Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

arkadaşlar sonucum 9.20 çıktı.ne var ne yok gibi bir durum çıktı.bir kaç gün sonra yeniden test isteyebilirmiş doktor.bu durumda sizce ne??

canım benım doktorum umutta
yanı aynı doktorda yaptırcam baska yerde yaptırmayı dusunmuyorum
zaten umutta bahcecının ekı
asya tarafında
bakalım als cım aramıcam ozman gıdınce konusurum artık
baska doktorda yaptırmak ıstesem devlette yaptırırım ama kendı doktoru daha ıyı dımı
bu arada kanamam basladı az az(

yok canım senin doktorunda iyi ama pahalı filan olursa tabi sen bilirsin araştır bakalım

CANIM SENİN İÇİN GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM HATTA GÖZLERİM DOLDU ama rabbim herşeyin hayırlısını versin öncelikle. dr.31 ağustos dedi ultrason için sen ilk testi transferin kaçıncı yaptırdın canım ve kaç çıkmıştı

valla ben de bi şey anlamadım inşallah bir dahaki sefere yükselir canım ya sıkma kendinii
sağolun kızlar valla bende bişey anlamadım ama kanamamda devam ediyor sanırım tutmadı benim bebiş!hayırlısı olsun ama bir iki gün daha beklemek çok zor ya artık yeter ne çıkacaksa çıksaydı bende bu stresten kurtulsaydım dimi?

umutsuz konuşmak istemiyorum ama sen kendini her sonuca alıştır lütfen kanaman kahverengi ve lekenlenme şeklindeyse çok endişelenmiyor doktorlar sanırım. ama benimde az az kırmızı kan geliyordu ve tutmadı. değerinde sınırın hemen üstünde 5 üzeri gebe sayılıyor. doktoruna kanamanı haber ver tekrar tekrar yapabileceği birşey var mı sor. ben çok pişmanım kanamamı önemsemediğim için, normal diye düşündüm hep.

doktorum işleme girmiş hemşireye haber evridm cevap bekliyorum fakat benimde kanamam kırmızı canım.ben malesef pozitif düşünmüyorum gerçekler ortada zaten.ama doktordan beklicem haber.

kızlaaaaaaaaaarrr değerim 125 çıkmış :dance::dance:
sevinçten ağlayabilirmiyim artık :CüvCüv:
hamdolsun allahıma inanamıyorum:asigim:
gerçekten sevinebilirmiyim kızlar

doktorum işleme girmiş hemşireye haber evridm cevap bekliyorum fakat benimde kanamam kırmızı canım.ben malesef pozitif düşünmüyorum gerçekler ortada zaten.ama doktordan beklicem haber.

olumsuz olma... pozitif düşün bunlar önemli bence. hayırlısını iste ama kendinide her sonuca hazırla demek istedim. ben hazırım zannderken bile çok üzüldüm çünkü.

canım sonucun gerçekten kararsız bir sonuç ama sen yinede rabbimden hayırlısını istemeye devam et her şer gibi görünende vardır bir hayır ben sana bir örnek vereyim kendimden geçen yıl ankarada tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım ve değerlerim güzeldi tam 37 hafatalık gebeliğim devam edene kadar her şey yolundaydı ama bir anda bebeğin kalp atışı anormalleşti ve sezaryanla 05.01.2010 da aldılar 3 gün yaşadı kakasını yapmış solunumunu alıp veremiyodu ve sonra ben dedim ki keşke o zaman bana tutunmasaydı o tekmelerini hissetmeseydim ve bebeğimi hiç görmeseydim yani hiç gebe kalmasaydım dedim düşün 9 ay taşıyıp elim boş döndüm eve ama her zaman diyorum bunda da vardır bir hayırr :umursamaz:

avaracım canım bencede sen suan ortada gıtmeye devam et
ama bellıde olmaz canım
nasıp yaaaaaaa hayırlsı dıyelım dımı

ayyyyyyyyyyyyy mavıııııııııııııııııııııı sevın sevın agla canım ama sevıncten agla canım
hadı bakalım bak dogal yolla gelemeyen melegın gelıcek ınsalah bukez

ayyyyyyyyy canım yaaaaaa nebuyuk bır ımtıhan
ınsalah daha yasamazsın senın bu kacıncı denemen ve bebekten sonra arastırma yaptılarmı
sebebı bulundumu bbebgın olayına canım
ama kakasını yutan bebekler ılla yasıyor yaa nasıp demekkı canım
ınsallah kardesı yuzunu guldurur canım benım yaaaaaaaaaa

sevinçten ağlayabilirmiyim artık :CüvCüv:
hamdolsun allahıma inanamıyorum:asigim:
gerçekten sevinebilirmiyim kızlar

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... ben ne dedim sanaaa... ben senden çok ümitliydim niyeyse... hadi hayırlı olsun arkadaşımmm... çok sevindim yaaa.... halanada kapak olsun bu sonuç..naniknanik 2 gün sonra yine yaptır artışı kontrol et... ve dikkat etmeye devam et canım......

gerçekten ne büyük bir sınav bu... Allah birdaha yaşatmasın .... öbür dünyada sana şefaatçi olacak meleğin... dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır... elden gelen bişey yok...

evet angelcım elden gelen bırsey yok
hersey bos
allah ol derse oluyor
öl derse öluyor
nekadar acıcız yaaa
guya asıyoz kesıyoz ama bosbos yaa
mevıcım bencede kapak olsun halana
hasa o nerden bılıyormus ohhhhhh alsın bakalım
ınsallah guzel guzle katlana katlana gıder degerlerın canım

Sevinçten ağlayabilirmiyim artık :cüvcüv:
Hamdolsun allahıma inanamıyorum:asigim:
Gerçekten sevinebilirmiyim kızlar
canım tebrikler!allah bizede böyle sonuçlar nasip eder inşallah sanada bebişini kucağına almayı nasip etsin
bu arada kızlar benim tedavim sonlandı doktorum değeri düşük buldu ve ilaçları kesti bir sonraki adet dönemimde randevulaşacağız(çok üzgünüm şimdi moralim bozuk biraz hava almak için dışarıya çıkacağım.hepinizin şansı bol olsun kızlar görüşmek üzere!!!!

Sevinçten ağlayabilirmiyim artık :cüvcüv:
Hamdolsun allahıma inanamıyorum:asigim:
Gerçekten sevinebilirmiyim kızlar
canım tebrik ederim allah bebişini kucağına almak nasip etsin
bu arada kızlar benim tedavim sonlandı ilaçlarımı doktor kesti ve bir dahaki adet dönemime randevulaşıcaz.kızlar desteğiniz için teşekkür ederim biraz dıaşrı çıkarsam kendimi daha iyi hissedeceğim
şansınız bol olsun allahım sizlerle olsun.görüşmek üzere kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…