Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

angelcım canım senın sonuc nezman
offf yaa benımde 4,gun bende basladım strese ama dua edıp rahatlamaya calısıyorum alahım emeklerımızı zayı etmesın

Sowayy hadi az kaldı, kızım inanıyorum ki sen saat 3 te kocaman bir hamileyimmmm yazacaksın, inşallah hayırlarla canım.
akşama görüşürz, ben denize gidiyorummmm

sowaaayyyyy ben çok heycanlandım şimdi hadi hayırlısı ama saat 3ü de beklemek çok zor yaboshayallersmile

angelcım canım senın sonuc nezman
offf yaa benımde 4,gun bende basladım strese ama dua edıp rahatlamaya calısıyorum alahım emeklerımızı zayı etmesın

pazartesi canım benim test günüm... hayırlısı ile :))

she bu ne hız bacımm.. deniz felan... walla keyif senin bu sıcakta kıskandım ama bennn (lülülülülülü

soway bence şimdi bile arasan çıkmıştır sonucun.. şansını denesene bir :))) senden çok ben heyecanlandım baksana... onu bunu boşverde hakkında hayırlısı olsun inşallah bacım...

kızlar yrn benden başka test yaptıran yok muuuuuuuuuuuuubilmiyorumkismile

desene yarında bizi sen heyecanlandıracaksın

ANGEL canım ararımda cesaretim yokkkkkk, negatif duycam die cesaret edemiyorummmmm, of ne zor bişeymiş şimdi anlıyorumeyvahedigeldismile

kıs hadi bi tel aç o çoktan çıkmıştır yaaaa

aradım, çıkmamaış arkadaşlar, çıktığında doktorumun kendisi arayacakmış beni lülülülülülü

arkadaşlara tarafımdan çüş dediğimi iletirmisin yahu....alsanaalsanasmile 2 saatte çıkar bu meret... -tatlicadiarzu-

neyse geç olsun güç olmasın değil mi:)) zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

evet aynen öyle, bende çüş dedim yani, anladığım kadarıyla bunlar başka bi laboratuvarda çıkarıyo sonucu, kendileri çıkarmıyo galiba ya, yoksa nie bukadar geciksinki, neyse 3ü bekliycem napalım:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…