Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

sağol canım hakkımda hayırlısı artık beklemekten başka çarem yok şimdilik....benim doktorumda yerleşme kanaması dedi...
rabbim hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin...
senin sürpriz yumurtanada bayıldım heeeeeee...akıllı bıcırıklar...opuyorumnanaktan

halan müstecepten iyimi bilecek canım... Yarın yaptır bakalım kaç çıkacak... Ama dediğim gibi ışık hızında sonuç alacağın biyerde yaptır canım... Inşallah yüksek çıkacak...

halan müstecepten iyimi bilecek canım... Yarın yaptır bakalım kaç çıkacak... Ama dediğim gibi ışık hızında sonuç alacağın biyerde yaptır canım... Inşallah yüksek çıkacak...

tamam canım başka bi yerde yaptırmaya çalışcam...ay inşallah katlanırda biraz rahatlarım...boshayallersmile

aslında benimde doktorum Müstecep bey:) ama ben dün Semra hanımla konuştum, çok sevecen ve insanı çok rahatlatan bir bayan. Bu arada sürpriz yumurta demek.... çok tuttum bunu hemde ne sürpriz yumurta :)))

hadi canım hayırlısı inşallah herşey olumlu olacak.

sağol canım inşallah,senin için çok sevindim inşallah sonunda da güzel bir sürpriz yapar sana ve anne olursun...

kızlar bende nihayet geldim:)))
1 embriyo kondu ve beklenen gün 26 ağustos:))) ilk ve son denememdir inşallah...

hadi hayırlı olsun inaşallah güzel haberi alırsın..

kan değerleri gerilemeye başladı canım... Yükseliş devam etmedi (((

nasıl yani ya,aman sakın ha,kötü bir haber verme bize,baştan olmaması neyse de sonradan kendine alıştırıp gitmesi çok zor olur,inşallah sıkı sıkı tutunur sana yavrun..

inşallah herşey çok güzel olacak...

tamam canım başka bi yerde yaptırmaya çalışcam...ay inşallah katlanırda biraz rahatlarım...boshayallersmile

Ben de memorial hale hanım la tedavideydim .Dayanamayıp 11. gün test yaptırdım..Hatırlarsın 37 çkmıştı..Sonra 97. sonra da 1200 oldu...Üzülme
, stres çok kötü,,Ben stresten kısa süren hamileleiğimin tadına varamadım...9. haftada bebeğimi kaybettim...Allahım hepimizin yardımcısı olsun.......................

slm arkadaşlar bende ağustos 2 de transfer oldum ve değerlerim şöyle 9.gün 45 11. 110 13.gün ise 230 çıktı ve dr. güzel dedi sizce bu değerlerler nasıll

gunaydın
hadı bakalım mavıcım uzme kendını halanın lafıyla bencede ıyı bır deger
ınsalah kısa zamanda sonucunu alırız

leylcım o degerı dusen benım angel degıl allah koruusn canım
onlar uzulmesın bız uzulduk

als cım bugun kan verıcenmı canım meraktayım senı

mersenem masallah canım degerlerın cok guzel
aynı gun trransfer olmusuz
bende pozıtıfı gordum ama degerım 14,gunde dususe gectı ve suan ılacları bıraktım melegımın dusmesını beklıcem hayırlısı demek boyleymıs baska acıklaması yok suan ıcın
sen canını sıkma cok guzel gıdıyon keseyı nezman gormeye gıdıcen

kız tövbe de.. kan değeri düşen ben değilim... nisamın kan değerleri gerilemeye başladı (((

angelcım ben yazdım canım
allah korusun ayy sıze bırsey olmasın
bız olduksız olmayın aman allah koruusn canım
korkma yazıları ınsan yanlıs anlayabılıyor:)

arkadaşlar günaydın benim geçen hafta gebelik testi yaptım önce 2.çizgi soluk çıktı daha sonra hastanede yaptım hem idrar hem kan testi ondada negatif çıktı şimdi 3 gündür adetim geçikti neyapmalıyım?

Arkadaşlar,
Lütfen birileri cevap versin.Transfer işleminden sonra tuvalet düzenim değişti benim .2 güne bir çıkmaya başladım.Dün,tuvalet ihtiyacım geldi.Ama öyle zorlandım ki...Öyle bir durumdu ki ne çıkabildim tuvaletten,ne ihtiyacımı giderebildim.Yapacak birşey olmayınca zorladım kendimi napayım...Ben zaten çok fazla birşey hissetmiyordum transferden sonra,bu kabızlık meselesi,bebeğin oluşumuna zarar verir mi?Neler oluyor biriniz cvp verebilir mi?Lütfen ..

canım kabız olmaman gerekiyor yani kendini zorladığında embriyonada zarar verebilirsin.hemen doktoruna danış bence ve sana kabızlığını giderecek ilaç versin.sabahları açkarna kayısı tüketmeye bak ve sakın zorlama kendini.

Tmm çok tşk ederim avarecann..Çok korkuyorum,belki de olan oldu dün... Neden kabızlık oluyor onu da anlamış değilim,çay kahve içmiyorum,bol bol su içiyorum,kabızlık yapıcak birşey de yemiyorum...Ne yememem gerekir acaba?Transferden sonra istediğini ye iç dediler bana,kabızlık falan kimse bahsetmedi birşey.Bu durumu da burda arkadaşlardan öğrendim...

Blucum
canım kabız olmaman gerekıyor
bıze kabız olursan bır surup varmıs ondan kullan demıslerdı
ama ben bolbol karpuz yemıstım bol su
ekmek pek yememıstım
sut ııcmıstım
afedersın tam tersı bıle olmustu
sen doktorunla konus sana bırse tavsıye etsınler
kabızlık progestoron ıgnesınden olabılıyor
ılaclar cok yaglı ve kabızlık yapabılıyormus
dıkkat et kendıne bırde sureklı yatma azıcık kalk gezın bırdaha yat canım

Asmın gecmıs olsun canım
ınsallah sende son denemende kavusursun melegıne
adetın gecıkmesı progestorondan olabılıyor
ama sen yınede doktoruna sor
ben ılk tedavımde negatıften 4 gun adet olmustum
bazılarıda tam tersı transfer sonucu beklerken oluyor bunyeye baglı canım

bir şey değil ne demek!nisam83 ün dediği gibi ilaçlar falan herşekilde etkiliyor bizi ama sen bol bol su içmeye devam et ve kayısı kürünü unutma sakın.içini ferah tut.streste kabızlığa neden oluyormuş bir yerde okumuştum.hakkımızda hayırlısı olsun.

progesteron kabızlık yapıyor, ilaçların yan etkisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…