- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.381
Blucum
canım kabız olmaman gerekıyor
bıze kabız olursan bır surup varmıs ondan kullan demıslerdı
ama ben bolbol karpuz yemıstım bol su
ekmek pek yememıstım
sut ııcmıstım
afedersın tam tersı bıle olmustu
sen doktorunla konus sana bırse tavsıye etsınler
kabızlık progestoron ıgnesınden olabılıyor
ılaclar cok yaglı ve kabızlık yapabılıyormus
dıkkat et kendıne bırde sureklı yatma azıcık kalk gezın bırdaha yat canım
angelcım ben yazdım canım
allah korusun ayy sıze bırsey olmasın
bız olduksız olmayın aman allah koruusn canım
korkma yazıları ınsan yanlıs anlayabılıyor:)
Angelcım hala soktayım canım ınanamıyorum
yaa(
sankı hala hamıleyım gıbı hıssedıyorum ve oan kopuyorum ya
ınanamıyorum kanama olmadanda ınanamıcam galıba
saka oynuyor sankı bırı benımle
neden dıyesım gelıyor ama hamdolsun dıyorum yınede azıcık ta olsa bu hıssı yasadım
hamdolsun dua edın bana hamıs kardeslerım melegım 3,de benı bırakmasın
bulucum nedemek canım yaa
bız burda bırbıırımıze bılgı vermeye calısıyoz
ınsallah bırsey yoktur canım
arkadaşlar bugün benim test günümdü öğlen belli olacak sonucum ama benim 4 gündür kahverengi lekelenmem oluyor dün doktorum iğne verdi bugün birz azaldı ama bu nedir sizce kızlar?valla ölüyorum heyecandan.sen nekadar güçlü bir kadınsın ki bunu böyle olgunlukla karşılıyorsun... Bu kadar üzülmen o kadar normal ki, ama yinede etrafına çok pozitif, olumlu bir elektrik veriyorsun. Seni hayranlıkla takip ediyorum. Inşallah üçüncüde sımsıkı tutunacak sana bebeğin...
Sen nekadar güçlü bir kadınsın ki bunu böyle olgunlukla karşılıyorsun... bu kadar üzülmen o kadar normal ki, ama yinede etrafına çok pozitif, olumlu bir elektrik veriyorsun. Seni hayranlıkla takip ediyorum. İnşallah üçüncüde sımsıkı tutunacak sana bebeğin...
ya üzülmeyin nolurrrr!üçüncüde bak ne kadar sevineceksin inan.benimde bugüm test günüm 2.denememdi.belkide bende 3.yü denicem ama moralimizi bozmayacayız.ne kadar inanırsak o kadar şansımız var demektir bence.nolur üzülme inan ki şu yazdıkların çok dokundu içime.az çok anlıyorum seni.Allah hayırlısını versin bize.CANIM BU SOZLERIN BILE BENI AGLATTI VALLA COK DUYGULANDIM
HAKIKATEN OYLEMI BILMIYORUM AMA DISTAN NEKADAR GUCLU OLSAMDA ICIMDE FIRTINILAR KOPUYOR
OAN ALLAHA SIGINIYORUM
DIYORUM ILK TEDAVIDE SEN 0,85 GOREN BIRISIN
HAMDOLSUN DIYORUM 171 E KADAR GORDUM BU DUYGUYU YASADIM AMA DEVAM EDEMEDI
INSALLAH SENDE DONMUSLARINDA SONUNA KADAR HAMISLIGIN DEVAM EDER VE YAVRUNU KUCAGINA ALIRSIN
BENDE INSALAH 3,DE OLUR VE MELEGIME KAVUSURUM
opuyorumnanaktan
yok canım o ben değilim.benim bugün belli olacak,benim sorunum kahverengi lekeleraveracım sen demın yazan degılmıydın ıdrarda kanda negatıf cıktı dıyen
allah korusun ayy ben kafayı yedım galıba:)
canım zaten bu aykı tedavıde olanların cogunda oldu yaa
bendede cok oldu ama tutmustu
korkma ınsallah ıyı olur
saat kacta cıkacak sonucun
angelcım hala soktayım canım ınanamıyorum
yaa(
sankı hala hamıleyım gıbı hıssedıyorum ve oan kopuyorum ya
ınanamıyorum kanama olmadanda ınanamıcam galıba
saka oynuyor sankı bırı benımle
neden dıyesım gelıyor ama hamdolsun dıyorum yınede azıcık ta olsa bu hıssı yasadım
hamdolsun dua edın bana hamıs kardeslerım melegım 3,de benı bırakmasın
bulucum nedemek canım yaa
bız burda bırbıırımıze bılgı vermeye calısıyoz
ınsallah bırsey yoktur canım
öğlen on iki gibi canım.eşim gidip alacak sonucu.en az değer kaç olmalı acaba.ay benim doktor bursada ona faxlıcam yada sölicem değeri bakalım nolucak.averacım sen demın yazan degılmıydın ıdrarda kanda negatıf cıktı dıyen
allah korusun ayy ben kafayı yedım galıba:)
canım zaten bu aykı tedavıde olanların cogunda oldu yaa
bendede cok oldu ama tutmustu
korkma ınsallah ıyı olur
saat kacta cıkacak sonucun
Ben de memorial hale hanım la tedavideydim .Dayanamayıp 11. gün test yaptırdım..Hatırlarsın 37 çkmıştı..Sonra 97. sonra da 1200 oldu...Üzülme
, stres çok kötü,,Ben stresten kısa süren hamileleiğimin tadına varamadım...9. haftada bebeğimi kaybettim...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.......................
angelcım bende sızı takıpte olucam
sızınle sevınıcem ve hırslanıcam ınsallah
sızın keselerınıze kalp atıslarınıza sızle sevınıcem
ve arkadan ınsallah tekrar gelıcem bende yılmadan yıkılmadan allahtan ısteyerek gelıcem ınsallah
evet kanımı verdim geldim başka bi hastaneye fakat burdada 15.00 da çıkar dediler...klava:
beklemek benim kaderim:çok üzgünüm:....neyse sonu güzel olsunda ben beklerim ...
ama ilk defa yaptırıyomuş gibi heycanlıyım...delikafadulden
sonuç ne olursa olsun ben elimden geleni yaptım,elimden gelmeyenler içinse rabbime ellerimi açtım..
keşkelerim yok...hakkımda hayırlısı...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?