Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

banada rabbı heblı mılledunke zurrıyeten salıhın cek demıslerdı

bnde 41 yasını serıfı yaptırdım sagolsun burdakı arkadslar okudu
kadır gecesı bıttı

sımdı tek basıma tefrıcıyeyı yapmayı dusunuyrum

Canım Allah kolaylıklar versin..Bende kürtaj oldum...Kana falan da bakmadılar hiç..Ultrasonda tüpler görülmüyomu acaba nasıl anlamadılar.....??

Mersenem çok geçmiş olsun canım ya nasıl olur bu böyle.
İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım

bilmiyorum canım bende anlamadım nasıl olmuş işte ama olmuşkendi doktorum tekrar kürtaj felan diyor ama ben korkuyorum oo masadannn:2:

merseray canım gecmıs olsun
ama doktorun kan degerlerını takıp etmelıydı bastan
ınsallah bırsey olmıcak canım allah yardımcın olsun
korkmamaya calıs aeo

amin canım inşşallah normale döner salı günü kontrolümm var bakalım hayırlısı

dış gebelik demedi canım oo bebek 4 güne kadar orda yaşamaya uğraşmış ama olmamış dedi bernde anlamadım inşallah önce bu durumdan hayırlısıyla kurtulurum ama galiba kurtuluyorum çünkü benden son 3 gündür çok fena kan geliyor ayrıca parça parça buda benim çok istediğim günlerce uğraştığım iğne ilaç kullandığım bebeşim

Canım Allah kolaylıklar versin..Bende kürtaj oldum...Kana falan da bakmadılar hiç..Ultrasonda tüpler görülmüyomu acaba nasıl anlamadılar.....??

canım konyada kürtaj oldum ultrasona felan girmedim tekrarr ama giirsemde gözükmez sanırımm zannetmiyorumm

slm kızlar biz 11. haftanın içindeyiz.dun kontrole gittim tup bebek merkezine bebeğim hareketlenmiş.bacaklarını oynatıyodu.dr.hareketlı maaşallah diyo gelişimi de iyiymiş.hayırlısı bakalım ama benim midem hala bulanıyo çok halsizim inşaallah yakın zamanda geçer.

dış gebelik olmaması çok iyi canım..sen tüpe tutunmuş yazınca ben öyle zannettim...
inşallah kolayca atlatırsın canım...allah yardımcın olsun...
o kadar uğraştık emek verdik ümitlendik ama olmadı...bizlerin kaderide buymuş...rabbim bidaha yaşatmasın..bundan sonra yüzlerimiz hep gülsün inşallah..

maşaallah bebişine
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
tek derdin bulantı olsun canım yeterki bebeğin iyi olsun...
rabbim bizlerede tez zamanda o bulantılardan nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey: maş ona darısı bızeeeeee ınş

maşaallah bebişine
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
tek derdin bulantı olsun canım yeterki bebeğin iyi olsun...
rabbim bizlerede tez zamanda o bulantılardan nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

evet yhaaa
ınş bızede nasp eder
tek derdımız bulantı olsun:teselli:

bugün moralim çok bpozuk...gel git ler yaşıyoruum sürekli...bigün iyiyim bigün kötüyüm...
bugün yüreğim yangın yeri...kalbimi sıkıştırıyorlar adeta...
sabrım çok azaldı sanki biran önce çocuğumu istiyorum ben...ona sımsıkı sarılmak,kokusunu doyasıya içime çekmek istiyorum artık....eşimin gözünde mutluluk görmek istiyorum...çocuğumuzla nasılda ilgilenirdi kimbilir benim aşkım..nasıl severdi...o hallerini görmek istiyorum...:a015:
allahım yalvarırım yardım et..çok çaresizim...canımızın parçasını esirgeme bizden...:Saruboceq:

ALS nerelerdesin canım yaaa?
nasılsım iyi misin?
inşallah herşey yolundadır...bebeğin iyidir...:Saruboceq:
merak ettim seni...
rabbim seni üzmesin...

yapma böleeeeeeeeee
hepımız aynı durumdayız
kendını toparla
geleek olan bebegın ıcın bunu yapmak zorundasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…