Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

averacan canını sıkma
demek olmuyor ama mecbur dıyorum canım
yıkılmak yok dımı
canım
doktorun cok gec randevu vermıs
hayırlsı canım yaa bak sendede tutunma belırtısı olmus ama nasıp yaaaaa

ayyyyy sağol canım inanamıyorum şaka gibi yaaaa...delikafaduldendelikafadulden
allahım kimsenin kucağını boş koymasın...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ben şimdi bu sonucumuda fakslıycam dimi memoriale...sositososito

ewet canım herkezin bir sınavı var bizim ki de buymuş inşallah bu sefer rabbim elimizi boş döndermez araştırma yapılmadı canım ama dr. kakasını yemiş sorunu ona buluyor işte kısmet deilmişş

faxla yada telefonla görüş canım.. ama faxlayınca onlar sana geri dönüyolar... ay hadi bakalım yaa...

canımbenim çok sağol rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah....biraz zaman geçsin toparlanacaksın ve yepyeni umutlarla yeniden başlıycaksın..
inan bende çok zorluklardan geçtim....
inşallah bu kez tamamına ererim...
bu imtihan zor,meşekkatli ama sonunu düşününce katlanıyoruz herşeye...
rabbim hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin....

gerçekten ne büyük bir sınav bu... Allah birdaha yaşatmasın .... öbür dünyada sana şefaatçi olacak meleğin... dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır... elden gelen bişey yok...

öyle canım ölenle ölünmüyor ama nedense ben bu sefer sevinsemde ilk i kadar sevinemedem hastaneden bebeğimle eve gelene kadarda sevinemiycem galiba .bu arada bu benim 2. denemem ölen bebeğim ilk denemem di

faksla canım doktorun senı arıcak konusucak degılmı
sız kaca yaptırdınız orda tup tedavısını kızlar

1900 € + ilaçlar benim 1500 tl tuttu...165 tl sperm tahlili
çidere üye olursan ilk muayene ücretsiz ve 1650€
ben çooook memnun kaldım tutmasaydı yine oraya gidecektim...

canım hayırlı olsun bebişin ALLAH tamamına erdirsinnn:):CüvCüv:

Son düzenleme:

evet canım ya tüylerim diken diken oldu seninki daha zormuş o yüzden herşeydse bi hayır vardır inşallah hepimiz hakkında hayırlı olur

haklısın canım,söylenecek söz kalmıyor bazen işte.destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.bu ikinci transferimdi 3. yü adetimin ikinci günü muayne edip gün belirlicez oda olmazsa yeniden tüp bebek tedavsi sanırım.hayırlısı olsun bakalım.

averacan canını sıkma
demek olmuyor ama mecbur dıyorum canım
yıkılmak yok dımı
canım
doktorun cok gec randevu vermıs
hayırlsı canım yaa bak sendede tutunma belırtısı olmus ama nasıp yaaaaa
başka söz söylenmiyoki canım ne söyleyebilirsin.bazen maviyede söyledim söylenecek söz kalmıyor.doktorum geç randevu mu verdi sence.ama adetin ikinci günü muayne edip sonra gün belirliyor yani böyle oluyordu,geçde olsa erkende olsa güç olmasında ben beklicem artık.kendinize çok iyi bakın kızlar sizi arada bir buaradn takip edeceğim.habersiz bırakmayın sakın:))))

canım inşallahh rabbim sanada çift çift nasip eder

çok teşekkür ederim canım 3.denemem de çift embriyo konacak tabi dondurulmuş 2 tane embriyom kaldı onlar iyi kalitede olursa.belki çifte muttluluk yaşarım bende.Allahım sizlere de en güzellerini nasip etsin.

inşallah canım bak yine şükret ki dondurulmuşların var hadi oda olmasaydıııı bunada şükür rabbim sevdiği kuluna dert verirmişş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…