• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

yok canım ikiz devam etmedi... kalp atışı oluşmadı birtanesinin ve kayboldu gitti.. diğeri yani kızımız pek bir sağlıklı devam ediyor şimdilik... c.tesi kontrolüm var inşallah ...

walla canım iyiyim... mide bulantıları ile başım dertte.. 3 gün evde iyiydim ama bugün yine fenayım..çalışmak bana gelmiyor sanırım :)))) bebekimiz yani kızımız büyüyor teyzesi... c.tesi görmeye gitcez bakalım abla olmuşmu :))))

bılmıordum devam etmedıgını:( saglık olsun allh hayırlısını versın ınşşşş
abla olmustur
ınş bızde ona kardes getırırz

kızlar slm herkezee sizi zamanım oldukça takip ediyorumm burdann hamile arkadaşlarr rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin tedavi görenler AALLAHIMM bizimde yüzümüzü güşldürsünn her zaman dua ediyorummm ...

merhaba pazardan beri kanamam devam ediyor, öyle çok ağrım var ki dayanamıyorum. dr düşük ağrısı mı regl ağrısı mı dış gebelik mi asla emin olamayacağız çünkü çok küçük tespit edilemez dedi. ama üç gündür geçmeyen bu ağrı beni bitirdi.

merhaba pazardan beri kanamam devam ediyor, öyle çok ağrım var ki dayanamıyorum. dr düşük ağrısı mı regl ağrısı mı dış gebelik mi asla emin olamayacağız çünkü çok küçük tespit edilemez dedi. ama üç gündür geçmeyen bu ağrı beni bitirdi.

ınş kotu bişi deildir canım :(:(:(:(

arkadaşlar herkese selam, yazmıyorum ama sizleri takip ediyorum, allah hepinize bebe:16:klerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin, hepinizi çok öpüyorum...

merhaba arkadaşlar...uzun zamandır girmiyorum...
yazacak paylaşacak hiç bişeyim yok...bir adım bile ilerlemedim bebek konusunda...hiç bişey yapmadım...
nisam senin adına çok sevindim çünkü kimyasalın sebebi bulunmuş ....bidahakine tamamına erersin inşallah...
bsevorane değerin düşük başladı ama güzel katladı...bu ağrı ve kanama olmasaydı keşke...inşallah dış gebelik değildir...hakkında hayırlısı olsun...
angel 74 ve dilserserin bebekler büyüyo ne güzel...rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..darısı bizlerin başına....
şimdiye kadar yaşadıklarım hiç gözümde yok..hepsini unuttum hiç yaşamadım sayıyorum...
4. denememde kuzuma kavuşursam çocuksuz günlerimi hayal meyal hatırlarım gibi geliyor...o kadar hazırım unutmaya herşeyi...o kadar hazırım bebeğime kavuşmaya....
biliyorum ki hepimiz hazırız... bu hasretle yanan herkes hazır...
rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun...daha fazla aratmasın,umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah...
hep hayal ettiğimiz o günler tez zamanda gerçek olur inşallah...

canııııııımm, ben hiç biryere gitmiyorum, burdayım, anlat bakayım senin tedavi ne durumda? herşeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum sana, çok öpüyorum cnm:98:

cok sagol canım dualrın ıcın allh razı olsun
kasım sonu adetımı beklıorum canım uzun protokole baslıcam kısmetse

cok sagol canım dualrın ıcın allh razı olsun
kasım sonu adetımı beklıorum canım uzun protokole baslıcam kısmetse

esracım herşeyin hayırlısı olsun, burada herkesin başından geçenler senin için bir tecrübe sayılır, nelere dikkat etmen gerektiğini biliyorsun cnm, ve tedaviye bilinçli bir şekilde başlıyorsun, inşallah mutlu haberini alıcaz canım, inşallah...

esracım herşeyin hayırlısı olsun, burada herkesin başından geçenler senin için bir tecrübe sayılır, nelere dikkat etmen gerektiğini biliyorsun cnm, ve tedaviye bilinçli bir şekilde başlıyorsun, inşallah mutlu haberini alıcaz canım, inşallah...

sagolasın canım
ınş gusel haberler verecegım sıze

kızlar herkese selam, ne olmuş kk değişmiş, çok beğendim, çok güzel olmuş:) uzun süredir bakamıyordum ve sizlerde bakmıyorsunuz galiba topiğimiz iyice gerilerde kalmış. zor buldum araya araya :) biliyorsunuz ocak ayı gibi yada daha sonraki aylarda 2. tüp bebeğe başlayacaktım, bugün idrar testi yaptım, ikinci çizgi çok ama çoookk silik çıktı, acaba doğal yol ile hamile kalmış olabilirmiyim yaa, kürtajdan sonra hemen hamile kalınabiliyormuş yaa, inşallah doğrudur, yarında deneyeceğim testi.
sizler nasılsınız, tedaviler nasıl gidiyo, hamile arkadaşlarım umarım sağlığınız yerindedir, hepinizi çok öpüyorum :)

kızlar herkese selam, ne olmuş kk değişmiş, çok beğendim, çok güzel olmuş:) uzun süredir bakamıyordum ve sizlerde bakmıyorsunuz galiba topiğimiz iyice gerilerde kalmış. zor buldum araya araya :) biliyorsunuz ocak ayı gibi yada daha sonraki aylarda 2. tüp bebeğe başlayacaktım, bugün idrar testi yaptım, ikinci çizgi çok ama çoookk silik çıktı, acaba doğal yol ile hamile kalmış olabilirmiyim yaa, kürtajdan sonra hemen hamile kalınabiliyormuş yaa, inşallah doğrudur, yarında deneyeceğim testi.
sizler nasılsınız, tedaviler nasıl gidiyo, hamile arkadaşlarım umarım sağlığınız yerindedir, hepinizi çok öpüyorum :)

cnm slm nasılsınn bende bulamadım topiği bebiş var mı yoksa inşşşşş

slm kızlar nasılsınız.sowaycım neden olmasın.rabbım ol derse olur.bak gözdemde hamile normal yoldan.bizde 26 haftalık olduk.ikimizde çok şükür iyiyiz.allah olmayanlara nasip etsin inş.

slm kızlar nasılsınız.sowaycım neden olmasın.rabbım ol derse olur.bak gözdemde hamile normal yoldan.bizde 26 haftalık olduk.ikimizde çok şükür iyiyiz.allah olmayanlara nasip etsin inş.

slm cnmmm kızlarr nerelerdesinizz yaaaaözledimm vallaaa bizimm grubuuuu

slm cnmmm kızlarr nerelerdesinizz yaaaaözledimm vallaaa bizimm grubuuuu

bugün bu topiği baştan sona okudum...neler yaşamışız ağustos ayında...
yazıştığımız arkadaşlar nerelerdesiniz ne yaptınız kim bilir...
ben genetik testleri yaptırdım ama daha sonucunu almadım...
üniverste hastanesinde hiç ücret ödemeden hallettim çok şükür...
inşallah bu topikte üzülenlerden olan herkes tez zamanda sevinenlerden olur....

bugün bu topiği baştan sona okudum...neler yaşamışız ağustos ayında...
yazıştığımız arkadaşlar nerelerdesiniz ne yaptınız kim bilir...
ben genetik testleri yaptırdım ama daha sonucunu almadım...
üniverste hastanesinde hiç ücret ödemeden hallettim çok şükür...
inşallah bu topikte üzülenlerden olan herkes tez zamanda sevinenlerden olur....

cnm slmm

bende genetik testlerimii yaptırdımm çokk şükürr temizz çıktıı
bu ayy yinee başlıyorumm benn tedaviyee
diğerr arkadaşlar la başka topikte miii grşydssnzz hepinizii özledimm vallaa

bebeğimm düşmesydi doğumu ma bir ay kalmıştı kızlarrrr:19::43:

cnm slmm

bende genetik testlerimii yaptırdımm çokk şükürr temizz çıktıı
bu ayy yinee başlıyorumm benn tedaviyee
diğerr arkadaşlar la başka topikte miii grşydssnzz hepinizii özledimm vallaa

bebeğimm düşmesydi doğumu ma bir ay kalmıştı kızlarrrr:19::43:

aaaa mersenem karşılaştık bak...bende bu topiği görünce hemen girdim...
tedavin hayırlı olsun canımm...bu kez yüzün gülsün inşallahh..
kimseyle görüşmüyorum ben herkes daıldı kimse girmiyo galiba..bende pek girmiyom aslında...
geçmişteki olumsuzlukları düşünme canım bu kez herşey yolunda gitsin...bebeğin koynuna gelsin...

aaaa mersenem karşılaştık bak...bende bu topiği görünce hemen girdim...
tedavin hayırlı olsun canımm...bu kez yüzün gülsün inşallahh..
kimseyle görüşmüyorum ben herkes daıldı kimse girmiyo galiba..bende pek girmiyom aslında...
geçmişteki olumsuzlukları düşünme canım bu kez herşey yolunda gitsin...bebeğin koynuna gelsin...

iyi dileklerin için saoll cnnmm
özel mesaj atmıştımm aldın mıı

Back
X