Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

kan değerleri gerilemeye başladı canım... Yükseliş devam etmedi (((

kızlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim inşallah 26 ağustos benim için güzel bir dönüm noktası olur:)
bizim sorunumuz pek belirgin değil aslında eşimde varikoselden ameliyat oldu ama sperm sayısı gayet iyiydi ancak morfoloji o kadar değildi ... inşallah tutunur bebişim:)

kan değerleri gerilemeye başladı canım... Yükseliş devam etmedi (((

çok üzüldüm ya inşallah Rabbim 3.de hayırlısıyla nisam arkadaşımızı evladına kavuşturur.

angel canım sen işe nasıl gidip geliyosun?uzak mı evin işe?
ben kısmetse 1 eylülde işbaşı yapıcam ama doktorum araba kullanma şimdilik dedi.vesaitle de 2 ayrı vesaite binicem ama 25km uzakta işime; yürüme mesafem de var.işten çok yolu düşünüyorum.o güne hayırlısıyla çıkalım inşallah problemsiz Rabbim bi kolaylığını verir ama biraz yoldan endişeleniyorum.

merhaba canlarım
catdogcum sagol canım
ınsallah bunada hamdolsun 0 ları gorebılırsım
doktorumda dıyor
demekkı vuxud hamılelıgı kabul ettı ama devam etmedı
ıste bakıcaz arastırıcaz
als cım ınsalah canım ınsalalh benım 3,de senınde sımdı olur ve devam eder canım
sen yınede sukret donmusun var keske benımde olsaydı ahhhhhhh hemen adetten sonra yapardım bu olumludansonra yaaa
ama olsun nasıp demekkı boyleymıs

evim işime oldukça uzak yaklaşık 30-40 km felan .. Sana araba kullanma mı dedi??? Enteresan... Ben araba kullanıyorum zararı olur mu yaa ??? Midem yanıyor çok ..akşamları uyku basıyor başkada bir sorunum yok şimdilik... Inşallahda olmaz ... Sen nasılsın canım..

angelcım canım uzulme
doktorun zaten sana soyler 23 agustosta canım
aaaayy meleklerınle bulusacaksın neguzel yaaaaaaa
allahım sonuna kadar ınsalah hepınızı mutlu eder
kavusturur canım

offfffffffffffffff moralim bozuk yaaaaaaa.....
benim halam hemşire kadın doğum doktoruna değerimi sormuş...eh idare eder filan demiş...
halama sinir oldum ben herşeyin farkındayım zaten..bide arayıp niye moralimi bozuyosa.....klava:

yaa bu geç tutunma kafama yatıyo aslıda ama yinede hayal kurmıyayım diyorum...
başlardaki yazılarınızı okudumda herkesin tutunma kanaması daha erken olmuş benim 10. gün akşam oldu....11. gün kahverengi oldu leke gibi bugünde bişiy yok....
anca tutundu benim kuzum işte yaaaaaaaaa........

sen ona sor dedin mi? Boşver arkadaşım inşallah utandırırsın onları...

yarın mı kan testi vericen... Allah aşkına başka biyerde yaptır.. 45 dakikada çıkıyor sonuçlar...inşallah 100 ü geçer yarın...

Selam Arkadaşlar,
Bu ilerleyen günlerde olan kanama (lekelenme) tutunmanın mı belirtisiymiş?Benim 5.günüm transferden sonra..Şimdiden sabırsizlanıyorum.Haftaya cumaya kadar nasıl beklicem :bbo:

canım herkesde olmuyor bu kanama... Her bünye farklı tepki veriyor.. Tedavin hayırlı olsun...

Çok tşk ederim cevapladığınız için.Farklı tepki veriyor dediniz ya,bende nerdeyse hiç tepki yok..Transferden sonraki 2 gün kasıklarımda hafif sancılar oldu,şimdi onlar da kayboldu nerdeyse.bilmiyorumkismile Tabii bu durum,iyi mi kötü mü,normal mi hiç bir fikrim yok.Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese inş.Birşey daha sormak istiyorum,12.günden önce test yapmak istersek,bu en erken hangi gün olmalı?Bir fikriniz,bildiğiniz varsa paylaşır mısınız?

sen ona sor dedin mi? Boşver arkadaşım inşallah utandırırsın onları...

az öncede müstecep bey aradı...
11. gün için değerin güzel dedi iyi miaklinialirimsmile
transferde baya bi ağladın ama sonucun güzel dediboshayallersmile...yarın yine yaptırcam bakalım ne çıkcak....bilmiyorumkismile

canım dün ben doktorumla konuştum kahverengi çok tehlikeli değil anladığım kadarıyla benim kanamam taze kırmızı kan rengindeydi bunuda beğenmedi zaten. Sen olumlu düşün inşallah herşey yolunda gidecek.

Selam Arkadaşlar,
Bu ilerleyen günlerde olan kanama (lekelenme) tutunmanın mı belirtisiymiş?Benim 5.günüm transferden sonra..Şimdiden sabırsizlanıyorum.Haftaya cumaya kadar nasıl beklicem :bbo:

hakkında hayırlısı olsun canım...
daha belirtiler için erken sıkıntı yapma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…