• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ülkü arkadaşımız sanırım başka bir topikde daha rastlmıştım.. 3 aylık hamile imiş :))) Allah tamamına erdirir inşallah... sanada moral veriri umarım :))))

canım hatırladım ülküyü. kafam yerinde değil ki bir gün önce okuduğumu hatırlamıyorum. inşallah inşallah.. iki gün soınraki değer önemli dedi dr. buna göre karar veremeyiz dedi. zaten öyle tahmin ediyordum.. sağol canım.

bsevorane inşallah değerin kat kat artar allah büyük umudunu yitirme..benim 12.gün değerim 10 du ama malesef 14.gün 2lere düştü.ama benim öncesinde kanamam oldu ve düştü miniğim..umutlar 2. denemeye inşallah...dua ile

10. gün 7 12. gün 16,54 14. gün 33...güzel katlayarak gidiyor ama sevinmeye korkuyorum arkadaşlar.

Canım korkmabenim 12. Gùn degerim 5,2 çıktı Dr iğneleri bırakma dedi Cumartesi tekrarbakacaklar kanda. Gebelik dış gebelik hersey olabilir dediallahtan gayirlidini diliyorum

kızlar herkese merhaba
uzun zamandır internetimde problem olduğu için yazamadım herkes iyidir inş.
tedavisi sürecinde olan arkadaşların haklarında hayırlısı ne ise o olsun inş.
besovorne hamilesindir inş. önemli olan değerin az olması değil ikiye katlaması seninde maşallah katlamış inş. hayırlısı olsun canım
ben hala evdeyim çalışmıyorum
çok sıkıntılı günler geçirdim ama maşallah bebeğimi ultrasonda görünce rahatlıyordum
hep o iyi olsunda ben sıkıntılara katlanırım diyordum şimdi şimdi bulantılar biraz azaldı en azından bütün gün olmuyor sabah çıkarıyorum bir de deterjan sabun gibi koku hissedersem öğürmem ile birlikte çıkarıyorum şimdi hazımsızlık olmaya başladı yediklerim boğazıma geliyor bu arada kilo almadım belki son 1 haftadır aldıysam bilmiyorum
bugün 15+1 deyim 12 kasımda randevum var. inş. hayırlısı ile cinsiyetini o zaman öğrenicez
hepinizi öpüyorum ve tedavilerinizde hayırlısını allahtan diliyorum :3:

ALS merhaba canım zaman ne kadar çabuk geçiyor 15 + 1 olmuş bile. inşallah bende o günleri görürüm canım. bende kanama riski yüzünden raporluyum evde yatıyorum öyle arada kıpırdıyorum kalkıp salonda yürüyüş falan. biraz bel ağrım var başka bir belirtim yok.

ALS merhaba canım zaman ne kadar çabuk geçiyor 15 + 1 olmuş bile. inşallah bende o günleri görürüm canım. bende kanama riski yüzünden raporluyum evde yatıyorum öyle arada kıpırdıyorum kalkıp salonda yürüyüş falan. biraz bel ağrım var başka bir belirtim yok.

canım benim 8. haftada çok kanamam olmuştu 1 gece hastanede yatmıştım sonra aralıklarla devam etmişti ama bak çok şükür bugünlere geldik kanamam olduğu zamanlar bile hayırlısı dedim olacağı varsa olacak zaten dedim hep ama olmayacaksa yiyecek ekmeği yoksa zaten olmayacak o yüzden stres yapma hayırlısı allahtan inş.
bende de bel ağrısı kasık ağrısı olmuştu
o sıkıntılar ara ara oluyor.
hepimizde risk var ne olacağını bilemeyiz allah bilir inş hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alıp hayırlısı ile büyütürüz

10. gün 7 12. gün 16,54 14. gün 33...güzel katlayarak gidiyor ama sevinmeye korkuyorum arkadaşlar.

İnşallah hayırlısı ile bebğin gelir canım..Stresten bitiriyor kendini insan..Böyle beklemek 12 gün beklemekten daha kötü..Benimde düşük başlamıştı sonra 1200 olmuştu..Sonu güzel olsun sıkma kendini...

slm kızlar tedavide olan arkadaşlar allah sizede tattırsın bu duyguyu.biz 17 haftalık olduk .bulantılarım geçti çok şükür.kilo almayada başladım.karnımda bayağı belli oluyo.allah herkese nasip etsin.bende ilk zamanlar çok kanama geçirdim.dr lar düşer dedi ama düşmedi kızım inatçı çıktı bırakmadı annesini.hepinize kolaylıklar versin rabbim

kızlar herkese merhaba
uzun zamandır internetimde problem olduğu için yazamadım herkes iyidir inş.
tedavisi sürecinde olan arkadaşların haklarında hayırlısı ne ise o olsun inş.
besovorne hamilesindir inş. önemli olan değerin az olması değil ikiye katlaması seninde maşallah katlamış inş. hayırlısı olsun canım
ben hala evdeyim çalışmıyorum
çok sıkıntılı günler geçirdim ama maşallah bebeğimi ultrasonda görünce rahatlıyordum
hep o iyi olsunda ben sıkıntılara katlanırım diyordum şimdi şimdi bulantılar biraz azaldı en azından bütün gün olmuyor sabah çıkarıyorum bir de deterjan sabun gibi koku hissedersem öğürmem ile birlikte çıkarıyorum şimdi hazımsızlık olmaya başladı yediklerim boğazıma geliyor bu arada kilo almadım belki son 1 haftadır aldıysam bilmiyorum
bugün 15+1 deyim 12 kasımda randevum var. inş. hayırlısı ile cinsiyetini o zaman öğrenicez
hepinizi öpüyorum ve tedavilerinizde hayırlısını allahtan diliyorum :3:

merhabalarrrrrrrr herkese
canım kader arkadasım demekkı 15 haftalık olmussun hee
bıran kendımı gordum sende canım
allahım bze bukez nasıp etmedı
sızlerı guldursun ınsallah canım
als cınsıyetını hemen yaz merak edıyorum
hayırlısı olsun caım sın ınsallah:10:

bsver canım cook gecmıs olsun canım
degerın katlamıs ama nasıp yaa allahım haırlsıyla nasıp etsın canım
ses sanada allah sabır versın
zor ısler bu ısler hemde coooooook zor

dılsersan masallah canım sız baya buyumussunuz
nerdeyse yolun yarısına yaklasmıssınız canım
hadı bakalım kızınla sana kolaylıklar dılerım duandan bızı unutma emıı

bu sabah 09 dan beri 10 saattir dayanılmaz bir adet sancısı çekiyorum. öğleden sonra da adetim başladı malesef...

:((( canım herşeyin hayırlısı ... demek ki meleğinin dünyada nafakası yokmuş... inşallah birdahaki denemelerde başarılı olacaksın... geçmiş olsun ne diyelim... :(((

aynı kaderi paylaşıyoruz bugün:)[/CENTER]

canım sanada geçmiş olsun...

bugün tekrar tesr yapıldı değerim 163 çıktı ama kanama ve ağrı süratle devam ediyor. Dr. baktı ve sonuç olarak ilaçları kesmeme karar verildi. Kesin olmasa bile dış gebelik olma ihtimali var. Umarım b-hcg değerim kendi kendine sıfırlanırda methotrexate falan kullanmama gerek kalmaz, bakalım perşembeye tekrar gideceğim :) ilkinde hiç birşey olmadı ikincide kapıdan baktık üçüncüde tamamdır belki bu iş:) ne dersiniz...

:((( canım herşeyin hayırlısı ... demek ki meleğinin dünyada nafakası yokmuş... inşallah birdahaki denemelerde başarılı olacaksın... geçmiş olsun ne diyelim... :(((

canım sanada geçmiş olsun...

angel nasılsın hıc sesın cıkmıor bebekler nasıl nasıl gıdıor

angel senın bebekler nasıl
ıkız dımı enson oyle hatırlıyorum canım

yok canım ikiz devam etmedi... kalp atışı oluşmadı birtanesinin ve kayboldu gitti.. diğeri yani kızımız pek bir sağlıklı devam ediyor şimdilik... c.tesi kontrolüm var inşallah ...

angel nasılsın hıc sesın cıkmıor bebekler nasıl nasıl gıdıor

walla canım iyiyim... mide bulantıları ile başım dertte.. 3 gün evde iyiydim ama bugün yine fenayım..çalışmak bana gelmiyor sanırım :)))) bebekimiz yani kızımız büyüyor teyzesi... c.tesi görmeye gitcez bakalım abla olmuşmu :))))

Back
X