- 6 Mayıs 2010
- 260
- 0
- 296
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.461
arkadaşlar sonucum 9.20 çıktı.ne var ne yok gibi bir durum çıktı.bir kaç gün sonra yeniden test isteyebilirmiş doktor.bu durumda sizce ne??inşallah değildir canımcım.ay hadi inşallah.
kanamam az az devam ediyor hala açık renkte.valla sonuç öğleden sonra çıkacak deyince eşimde diğer işin yapmaya gitti ben evden çıkmadım o birazdan almaya gidecek canım.
arkadaşlar sonucum 9.20 çıktı.ne var ne yok gibi bir durum çıktı.bir kaç gün sonra yeniden test isteyebilirmiş doktor.bu durumda sizce ne??
canım benım doktorum umutta
yanı aynı doktorda yaptırcam baska yerde yaptırmayı dusunmuyorum
zaten umutta bahcecının ekı
asya tarafında
bakalım als cım aramıcam ozman gıdınce konusurum artık
baska doktorda yaptırmak ıstesem devlette yaptırırım ama kendı doktoru daha ıyı dımı
bu arada kanamam basladı az az(
gunaydın
mersenem masallah canım degerlerın cok guzel
aynı gun trransfer olmusuz
bende pozıtıfı gordum ama degerım 14,gunde dususe gectı ve suan ılacları bıraktım melegımın dusmesını beklıcem hayırlısı demek boyleymıs baska acıklaması yok suan ıcın
sen canını sıkma cok guzel gıdıyon keseyı nezman gormeye gıdıcen
sağolun kızlar valla bende bişey anlamadım ama kanamamda devam ediyor sanırım tutmadı benim bebiş!hayırlısı olsun ama bir iki gün daha beklemek çok zor ya artık yeter ne çıkacaksa çıksaydı bende bu stresten kurtulsaydım dimi?valla ben de bi şey anlamadım inşallah bir dahaki sefere yükselir canım ya sıkma kendinii
sağolun kızlar valla bende bişey anlamadım ama kanamamda devam ediyor sanırım tutmadı benim bebiş!hayırlısı olsun ama bir iki gün daha beklemek çok zor ya artık yeter ne çıkacaksa çıksaydı bende bu stresten kurtulsaydım dimi?
doktorum işleme girmiş hemşireye haber evridm cevap bekliyorum fakat benimde kanamam kırmızı canım.ben malesef pozitif düşünmüyorum gerçekler ortada zaten.ama doktordan beklicem haber.umutsuz konuşmak istemiyorum ama sen kendini her sonuca alıştır lütfen kanaman kahverengi ve lekenlenme şeklindeyse çok endişelenmiyor doktorlar sanırım. ama benimde az az kırmızı kan geliyordu ve tutmadı. değerinde sınırın hemen üstünde 5 üzeri gebe sayılıyor. doktoruna kanamanı haber ver tekrar tekrar yapabileceği birşey var mı sor. ben çok pişmanım kanamamı önemsemediğim için, normal diye düşündüm hep.
doktorum işleme girmiş hemşireye haber evridm cevap bekliyorum fakat benimde kanamam kırmızı canım.ben malesef pozitif düşünmüyorum gerçekler ortada zaten.ama doktordan beklicem haber.
sağolun kızlar valla bende bişey anlamadım ama kanamamda devam ediyor sanırım tutmadı benim bebiş!hayırlısı olsun ama bir iki gün daha beklemek çok zor ya artık yeter ne çıkacaksa çıksaydı bende bu stresten kurtulsaydım dimi?
canım sonucun gerçekten kararsız bir sonuç ama sen yinede rabbimden hayırlısını istemeye devam et her şer gibi görünende vardır bir hayır ben sana bir örnek vereyim kendimden geçen yıl ankarada tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım ve değerlerim güzeldi tam 37 hafatalık gebeliğim devam edene kadar her şey yolundaydı ama bir anda bebeğin kalp atışı anormalleşti ve sezaryanla 05.01.2010 da aldılar 3 gün yaşadı kakasını yapmış solunumunu alıp veremiyodu ve sonra ben dedim ki keşke o zaman bana tutunmasaydı o tekmelerini hissetmeseydim ve bebeğimi hiç görmeseydim yani hiç gebe kalmasaydım dedim düşün 9 ay taşıyıp elim boş döndüm eve ama her zaman diyorum bunda da vardır bir hayırr :umursamaz:
kızlaaaaaaaaaarrr değerim 125 çıkmış :dance::dance:
sevinçten ağlayabilirmiyim artık :CüvCüv:
hamdolsun allahıma inanamıyorum:asigim:
gerçekten sevinebilirmiyim kızlar
canım sonucun gerçekten kararsız bir sonuç ama sen yinede rabbimden hayırlısını istemeye devam et her şer gibi görünende vardır bir hayır ben sana bir örnek vereyim kendimden geçen yıl ankarada tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım ve değerlerim güzeldi tam 37 hafatalık gebeliğim devam edene kadar her şey yolundaydı ama bir anda bebeğin kalp atışı anormalleşti ve sezaryanla 05.01.2010 da aldılar 3 gün yaşadı kakasını yapmış solunumunu alıp veremiyodu ve sonra ben dedim ki keşke o zaman bana tutunmasaydı o tekmelerini hissetmeseydim ve bebeğimi hiç görmeseydim yani hiç gebe kalmasaydım dedim düşün 9 ay taşıyıp elim boş döndüm eve ama her zaman diyorum bunda da vardır bir hayırr :umursamaz:
canım tebrikler!allah bizede böyle sonuçlar nasip eder inşallah sanada bebişini kucağına almayı nasip etsinkızlaaaaaaaaaarrr değerim 125 çıkmış :dance::dance:
Sevinçten ağlayabilirmiyim artık :cüvcüv:
Hamdolsun allahıma inanamıyorum:asigim:
Gerçekten sevinebilirmiyim kızlar
canım tebrik ederim allah bebişini kucağına almak nasip etsinkızlaaaaaaaaaarrr değerim 125 çıkmış :dance::dance:
Sevinçten ağlayabilirmiyim artık :cüvcüv:
Hamdolsun allahıma inanamıyorum:asigim:
Gerçekten sevinebilirmiyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?