Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

bence en iyisi de yıllık o kadar olması.onun acısı çooooook kötü nisamcım.ayrıca kala kala zaten 1 paket kaldı dondurulmuş.az olsun sperm kaliteli olsun kaliteli döllensin

ay canım masallah yınede
bende sorun yok ama yumoslarım ancak ruyamda okdar olur
hadı bakalım ınsallah ıyı sonuc alırsn ve hepınız ve bende alırım canım
belli olmaz ki canım bende bilmiyordum böyle olacağını.olmasa daha iyiydi gerçi.ultrasonda takipte 30filan görünüyordu.55çıktı ama 1 tüpümüz kaldı.demekki sperm kalitesi çooook önemli.
inşallah olumlu olur canım ya hepimizinnn senin de inşallahhhh..belirti var mı peki?

sagol canim tsk ederim ALLAHIm bun mübarek günde isteyen herkesin göbegni doldursun,yazdim gibi canim ben ikinci günü atdim kendimi sokaklara ama yormadim buna dikaet et

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Ben bu sabah idrar testi yaptım ve tabiki NEGATİFİ gördüm :sinifsinif:
Kızmayııın ne olur 7. günümdü bugün çıkmayacağını düşünerek yaptım azıcık üzüldüm ama eşim daha çok üzüldü çöpten testi alıp 2 kere yanıma getirdi belki çıkmıştır diye
Ama yapmadan önce eşime dedim bak çıkmazsa üzülmek yok 7. gün bugün önümüzde 5 gün daha var tamam dedi .
Maalesef üzüldü zaten cuma günü kanda baktırıcam hayırlısı olsun
sabah sabah kaşındım yanii a.s.

ggggüüüüüüüünayydın.kızlar 3 yumişim olmuşş.çok mutluyum.listeye eklediginiz için tşkler kızlar.dün gece çatlatma ignem oldu sabah kalktım gögüslerim çok agrıyor kızlar sizdede oldumu Allahın izniyle çarşamba 9 da aşılamam olacak. aşılamadan sonra kaçıncı gün ögrenebiliriz gebeligi.
insaallah sizin transferlrde başarılı olurda hamile kalırsınız insaallah.
dualarınız için Allah razı olsun hepinizden

çok erken yapmışsın testi, tabiki çıkmaz, boşyere üzülmeye gerek yok, benim 6 ağustos test tarihim, beklemeyi düşünüyorum son vakte kadar cnm...

canım cok sagol ınsallah alınanların hepsı cekırdeklı cıkarda dollenır ve donmusumda olureyvahedigeldismile
canım yumos toplama gununu saymıyon
ertesı gun 1,gun
yanı carsamba 5,gun olucak
sen sımdı yarın transfermı olucan
bende arkandayım ınsallah bende yarın opu olucan cnımkaydirigubbakcemile

esılacım evet bellıde olmuyor dogru dıyon
canım ben yarın opu olucam benımde esımde sıddetlı sperm azlıgı vardı
ılkındede doktor 6 taneden 3 tanesının dollenmesının sebebını buna bagladı
bakalım ondan sonra cok seyler yaptık esıme ılaclar kurler ballar
sonra spermınde azıcıkta olsa arttma oldu bakalım nasıp kalıtelı olsun spermler ve yumoslar sayı onemlı degıl hakkaten yaa sonrada kalıtelı embrıyolar olsun dımı
hadı bakalım sızde gozum benımde bır aksılıkolmazsa pazartesı olur transferın ınsallah:kedi:

tupbeymı bencede yapmasan daha ıyıydı yaaaaaaaa
ınsallah kanda cıkarda uzuntunuz gıder canım
daha 7,gundesınız cook erken ama uzulmeyın
cuma 10,gun olmuyormu erken degılmı canım
enazından 11,gunun aksamı yaptır
ama sen bılırsın

bebegım bende dun aksam yaptım catlatma ıgnemı
ben 10,30 alınacagım ama yumurta toplamaya
sende ben gıbı aynı heeeeeeee
ama sen asılama oldugu ıcın
persembeden ıtıbaren sayarsan 12,gun test yaptırırsın canım

:
ay canım .. senin gerçekten zor olmuş yaa... 10 lt su içmek hiçde kolay değil.. inşallah sende başarıya kavuşursun... herzaman derim 1 tane olsun ama benim olsun...

sanırım bu durumda çarşamba transferim olur... beklemek ne zormuş yaa..

canım sanada şimdiden geçmiş olsun.. opu işlemin çok başarılı olsun inşallah.. hayırlı haberlerini bekleyeceğiz buradan... bu arada doktorun kim?

bu arada tüpbaby gerçekten çok erken yapmıssın testi.. az sabır et.. ayrıca idrar testlerine hiç ama hiç güvenmiyorum.. boşversene ... sen az sabret kanda yaptır bak ne göreceksin.. ben hamileyimmm diye burada bağıracaksın ama sabır işte...

Kızlar canım sıkıldı (( hastaneyi aradım şimdi 4 yumurtamdan bir tanesi çok iyiymiş.. Kalan 3 tanesi biraz gerideymiş (( onların içinden seçim yapamamışlar henüz.. Transferim yarın yapılacak.. Geride olupda gebeliği oluşan varmı???

angelcım canını sıkma ınsallah ataga gecerler embrıyoların
angelcım ben umutta ulun beyde tedavı goruyorum
sen pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…