- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.481
tedavim boyunca ettiğim bu duanın manası
manası;rabbim salih evlat ver
bide bu dua var;
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmin bil hayr...
manası;rabbim işimi kolaylaştır zorlaştırma,bu işimi hayırla tamamla...a.s
bnde 41 yasını serıfı yaptırdım sagolsun burdakı arkadslar okudu
kadır gecesı bıttı
sımdı tek basıma tefrıcıyeyı yapmayı dusunuyrum
Kızlar nasılsınız ben pek iyi deilim başıma neler geldi bir biseniz benim 2 embriyoydu biri düştü kürtaj olmuştum 3 hafta önce ,dün ağrım oldu şiddetli burdaki bir doktora gittim karnımın içi kanla doluymuş diğeri tüplere yerleşmiş ve karnımı pıhtı kan olarak yerleşmiş kan değerim hala 260 ama düşmesi gerekiyor değerin salı tekrar yaptıracam inşallah düşer yoksa iğneyle deniycek oda olmassa ameliyatta tüplere bakacak dua edin banada
Canım dualarımız kabul olsun inşallah..Moralim bozuktu pek giremedim...Toparlanıyorum Allaha şükür..Sen ne zaman başlıyosun??
Mersenem çok geçmiş olsun canım ya nasıl olur bu böyle.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım
merseray canım gecmıs olsun
ama doktorun kan degerlerını takıp etmelıydı bastan
ınsallah bırsey olmıcak canım allah yardımcın olsun
korkmamaya calıs aeo
canım ya geçmiş olsun...
hem dış gebelik hem normal gebelik oluşmuş yanii...
senin yaramaz kuzular doğru dürüst ttutunmayı becerememiş...
benimkide tutunmuş ama kendini oluşturmayı unutmuş şaşkın...
inşallah kolayca atlatırsın...rabbim yar ve yardımcın olsun...
bidahaki sefere bizim minikler bu işi kıvırır inşallah...
onlar için nelere katlandıklarımızı bilseler hiç durmaz gelirlerdi heralde...
Canım Allah kolaylıklar versin..Bende kürtaj oldum...Kana falan da bakmadılar hiç..Ultrasonda tüpler görülmüyomu acaba nasıl anlamadılar.....??
dış gebelik demedi canım oo bebek 4 güne kadar orda yaşamaya uğraşmış ama olmamış dedi bernde anlamadım inşallah önce bu durumdan hayırlısıyla kurtulurum ama galiba kurtuluyorum çünkü benden son 3 gündür çok fena kan geliyor ayrıca parça parça buda benim çok istediğim günlerce uğraştığım iğne ilaç kullandığım bebeşim
Canım Allah kolaylıklar versin..Bende kürtaj oldum...Kana falan da bakmadılar hiç..Ultrasonda tüpler görülmüyomu acaba nasıl anlamadılar.....??
slm kızlar biz 11. haftanın içindeyiz.dun kontrole gittim tup bebek merkezine bebeğim hareketlenmiş.bacaklarını oynatıyodu.dr.hareketlı maaşallah diyo gelişimi de iyiymiş.hayırlısı bakalım ama benim midem hala bulanıyo çok halsizim inşaallah yakın zamanda geçer.
slm kızlar biz 11. haftanın içindeyiz.dun kontrole gittim tup bebek merkezine bebeğim hareketlenmiş.bacaklarını oynatıyodu.dr.hareketlı maaşallah diyo gelişimi de iyiymiş.hayırlısı bakalım ama benim midem hala bulanıyo çok halsizim inşaallah yakın zamanda geçer.
maşaallah bebişine
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
tek derdin bulantı olsun canım yeterki bebeğin iyi olsun...
rabbim bizlerede tez zamanda o bulantılardan nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
evet yhaaa
ınş bızede nasp eder
tek derdımız bulantı olsun:teselli:
bugün moralim çok bpozuk...gel git ler yaşıyoruum sürekli...bigün iyiyim bigün kötüyüm...
bugün yüreğim yangın yeri...kalbimi sıkıştırıyorlar adeta...
sabrım çok azaldı sanki biran önce çocuğumu istiyorum ben...ona sımsıkı sarılmak,kokusunu doyasıya içime çekmek istiyorum artık....eşimin gözünde mutluluk görmek istiyorum...çocuğumuzla nasılda ilgilenirdi kimbilir benim aşkım..nasıl severdi...o hallerini görmek istiyorum...:a015:
allahım yalvarırım yardım et..çok çaresizim...canımızın parçasını esirgeme bizden...:Saruboceq:
inşallah canım inşallah...
ne kadar isterdim şu an hamile olmayı...bebeğimin sağlıklı olmasını...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?