- Konu Sahibi dilserserin
-
zeynepcım canım sen sadece hastaneye verdın dımı
ılac harıc
ama donmus pahalı degıl canım
yanı herhastanede degısıktır ama yınede cok farklı degıllerdır
ayyyyyyy sowayyyyyy yaaaaaaa bende meraktan catlıcam az kaldı
inanamıyorum ya, aradım sonucum gelmiş, ama dr hemşirelerle toplantı halindeymiş bu sebepten söyleyemiyorlarmış, ölüyorum yaaa, olumlu olsaydı telefondaki kız bana söylerdi kesin ya offf ağlamak istiyorummmmmmm
soway bugün ömründen ömür gitti resmen...bak 9 kullanıcı var topikte hepimiz galiba seni bekliyoruz :))))))))))
inanamıyorum ya, aradım sonucum gelmiş, ama dr hemşirelerle toplantı halindeymiş bu sebepten söyleyemiyorlarmış, ölüyorum yaaa, olumlu olsaydı telefondaki kız bana söylerdi kesin ya offf ağlamak istiyorummmmmmm
arkadaşlar bana çok destek oluyorsunuz çok sağolun, inşallah olumlu sonuç gelirde sizide bukadar beklettim umarım değer sonucum yaa, aramıyorlar hala of offff
kız walla 12 kişi olmusuz seni bekliyoruz... hehehe... kıymetini bil arkadaşım... sonuç ne olursa olsun... biz senin arkandayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?