Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

oyy kuzucum yarın ben yokum bebeğimi alacağım ya tedaviye ankarada devam edeceğim ama kalbim seninle olacak canım benim :)opuyorumnanaktan

arkadaşlar hepiniz yanımdasınız hakkınızı nasıl ödiycem off korkuyorum yaa, arasalarda bitse şu çilem kafamçokkarıştı

olumluda olsa lumsuz da olsa değer elbette.... en önemlisi sensin, senin sağlığın. üzme tatlı canını. hepimiz seninleyiz...

kızlar yrn bende böle ilgi alaka ve dua istiyorum haaa :)))))))))))

merak etme biz burdayızzzzzzzzzz

kıslar 15 olduk :roflol:

soway canım nefesimizi tuttuk senin fasülyenin haberini bekliyoruz arkadaşım; baştan beri söylüyorum senle ilgili hep güzel doğuyo içime hadi hayırlsını versin Rabbim inşallah:)))))

olumlu sonuç alacakk diyenlerr ben inanıyorumm sonuç hemde baya yüksek çıkacakk 150 diyorum ben :)))ü

ya bende neden 10 kişi kim o görünmez gizemli hatunlar acaba :))
ben
angel
tupbaby
kuzucan
catdog
soway
shr7478
karamel
nisam83
özge33 var
ayyy beklemektan şaşırdım ha :)

ay ben de merakla bekliyorum çünkü hikayemiz aynı benim de 2.gün embiryosu,ben de pek dinlenmedim ama daha teste çok var,senin sonuç pozitifse daha da umutlanıcam,hayırlısı...

kuzucan walla bende yarın çalışmıyorum ama aklım hep sende olucak merak etme...akşama kesin öğrenirim sonucunu.. yazmayı ihmal etme olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…