Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

zeynepcım canım sen sadece hastaneye verdın dımı
ılac harıc
ama donmus pahalı degıl canım
yanı herhastanede degısıktır ama yınede cok farklı degıllerdır

ayyyyyyy sowayyyyyy yaaaaaaa bende meraktan catlıcam az kaldı

evet ilaç hariç verdim canım

inanamıyorum ya, aradım sonucum gelmiş, ama dr hemşirelerle toplantı halindeymiş bu sebepten söyleyemiyorlarmış, ölüyorum yaaa, olumlu olsaydı telefondaki kız bana söylerdi kesin ya offf ağlamak istiyorummmmmmm

ya sakin ol bi ne alaka derdi boşversene sen rahatla Allah hayırlısını versin ben pozitif olduğuna inanıyorum

soway sakin ol tatlım hep ne dedik geç olsun güç olmasın bak aşağıda kaç kişiyiz seni bekliyoruz :)

eeeehhhhh kötükedihüso başlatmasınlar toplantısından yaa... dalga mı geçiyolar bunlar.. demekki neymiş ben merkezde kan vermeyecem.. normal herhangi biyerde veririm... yok ben böyle bekleyemem...

sowwayyyyyy meraktan herkes saat 3ü bekliyorrrr.nezamann arayacaklarmış seni

Cnm olumlu yada olumsuz sonuçları doktor ve hemşireler hariç kimse söyleyemez. Onun için panik yapma bekliyoruz hayırlı haberlerini zemuszemus

arkadaşlar bana çok destek oluyorsunuz çok sağolun, inşallah olumlu sonuç gelirde sizide bukadar beklettim umarım değer sonucum yaa, aramıyorlar hala of offff

toplantı ne zaman biter ya ne kadar bekleyeceğiz daha, hayır bizim bu kadar kişi olduğumuzu bilseler korkudan hemen söylerler :))

sonuçları açıklamanın dr. baglı oldugunuda daha yeni duydumm

arkadaşlar bana çok destek oluyorsunuz çok sağolun, inşallah olumlu sonuç gelirde sizide bukadar beklettim umarım değer sonucum yaa, aramıyorlar hala of offff

olumluda olsa lumsuz da olsa değer elbette.... en önemlisi sensin, senin sağlığın. üzme tatlı canını. hepimiz seninleyiz...

kızlar yrn bende böle ilgi alaka ve dua istiyorum haaa :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…