- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.741
iyi dileklerin için saoll cnnmm
özel mesaj atmıştımm aldın mıı
aldım canım cvp ta yazdım...
mavi nerelerdesin?? Neler yapıyosun???
mavi nerelerdesin?? Neler yapıyosun???
slm cnm nasılsınnn uzun zamandır buraya kimseler uğramıyordu
ne yapayım canım yaaa...okula git gel uğraşıyorum işte...
genetik testlerin sonucunu bekliyorum...1 ay oldu hala çıkmadı...
tedaviye cesaretimde yok...bebeklere ve hamilelere kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum...
sen nasılsın? baya ilerlemiş hamileliğin maşallah...cinsiyeti belli mi annesi?
ne güzel isim düşünmeye başlamışsındır artık...en özendiğim şey biliyomusun isim seçmek..bide bebek alışverişi....
inşallah tüm isteyenlerle birlikte bende tadarım bu duyguları...amiinn..
Valla bende sizi merak ediyodum..Giriyorum ama yazmadan okuyup çıkıyorum..Sizi görünce dayanamadım..Okul beni çok yoruyo..Hep yorgun ve halsizim..Bebişim erkekHer an korkuyla zaman geçmek bilmiyo..Ne isim düşünmeye ne de birşeyler almaya cesaretim var..Rabbim tamamına erdirsin size de nasip etsin...14 martta üçlü tesimiz var...EE izlerden ne haberler....
ayyyyyyyyyyyyy canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaa nıhayet sızı bulabıldımm hamdolsunnnnn ınanın sızı gorunce sankı aılemı ınanın buna aılemı gorur gıbı oldum
cunlku yasanmıs bır agustos ayımız var hep beraber canlarımmmmmmmm
merseremm canım tedavıdesın demek
hadı bakalımmm
mavııııııııııııı canımmmmmmmmmmmmmmmmm naber yaaaaaaaaaa
gozdemcım sen demek dogal gebe kaldınnnn
hamdolsun yaaa allahım pasamızı saglıklı hayırlı bır sekılde kucagına almanı nasıp etsın
sowayyyyyyyyyyyyy test yapmıssın ama ozamandan berı yoksun pıyasada merak ettım acaba ne oldu sonucc
kızlar bende suan tedavıdeyım bende sureklı orda burda topıklerde gezıyordum bugun 5,gunum bakalım hayırlısı olsun artık allah buyuktur
duanızda bu kardesınızı unutmayın canlarımmmmmm
ayyy kızlarrrrrrrrrr als vardı hanı grubumuzda o bana ozelden mesaj yazmıs sankı kardes gıbı ınsan bırbırını merak edıyor hamdolsun az kalmıs dogumuna ıkımızınde aynı zamandaydı ama benım nasıbım ozman degılmıs tabıııı
anlatın bakalım ayyyyyyy cok mutluyum yaaaaaaaa
sovvaayy hadi sende geeeell...
mersenem nerdesin??
hani yazışcaktık burdan....
CANIM BENİMM SİZLERİİ BULUN CA GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUMM İNSDAN KÖTÜ GÜN ARKADAŞI DOSTU İLE KONUŞMAK İSTİYOR İYİ GÜN DE ZATEN İYİDİR SİZLERDE KÖTÜ GÜNLERDE DESTEK OLDUNUZ ALLAH hepinizden razı olsun bir ay son ra işten ayrılıyorumm ahhh yinee zor birr süreç karşımda kocaman bir dağ ve ben o dağı rabbimi izniyle aşarım inşallahh ,canım senin transfer mi oldu inşallahh bu sefer gülerizz tattlımmmm hep beraber gün sayarızzayyyyyyyyyyyyy canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaa nıhayet sızı bulabıldımm hamdolsunnnnn ınanın sızı gorunce sankı aılemı ınanın buna aılemı gorur gıbı oldum
cunlku yasanmıs bır agustos ayımız var hep beraber canlarımmmmmmmm
merseremm canım tedavıdesın demek
hadı bakalımmm
mavııııııııııııı canımmmmmmmmmmmmmmmmm naber yaaaaaaaaaa
gozdemcım sen demek dogal gebe kaldınnnn
hamdolsun yaaa allahım pasamızı saglıklı hayırlı bır sekılde kucagına almanı nasıp etsın
sowayyyyyyyyyyyyy test yapmıssın ama ozamandan berı yoksun pıyasada merak ettım acaba ne oldu sonucc
kızlar bende suan tedavıdeyım bende sureklı orda burda topıklerde gezıyordum bugun 5,gunum bakalım hayırlısı olsun artık allah buyuktur
duanızda bu kardesınızı unutmayın canlarımmmmmm
ayyy kızlarrrrrrrrrr als vardı hanı grubumuzda o bana ozelden mesaj yazmıs sankı kardes gıbı ınsan bırbırını merak edıyor hamdolsun az kalmıs dogumuna ıkımızınde aynı zamandaydı ama benım nasıbım ozman degılmıs tabıııı
anlatın bakalım ayyyyyyy cok mutluyum yaaaaaaaa
slm kızlarrrrrrr nasılsınız bir zamanlar bu konuyu ben açmıştım.şimdi doğumuma bir ay kaldı inş.dr 6 nisanda sezeryan yapacak.kızımın herşeyi hazır sadece kızım eksik 4 gözle bekliyoruz.allah herkese nasip etsin bu duyguyu
canım benim burdayım aklım sizlerde ama işte anneme geldikçe nete girebiliyorum kızlar bende geçmişi okudum gözlerim doldu ne zor günlermiş rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün ben de adetin 2. günü testlerimi yaptırdım uzun protokol olarak başladık ALLAHIM ne olurr bizleride güldürr ama tamamına erdir hayırlısı ilee(AMİN)
ya kızlarr bazen kendimi o kadar yanlız hissediyorum kii iyikii mesleğim var çalışıyorumm yokksa ben kafayı felann yerdimm galiba geçen 9 yıl dan sonra hamile olan komşuma hamileliğimi verdimmşimdi bebişim düşmeseydi benn giyecektimm ama kısmet değilmişş nisanın 19 u da doğum yapacağımm tarihim olacak tıı bunlarr aklıma geldimi her şeyden soğuyorrumm şimdi tedaviye başladığıma bile sevinemiyorumm yinee aynı sıkıntılarla karşılarsım diyeee
mavi hoş geldin cnmm sonuçlardan ne haberr
lütfen böyle yapma...
inan ki hayatı hafife alıp hiçbişeyi takmayanlar hep daha mutlu oluyolar...
biliyorum çok zor bende bunu başaramayanlardanım....
eskileri hiiiiç düşünme onlar yaşandı ve bitti..bu kez herşey güzel olcak...kendini motive et...
içini dökmek istediğin zaman yaz buraya ben mutlaka gelirim...
slm kızlarrrrrrr nasılsınız bir zamanlar bu konuyu ben açmıştım.şimdi doğumuma bir ay kaldı inş.dr 6 nisanda sezeryan yapacak.kızımın herşeyi hazır sadece kızım eksik 4 gözle bekliyoruz.allah herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?