Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ALS ,BSEVORANE,MERSENEM,ADAEGE,ANGEL,NİSAM,AVARECAN,
arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniiz için...
ben bu yolda çok uğraştım,rabbim kimseyi fazla uğraştırmasın...
hamileler sağ salim kucaklasın kuzularını..bu yolda uğraşanlarda tez zamanda o mutlu haberi alsınlar inşallah...

amiiin canım inşallah
bir daha test yaptıracaksın herhalde ne zaman

ben transferden bu yana dikkat ettiğim şeyleri yazmak istiyorum belki ilgilenen olur...
öncelikle 10 yumurtadan 3 ü döllenince çok üzüldüm ama verecek olan rabbim bi taneden verir dedim..ve 3. gün arayıp bugün transferiniz var dediklerinde ikinci şoku yaşadım,5. güne gidememiştik...oysa 5. gün embriyosuna çok güveniyodum...
neyse embriyolog kaliteleri konusunda pekde ümit verici konuşmayınca dünya başima yıkıldı...transfere girdim ama zırıl zırıl ağlayarak yapıldı transfer...doktorum moral vermeye çalışsada ben hem ağladım hem dua ettim...ne okuduğumuda hatırlamıyorum bu arda galiba ayetel kürsiydi....
odaya çıktık yarım saat yat dediler 20 dakika zor dayandım...
eşim ne olur 10 dakka sabret desede edemedim sürgüye iki kez yapmama rağmen...allah ol derse nasıl olsa olcak dedim kalktım...
1 saat sonra çıktık yola arabayla,trafiğe takıldık 1 saatten fazla yolda kaldık...
eve gelince sakin sakin yattım...arada bi dolaştım..her gün iğneye gittik..nasıl rahat ettiysem öyle yattım...hasta gibi yatmadım...
3. gün dışarı yemeğe gittik..
4. gün markete alışverişe gittik...
daha sonraki günlerde eşimle yemek yaptık...arada bi gezdik ama yorulmadan bişey taşımadan...
yumurta toplamadan itibaren kabız oldum...ilk iki tedavimdede olmuştum..ama tek fark ilk tedavilerde kendimi zorladım...bunda ise asla ıkınmadım,karnımın ağrısıyla dolaştım evde...bol su bol meyve ve bol kayısı suyu içtim...bi kaç güne düzeldi zaten...
ve en önemlisi çok dua ettim...
tamamına erermiyim bilmem ama ben elimden geleni yaptım..gerisini allahın takdirine bıraktım...

Son düzenleme:
amınnnnnn canım amınnnnnnn
ınsallah sızın degerlerınız katlanır artar ve beklenen gunde yavrularınız gelır
bızde ınsallah 3,denemede yavrumuza kavusuruz
artık bende yorulmaya basladım
ınsan herdenemede dahada yıkıma ugruyor ama hamdolsun bunada dıyorum

als sen hala test vermedın mı yaaaa
salıya bırsuru gun var masalah cok sabırlısın canım:)

belirtilere gelince.....
önce inanılmaz şekilde içime doğuyodu ama itiraf edemiyodum..
rahmimi düşündüğüm zaman dolu hissediyodum...diğerlerinde bomboş hissetmiştim hepp...
6. ve 7. gün sol bacak sızlamaları oldu..
9.ve 10. gün yaptığım idrar testleri hep iki dakikada silik olarak çıktı..
10. gün akşam pembe lekelenme oldu...11. gün kahve olarak devam edip kesildi..sadece peçeteye geliyodu...
idrar rengim koyulaştı...
akşamları erkenden uyumaya başladım..
akıntım hiç olmadı...ara ara hafif kasık batmaları oldu..

mavıcım herkesın farklı oluyor canım
bende sen gıbı belırtıler asagı yukarı aynı ama nasıp ıste canım
ınsallah devamı gelır ve gelıcek ınsallah korkma canım
bekle yarını bekle ınsallah 200 u gececek canım
masallah berakallah
banada dua et canım

inşallah nisam...rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün arkadaşım...
ben sadece sonradan okuyanlara belki faydalı olur diye yazdım...
çünkü ben 2008 lerde yazılanları bile okudum..
bide yatamadım diye kimse pişman olmasın istedim...
herşeyden bi medet umuyoruz işte..

yok yapmıycam bi doktor tanıdığıma danıştım. boşuna yapma doktorun istemediyse dedi zaten üzerinde stes var dedi 2. bir stres yapma kandine dedi. ultrasonda zaten görülecek dedi. sabredicem inşallah

camım çok güzel yazmışsın inşallah allah tamımına erdirsin

bende transferden geldiğimde son üç gün çok yorgun olduğumdan kıvranıp yatmışım 3 saat filan ayaklarımı dizimden karnıma doğru çekmiştim uyuyakalmışım hergün ananas ve kabak çekirdeği yedim sanırım okumuşum bi yerde aklımda kalmış özellikle kabak çekirdeğinin bana faydası çok oldu hiç kabız olmadım diyebilirim 15 gün evdeydim ve hiçbir iş yapmadım transferdeyse nerdeyse 1 saat ameliyathenede kaldım mesane çok dolu olmadığı için habire hemşireler su nescafe filan getiriyordu tabi o sıra hemşirelerle sohbet ettim dualar okudum aklıma ne geliyosa onu okudum herhelde ya halık çekip dua ettim kevser süresini okudum anlamı sebebi ile biri demişti bana allahım inşallah biz elimizden geleni yaptık bu işler kısmet işi kısmetde varsa görücez inşallah

amiiiin canım amiiin inşallah :)

inşallah canım rabbim tüm hamilelere bebişleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...
ananası bende yedim ama 3-4 gün günde bi dilim...
bizler elimizden geleni yaptık takdir allahtan...benim içim rahat...
rabbim hayallerimizi yarıda koymasın...

amin canım.... Cümlemize nasip etsin kucağımıza almayı...

nisamcım benim haziran sonu transferim yapıldı, temmuz başı da kimyasal oldu maalesef. donmuşlarım var 2 tane ama kısmet bakalım ne zaman. kimyasaldan sonra 9 temmuzda regl oldum bir daha da olamadım. bugün doktora gidiyorum neden bu kadar gecikti diye. 3 ağustosda gitmiştim bir problem görememişti doktorum ama bakalım neden hala olmadım bugün 43. günüm. ona göre 2. (ve inşallah başarılı olur) tedavim için ayı belirleriz sanıyorum.

ada bide hamile çıkarmıssın.... Donmuşlarına gerek kalmazmış... çok var öyle tedavi sonucu kendiliğinden olan...

yok canım bu ay biz korunduk. ben stres altında kalmak istemedim bu ay. yorulmuştum çünkü. öyle birşey olamaz ama inşallah kötü birşey de yoktur :)

Adacım sızde sorun neydı canım
stresten olmustur ınsallah baska bırsey yoktur
ınsallah senınde bu kımyasalın donmuslarının sımsıkı tutuunmasına vesıle olur
nedense kımyasaldan sonra hamıs kalan baya var
senın bu kacıncıydı ya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…