- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.341
nisam canım şimdi gördüm ne oldu canım böyle ya şok oldum birden yazını görüncemafoldumben
kanaman mı oldu nasıl anladı doktor yolunda gitmediğini; bak eğer bebeği ulturasında göremediyse başka doktora da göster kendini mutlaka, çok endişelendim şimdi.
Tabiki rabbim hepimiz için hayırlısını versin ama kontrollerini mutlaka tam yaptır için rahat etsin canım.
Dualarım seninle hayırlısını diliyorum canım benim:saruboceq:
kan değerleri gerilemeye başladı canım... Yükseliş devam etmedi(((
çok üzüldüm ya inşallah rabbim 3.de hayırlısıyla nisam arkadaşımızı evladına kavuşturur.
angel canım sen işe nasıl gidip geliyosun?uzak mı evin işe?
Ben kısmetse 1 eylülde işbaşı yapıcam ama doktorum araba kullanma şimdilik dedi.vesaitle de 2 ayrı vesaite binicem ama 25km uzakta işime; yürüme mesafem de var.işten çok yolu düşünüyorum.o güne hayırlısıyla çıkalım inşallah problemsiz rabbim bi kolaylığını verir ama biraz yoldan endişeleniyorum.
angelcım canım uzulme
doktorun zaten sana soyler 23 agustosta canım
aaaayy meleklerınle bulusacaksın neguzel yaaaaaaa
allahım sonuna kadar ınsalah hepınızı mutlu eder
kavusturur canım
mavi canım maşallah 55 çıkmış çok tebrik ederim arkadaşım şimdi sakın düşük falan diye kendi kendine moralini bozma bence çok iyi belli ki meleğin azcık geç tutunmuş annesine önemli olan 2 gün sonraki artışı canım
çoookk tebrikleropuyorumnanaktan
offfffffffffffffff moralim bozuk yaaaaaaa.....
Benim halam hemşire kadın doğum doktoruna değerimi sormuş...eh idare eder filan demiş...
Halama sinir oldum ben herşeyin farkındayım zaten..bide arayıp niye moralimi bozuyosa.....klava:
yaa bu geç tutunma kafama yatıyo aslıda ama yinede hayal kurmıyayım diyorum...
Başlardaki yazılarınızı okudumda herkesin tutunma kanaması daha erken olmuş benim 10. Gün akşam oldu....11. Gün kahverengi oldu leke gibi bugünde bişiy yok....
Anca tutundu benim kuzum işte yaaaaaaaaa........
selam arkadaşlar,
bu ilerleyen günlerde olan kanama (lekelenme) tutunmanın mı belirtisiymiş?benim 5.günüm transferden sonra..şimdiden sabırsizlanıyorum.haftaya cumaya kadar nasıl beklicem:bbo:
canım herkesde olmuyor bu kanama... Her bünye farklı tepki veriyor.. Tedavin hayırlı olsun...
sen ona sor dedin mi? Boşver arkadaşım inşallah utandırırsın onları...
yaa bu geç tutunma kafama yatıyo aslıda ama yinede hayal kurmıyayım diyorum...
başlardaki yazılarınızı okudumda herkesin tutunma kanaması daha erken olmuş benim 10. gün akşam oldu....11. gün kahverengi oldu leke gibi bugünde bişiy yok....
anca tutundu benim kuzum işte yaaaaaaaaa........
Selam Arkadaşlar,
Bu ilerleyen günlerde olan kanama (lekelenme) tutunmanın mı belirtisiymiş?Benim 5.günüm transferden sonra..Şimdiden sabırsizlanıyorum.Haftaya cumaya kadar nasıl beklicem:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?