- Konu Sahibi dilserserin
-
angelcım benımde ılk tedavımde 10 tane toplanmıstı ama 6 sı cekırdeklı cıkmıstı
3 tane dollenmıstı
sımdıde daha az gozukuyor yaa
3-4 tane dedı doktorum bakalım hayırlsı canım yaa
doktorum dıyor bukez hepsı cekırdeklı olucak ınsallah dıyor bakalım allahımdan hayırlsı
masalah valla arkadasaa 55 yumurta benım heralde yıllık yumosun
belli olmaz ki canım bende bilmiyordum böyle olacağını.olmasa daha iyiydi gerçi.ultrasonda takipte 30filan görünüyordu.55çıktı ama 1 tüpümüz kaldı.demekki sperm kalitesi çooook önemli.ay canım masallah yınede
bende sorun yok ama yumoslarım ancak ruyamda okdar olur
hadı bakalım ınsallah ıyı sonuc alırsn ve hepınız ve bende alırım canım
evet canım sağol.atlattım şükür..oh masallah hadı atlatmışsın neysekı.
allah tamamına erdirsin.inanın gözlerim doldu okurken hikayenizi.bende idrar testi yapmak istemiyorum.test gunumu beklicem.cuma transferim oldu iki gun yattım şimdi normal hayatıma döndüm.mutfakta bolca yemek yapıyorum hem vakıt geçiyo bakalım hayırlısı
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Ben bu sabah idrar testi yaptım ve tabiki NEGATİFİ gördüm :sinifsinif:
Kızmayııın ne olur 7. günümdü bugün çıkmayacağını düşünerek yaptım azıcık üzüldüm ama eşim daha çok üzüldü çöpten testi alıp 2 kere yanıma getirdi belki çıkmıştır diye
Ama yapmadan önce eşime dedim bak çıkmazsa üzülmek yok 7. gün bugün önümüzde 5 gün daha var tamam dedi .
Maalesef üzüldüzaten cuma günü kanda baktırıcam hayırlısı olsun
sabah sabah kaşındım yanii a.s.
:))) WALLA SANIRIM BENİMDE YILLIK YUMOŞ ADEDİNE DENK GELİR.. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN NE DİYELİM...
BU ARADA SEN MORALİNİ YÜKSEK TUT... AZ OLSUN AMA ÖZ OLSUN.. SONUÇTA DOĞURACAĞIMIZ 1 YADA 2 ÇOCUK... İNŞALLAH HEMEN HEPSİ TUTUNURLAR GÖBÜŞLERİMİZE.. BU ARADA YUMURTA TOPLAMA GÜNÜNDEN SONRAMI SAYILIYOR 5.GÜN DİYE??? BENİM CUMA GÜNÜ TOPLANDI... SALI GÜNÜMÜ 5.GÜNÜM OLUYOR ÇARŞAMBA MI???
KIZLAR İNŞALLAH BU AY BU TOPİKTEN HEPİMİZ HAMİLE OLARAK AYRILIR GEBELİK HAFTALARINDA NELER YAŞANIYOR DİYE AYRI BİR TOPİĞE GEÇERİZ.. AMİNNNNNNNNNNN:Saruboceq:
belli olmaz ki canım bende bilmiyordum böyle olacağını.olmasa daha iyiydi gerçi.ultrasonda takipte 30filan görünüyordu.55çıktı ama 1 tüpümüz kaldı.demekki sperm kalitesi çooook önemli.
inşallah olumlu olur canım ya hepimizinnn senin de inşallahhhh..belirti var mı peki?
canım ya çok oldu da ne oldu transfer ertelendi birsürü sıkıntı acı yaşadım bence normal olanı en iyisi.o dönem çok ağrım oldu davul gibi şiştim bol suyla kurtuldum günde 10lt su diyordu doktor düşünün..
canım cok sagol ınsallah alınanların hepsı cekırdeklı cıkarda dollenır ve donmusumda olureyvahedigeldismile
canım yumos toplama gununu saymıyon
ertesı gun 1,gun
yanı carsamba 5,gun olucak
sen sımdı yarın transfermı olucan
bende arkandayım ınsallah bende yarın opu olucan cnımkaydirigubbakcemile
kızlar bol bol dinlenin..tüp bebek doktorları gerek yok dio ama benim dokor tanıdıklarımın hepsi yatmamı söyledi...naçizane tavsiye...arada evin içinde dolaşın ama iş falan yapmayın..
angelcım canını sıkma ınsallah ataga gecerler embrıyoların
angelcım ben umutta ulun beyde tedavı goruyorum
sen pekı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?