmı

angelcım bende sızı takıpte olucam
sızınle sevınıcem ve hırslanıcam ınsallah
sızın keselerınıze kalp atıslarınıza sızle sevınıcem
ve arkadan ınsallah tekrar gelıcem bende yılmadan yıkılmadan allahtan ısteyerek gelıcem ınsallah

öğlen on iki gibi canım.eşim gidip alacak sonucu.en az değer kaç olmalı acaba.ay benim doktor bursada ona faxlıcam yada sölicem değeri bakalım nolucak.

canım yaaa...
bu üzüntülü halinle bana destek olduğun için sağol....
açtığın topiğede yazmıştım rabbim tez zamanda bu acını unutturacak evlat nasip etsin inşallah...
hepimizim imtihanı ve hikayesi farklı ama amacımız aynı...
rabbim bu yolda uğraşan hiç kimsenin kucağını boş koymasın...
allaha sığın çok dua et...o kendisine açılan elleri boş çevirmez inşallah..........

kızlar günaydın
napıyosunuz bugün bakalım ben yeni girdim de bi şöyle baktım ne var ne yok
nisam canım ya sana hala inanmıyorum sanki hala hamileymişsin gibi geliyor ne zaman test yapıcam dedin neden yaptırıyor ki doktorun anlamadım ben
mavi sen bir daha kan testi yaptırdun mı naptın
angel sen napıyosun hadi az kaldı p.tesi kalp atışını mı duyacaktın sen

evet kanımı verdim geldim başka bi hastaneye fakat burdada 15.00 da çıkar dediler...klava:
beklemek benim kaderim:çok üzgünüm:....neyse sonu güzel olsunda ben beklerim ...
ama ilk defa yaptırıyomuş gibi heycanlıyım...delikafadulden
sonuç ne olursa olsun ben elimden geleni yaptım,elimden gelmeyenler içinse rabbime ellerimi açtım..
keşkelerim yok...hakkımda hayırlısı...:Saruboceq:

mavıcım merhaba canım
neyaptın kan verdın mı canım

averacım senın bursada hee hadı bakalım canım
bugun 12,gunmu yanı herkesın ayrı
kımının 50 lerde baslar kımının 200 lerde hıc bellı olmazkı
acaba als de yaptırcakmı yaaaaaaa test merak edıyorum

işte bu yüzden çok güçlü olduğunu düşünüyorum...

inşallah hayırlısı olur canım lekelenmen olmuştu galiba devam ettimi?

nisam seni o kadar iyi anlıyorum ki...
ben bile daha ne olacağı belli olmadığı halde kendimi yüzümde koca bi gülümsemeyle hayal kurarken buldum....
sonra dur dedim daha erken hemen havaya girme...
sen kimbilir ne hayaller kurdun ne umutlar besledin....
rabbim birdaha hayallerini hiç yarıda bırakmasın...tez zamanda yüzünü güldürsün...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…