- Konu Sahibi dilserserin
-
of yaaa yine aynı şey, sonuç bilgisi biz veremiyoruz doktorumuz verebilir, biraz daha bekleyin dediler, iyide ben ölüyorum burda
erkek infertili bölümündeydim geçen seneye kadar,varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğine takılırdım ama artık tüp bebeğe geçiş yaptık,oralarda görmüş olabilirsin şimdi ise heyecanla test gününü bekleyenlerdenim:Saruboceq:
Kızlarrrr bende anne oluyorum sonunda çift çizgiyi bende gördüm rabbim herkese nasip etsinnnn.........en son adet tarihim 2.temmuz ve ben 4agustosta idrar testi yaptım vede çift çizgiyi gördüm sonundaaa......hemen kostum kan testi yaptırmaya ordada pozitif cıktı vede havalara ucuyorum sevincimdennn coook mutluyummmm bende anne oluyorummm.......
ya şu idrar testi gibi evde yapılanı olsa keşke ya....
hanaaa zeynep sen aleyna mısın ya ben senide tanıdım bak şimdi :)))
beni hatırladınmı canım ben aleyna 222 tanımalısın senle konuşmuştuk o topikte ismimi değiştirdim
Kızlarrrr bende anne oluyorum sonunda çift çizgiyi bende gördüm rabbim herkese nasip etsinnnn.........en son adet tarihim 2.temmuz ve ben 4agustosta idrar testi yaptım vede çift çizgiyi gördüm sonundaaa......hemen kostum kan testi yaptırmaya ordada pozitif cıktı vede havalara ucuyorum sevincimdennn coook mutluyummmm bende anne oluyorummm.......
aaaa evet ya aleyna diyince tanıdım ,ay hepimiz tüpe geçmişiz,benim ayın 3ünde transverim oldu sen ne alemdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?