Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

3 dakikamı 5 dakikamı hani nekadar beklicem diyorum zamanda söyleyemiyorlar
of kızlar ben napim şimdi hadi siz söyleyin

aaaa evet leyllllllllllllllllll tamam bende eşimin ameliyatından sonra takılmıştım tamam kesin oradan :)))

beni hatırladınmı canım ben aleyna 222 tanımalısın senle konuşmuştuk o topikte ismimi değiştirdim

Başka doktora versinler sonucunu o yorumlasın o zaman zemuszemus
Bazen sinir oluyorum şu hastanelerin kurallarına yüzmüşüz yüzmüşüz kuyruğuna gelmişiz bekle babam bekle hihoyyyt

Kızlarrrr bende anne oluyorum sonunda çift çizgiyi bende gördüm rabbim herkese nasip etsinnnn.........en son adet tarihim 2.temmuz ve ben 4agustosta idrar testi yaptım vede çift çizgiyi gördüm sonundaaa......hemen kostum kan testi yaptırmaya ordada pozitif cıktı vede havalara ucuyorum sevincimdennn coook mutluyummmm bende anne oluyorummm.......

Allah tamamına erdirsin darısı bizlere

ayyy kübra ne güzel rabbim tamamına erdirsin canım benimmmmmmm........ nerede yaptırdın durumun nasıldı anlatsana azcık:))

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............darısı bizimde başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhh....
walla heyecanın yüksek olduğu bir zamanda bu haberde güzeldi....

:teytey::teytey:

Aminn aminnnnn rabbim yokluguyla terbiye etmesin insallah isteyen herkese versin 1bucuk senedir bekliyorduk çook şükür daha fazla bekletmediii rabbimmm

aaaa evet ya aleyna diyince tanıdım ,ay hepimiz tüpe geçmişiz,benim ayın 3ünde transverim oldu sen ne alemdesin?

benimde pazartesi olacak transferim
bu benim 2. denemem daha öncede 1 aşılama yaptırmıştık
ama kısmet değilmiş
ayyy ne güzel oldu kıslar konuşmayalı 2 sene oldu galiba eşim 2 sene önce olmuştu galiba ameliyat

evet benim ya hepimiz tüpe geçmişiz hakkımızda hayırlısı.......
evet zeynebim ya hatırladım bende:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…