- Konu Sahibi dilserserin
-
ay canım çok heyecanlı gerçekten... seni en iyi biz anlarız. aklım hep sende bugün...inşallah yüzün güler...
Sowayy hadi az kaldı, kızım inanıyorum ki sen saat 3 te kocaman bir hamileyimmmm yazacaksın, inşallah hayırlarla canım.
akşama görüşürz, ben denize gidiyorummmm
angelcım canım senın sonuc nezman
offf yaa benımde 4,gun bende basladım strese ama dua edıp rahatlamaya calısıyorum alahım emeklerımızı zayı etmesın
pazartesi canım benim test günüm... hayırlısı ile :))
she bu ne hız bacımm.. deniz felan... walla keyif senin bu sıcakta kıskandım ama bennn(lülülülülülü
soway bence şimdi bile arasan çıkmıştır sonucun.. şansını denesene bir :))) senden çok ben heyecanlandım baksana... onu bunu boşverde hakkında hayırlısı olsun inşallah bacım...
kızlar yrn benden başka test yaptıran yok muuuuuuuuuuuuubilmiyorumkismile
kızlar yrn benden başka test yaptıran yok muuuuuuuuuuuuubilmiyorumkismile
desene yarında bizi sen heyecanlandıracaksın
ANGEL canım ararımda cesaretim yokkkkkk, negatif duycam die cesaret edemiyorummmmm, of ne zor bişeymiş şimdi anlıyorumeyvahedigeldismile
kıs hadi bi tel aç o çoktan çıkmıştır yaaaa
desene yarında bizi sen heyecanlandıracaksın
ANGEL canım ararımda cesaretim yokkkkkk, negatif duycam die cesaret edemiyorummmmm, of ne zor bişeymiş şimdi anlıyorumeyvahedigeldismile
aradım, çıkmamaış arkadaşlar, çıktığında doktorumun kendisi arayacakmış beni lülülülülülü
aradım, çıkmamaış arkadaşlar, çıktığında doktorumun kendisi arayacakmış beni lülülülülülü
arkadaşlara tarafımdan çüş dediğimi iletirmisin yahu....alsanaalsanasmile 2 saatte çıkar bu meret... -tatlicadiarzu-
neyse geç olsun güç olmasın değil mi:)) zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
ayy karameldemı hamıs hamdolsun yaa
4,denemesınde oda kavusucak masallah melegıne
ayyy cok heycanlık seyler bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?