- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi dilserserin
-
- #3.721
yok canım ikiz devam etmedi... kalp atışı oluşmadı birtanesinin ve kayboldu gitti.. diğeri yani kızımız pek bir sağlıklı devam ediyor şimdilik... c.tesi kontrolüm var inşallah ...
walla canım iyiyim... mide bulantıları ile başım dertte.. 3 gün evde iyiydim ama bugün yine fenayım..çalışmak bana gelmiyor sanırım :)))) bebekimiz yani kızımız büyüyor teyzesi... c.tesi görmeye gitcez bakalım abla olmuşmu :))))
merhaba pazardan beri kanamam devam ediyor, öyle çok ağrım var ki dayanamıyorum. dr düşük ağrısı mı regl ağrısı mı dış gebelik mi asla emin olamayacağız çünkü çok küçük tespit edilemez dedi. ama üç gündür geçmeyen bu ağrı beni bitirdi.
mavı ve soway arammıza donun artık
canııııııımm, ben hiç biryere gitmiyorum, burdayım, anlat bakayım senin tedavi ne durumda? herşeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum sana, çok öpüyorum cnm:98:
cok sagol canım dualrın ıcın allh razı olsun
kasım sonu adetımı beklıorum canım uzun protokole baslıcam kısmetse
esracım herşeyin hayırlısı olsun, burada herkesin başından geçenler senin için bir tecrübe sayılır, nelere dikkat etmen gerektiğini biliyorsun cnm, ve tedaviye bilinçli bir şekilde başlıyorsun, inşallah mutlu haberini alıcaz canım, inşallah...
kızlar herkese selam, ne olmuş kk değişmiş, çok beğendim, çok güzel olmuş:) uzun süredir bakamıyordum ve sizlerde bakmıyorsunuz galiba topiğimiz iyice gerilerde kalmış. zor buldum araya araya :) biliyorsunuz ocak ayı gibi yada daha sonraki aylarda 2. tüp bebeğe başlayacaktım, bugün idrar testi yaptım, ikinci çizgi çok ama çoookk silik çıktı, acaba doğal yol ile hamile kalmış olabilirmiyim yaa, kürtajdan sonra hemen hamile kalınabiliyormuş yaa, inşallah doğrudur, yarında deneyeceğim testi.
sizler nasılsınız, tedaviler nasıl gidiyo, hamile arkadaşlarım umarım sağlığınız yerindedir, hepinizi çok öpüyorum :)
slm kızlar nasılsınız.sowaycım neden olmasın.rabbım ol derse olur.bak gözdemde hamile normal yoldan.bizde 26 haftalık olduk.ikimizde çok şükür iyiyiz.allah olmayanlara nasip etsin inş.
slm kızlar nasılsınız.sowaycım neden olmasın.rabbım ol derse olur.bak gözdemde hamile normal yoldan.bizde 26 haftalık olduk.ikimizde çok şükür iyiyiz.allah olmayanlara nasip etsin inş.
bugün bu topiği baştan sona okudum...neler yaşamışız ağustos ayında...
yazıştığımız arkadaşlar nerelerdesiniz ne yaptınız kim bilir...
ben genetik testleri yaptırdım ama daha sonucunu almadım...
üniverste hastanesinde hiç ücret ödemeden hallettim çok şükür...
inşallah bu topikte üzülenlerden olan herkes tez zamanda sevinenlerden olur....
cnm slmm
bende genetik testlerimii yaptırdımm çokk şükürr temizz çıktıı
bu ayy yinee başlıyorumm benn tedaviyee
diğerr arkadaşlar la başka topikte miii grşydssnzz hepinizii özledimm vallaa
bebeğimm düşmesydi doğumu ma bir ay kalmıştı kızlarrrr
aaaa mersenem karşılaştık bak...bende bu topiği görünce hemen girdim...
tedavin hayırlı olsun canımm...bu kez yüzün gülsün inşallahh..
kimseyle görüşmüyorum ben herkes daıldı kimse girmiyo galiba..bende pek girmiyom aslında...
geçmişteki olumsuzlukları düşünme canım bu kez herşey yolunda gitsin...bebeğin koynuna gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?