- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi dilserserin
- #3.701
12. gün yani bugün değerim 15 olmuş... yinede çok düşük ama umarım katlanarak devam eder...
ınşlşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12. gün yani bugün değerim 15 olmuş... yinede çok düşük ama umarım katlanarak devam eder...
ülkü arkadaşımız sanırım başka bir topikde daha rastlmıştım.. 3 aylık hamile imiş :))) Allah tamamına erdirir inşallah... sanada moral veriri umarım :))))
ülkü arkadaşımız sanırım başka bir topikde daha rastlmıştım.. 3 aylık hamile imiş :))) Allah tamamına erdirir inşallah... sanada moral veriri umarım :))))
10. gün 7 12. gün 16,54 14. gün 33...güzel katlayarak gidiyor ama sevinmeye korkuyorum arkadaşlar.
ALS merhaba canım zaman ne kadar çabuk geçiyor 15 + 1 olmuş bile. inşallah bende o günleri görürüm canım. bende kanama riski yüzünden raporluyum evde yatıyorum öyle arada kıpırdıyorum kalkıp salonda yürüyüş falan. biraz bel ağrım var başka bir belirtim yok.
10. gün 7 12. gün 16,54 14. gün 33...güzel katlayarak gidiyor ama sevinmeye korkuyorum arkadaşlar.
bu sabah 09 dan beri 10 saattir dayanılmaz bir adet sancısı çekiyorum. öğleden sonra da adetim başladı malesef...
kızlar herkese merhaba
uzun zamandır internetimde problem olduğu için yazamadım herkes iyidir inş.
tedavisi sürecinde olan arkadaşların haklarında hayırlısı ne ise o olsun inş.
besovorne hamilesindir inş. önemli olan değerin az olması değil ikiye katlaması seninde maşallah katlamış inş. hayırlısı olsun canım
ben hala evdeyim çalışmıyorum
çok sıkıntılı günler geçirdim ama maşallah bebeğimi ultrasonda görünce rahatlıyordum
hep o iyi olsunda ben sıkıntılara katlanırım diyordum şimdi şimdi bulantılar biraz azaldı en azından bütün gün olmuyor sabah çıkarıyorum bir de deterjan sabun gibi koku hissedersem öğürmem ile birlikte çıkarıyorum şimdi hazımsızlık olmaya başladı yediklerim boğazıma geliyor bu arada kilo almadım belki son 1 haftadır aldıysam bilmiyorum
bugün 15+1 deyim 12 kasımda randevum var. inş. hayırlısı ile cinsiyetini o zaman öğrenicez
hepinizi öpüyorum ve tedavilerinizde hayırlısını allahtan diliyorum![]()
bu sabah 09 dan beri 10 saattir dayanılmaz bir adet sancısı çekiyorum. öğleden sonra da adetim başladı malesef...
aynı kaderi paylaşıyoruz bugün:)[/CENTER]
(( canım herşeyin hayırlısı ... demek ki meleğinin dünyada nafakası yokmuş... inşallah birdahaki denemelerde başarılı olacaksın... geçmiş olsun ne diyelim...
((
canım sanada geçmiş olsun...
angel senın bebekler nasıl
ıkız dımı enson oyle hatırlıyorum canım
angel nasılsın hıc sesın cıkmıor bebekler nasıl nasıl gıdıor