- Konu Sahibi dilserserin
-
- #2.481
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... ben ne dedim sanaaa... ben senden çok ümitliydim niyeyse... hadi hayırlı olsun arkadaşımmm... çok sevindim yaaa.... halanada kapak olsun bu sonuç..naniknanik 2 gün sonra yine yaptır artışı kontrol et... ve dikkat etmeye devam et canım......
kızlaaaaaaaaaarrr değerim 125 çıkmış :dance::dance:
sevinçten ağlayabilirmiyim artık :CüvCüv:
hamdolsun allahıma inanamıyorum:asigim:
gerçekten sevinebilirmiyim kızlar
ayyyyyyyyy canım yaaaaaa nebuyuk bır ımtıhan
ınsalah daha yasamazsın senın bu kacıncı denemen ve bebekten sonra arastırma yaptılarmı
sebebı bulundumu bbebgın olayına canım
ama kakasını yutan bebekler ılla yasıyor yaa nasıp demekkı canım
ınsallah kardesı yuzunu guldurur canım benım yaaaaaaaaaa
ayyyyy sağol canım inanamıyorum şaka gibi yaaaa...delikafaduldendelikafadulden
allahım kimsenin kucağını boş koymasın...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ben şimdi bu sonucumuda fakslıycam dimi memoriale...sositososito
canım tebrikler!allah bizede böyle sonuçlar nasip eder inşallah sanada bebişini kucağına almayı nasip etsin
bu arada kızlar benim tedavim sonlandı doktorum değeri düşük buldu ve ilaçları kesti bir sonraki adet dönemimde randevulaşacağız(çok üzgünüm şimdi moralim bozuk biraz hava almak için dışarıya çıkacağım.hepinizin şansı bol olsun kızlar görüşmek üzere!!!!
gerçekten ne büyük bir sınav bu... Allah birdaha yaşatmasın .... öbür dünyada sana şefaatçi olacak meleğin... dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır... elden gelen bişey yok...
faksla canım doktorun senı arıcak konusucak degılmı
sız kaca yaptırdınız orda tup tedavısını kızlar
ayyyyy sağol canım inanamıyorum şaka gibi yaaaa...delikafaduldendelikafadulden
allahım kimsenin kucağını boş koymasın...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ben şimdi bu sonucumuda fakslıycam dimi memoriale...sositososito
canım sonucun gerçekten kararsız bir sonuç ama sen yinede rabbimden hayırlısını istemeye devam et her şer gibi görünende vardır bir hayır ben sana bir örnek vereyim kendimden geçen yıl ankarada tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım ve değerlerim güzeldi tam 37 hafatalık gebeliğim devam edene kadar her şey yolundaydı ama bir anda bebeğin kalp atışı anormalleşti ve sezaryanla 05.01.2010 da aldılar 3 gün yaşadı kakasını yapmış solunumunu alıp veremiyodu ve sonra ben dedim ki keşke o zaman bana tutunmasaydı o tekmelerini hissetmeseydim ve bebeğimi hiç görmeseydim yani hiç gebe kalmasaydım dedim düşün 9 ay taşıyıp elim boş döndüm eve ama her zaman diyorum bunda da vardır bir hayırr :umursamaz:
evet canım ya tüylerim diken diken oldu seninki daha zormuş o yüzden herşeydse bi hayır vardır inşallah hepimiz hakkında hayırlı olur
canımbenim çok sağol rabbim tez zamanda seninde yüzünü güldürsün inşallah....biraz zaman geçsin toparlanacaksın ve yepyeni umutlarla yeniden başlıycaksın..
inan bende çok zorluklardan geçtim....
inşallah bu kez tamamına ererim...
bu imtihan zor,meşekkatli ama sonunu düşününce katlanıyoruz herşeye...
rabbim hiç kimseye evlat hasreti çektirmesin....
başka söz söylenmiyoki canım ne söyleyebilirsin.bazen maviyede söyledim söylenecek söz kalmıyor.doktorum geç randevu mu verdi sence.ama adetin ikinci günü muayne edip sonra gün belirliyor yani böyle oluyordu,geçde olsa erkende olsa güç olmasında ben beklicem artık.kendinize çok iyi bakın kızlar sizi arada bir buaradn takip edeceğim.habersiz bırakmayın sakın:))))averacan canını sıkma
demek olmuyor ama mecbur dıyorum canım
yıkılmak yok dımı
canım
doktorun cok gec randevu vermıs
hayırlsı canım yaa bak sendede tutunma belırtısı olmus ama nasıp yaaaaa
haklısın canım,söylenecek söz kalmıyor bazen işte.destekleriniz için teşekkür ederim kızlar.bu ikinci transferimdi 3. yü adetimin ikinci günü muayne edip gün belirlicez oda olmazsa yeniden tüp bebek tedavsi sanırım.hayırlısı olsun bakalım.
çok teşekkür ederim canım 3.denemem de çift embriyo konacak tabi dondurulmuş 2 tane embriyom kaldı onlar iyi kalitede olursa.belki çifte muttluluk yaşarım bende.Allahım sizlere de en güzellerini nasip etsin.canım inşallahh rabbim sanada çift çift nasip eder
çok teşekkür ederim canım 3.denemem de çift embriyo konacak tabi dondurulmuş 2 tane embriyom kaldı onlar iyi kalitede olursa.belki çifte muttluluk yaşarım bende.Allahım sizlere de en güzellerini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?