- Konu Sahibi dilserserin
-
ama psikolojik olarak işe yarıyo küçük hilecikler:) ya ben progestanı içiyorum o yüzden fazla yan etki yapıyo günde 3 kez 2 şer tane.3 kere sarhoşluk yaşıyorum günde acayip baş dönmesi yapıyo.kim kaybetmişki ben bulim 15 gün tatili oh oh 30 kere dönerim ben.
arkadaşlar ilaçlar hepinizde etkisini gösteriyo, ama bende tık yok, bu kötü bi durummu acaba ya, offfffffffffffffffffffffff
arkadaşlar ilaçlar hepinizde etkisini gösteriyo, ama bende tık yok, bu kötü bi durummu acaba ya, offfffffffffffffffffffffff
cnm ilaçların yan etkisinin olması iyi birşey mi yapma lütfenklava:
Bende de birşey yok sadece iğneden dolayı kalçalarım çok acıyor başkada birşey yok :))
üzme kendini lütfeen opuyorumnanaktan
kimse adet düzensizliği yaşamadımı arkadaşlar
canım benim ilk denemem olduğu için yorum yapamıyorum... Ancak yapmaması gerekir diye düşünüyorum...
hahahahaha... Işte şimdi çok güldüm... Benimde kalçalarım morardı iğneden o kadar.. özenilecek pek bişey yok yani.... Ay ilahi wallaa...
hahahahaha... Işte şimdi çok güldüm... Benimde kalçalarım morardı iğneden o kadar.. özenilecek pek bişey yok yani.... Ay ilahi wallaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?