Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

allahım yardımcım olsun canım
arayıp dedılermı canım
sımdı sen 5,gune kadar beklıyon cok guzel ınsallah tutunacak canım yaaa

arkadaşlar bu iğne işini ben anlayamadım, iğneyi sizlere neden vermiş dr, bana iğne felan vermedi, ben sordum ama gerek olmadığını söyledi, iğne kullanan arkadaşlar sorun sizdemi eşinizdemi cevaplarsanız sevinirim, acaba sorun bayanda olduğu zaman mı iğne veriliyor, anlayamadım?

bu sonuçlara bakınca heyecanlandım :) acaba hepsinin karşısında ''pozitiiiiiiiiiiiiffff ''die yazacak mı dersiniz, inşallahhhhhhhhhhh...

allahım yardımcım olsun canım
arayıp dedılermı canım
sımdı sen 5,gune kadar beklıyon cok guzel ınsallah tutunacak canım yaaa

ben arayıp sordum benim veledler nasıl diye :))) yaramazlık yapıyolarmı diye :)) yarın transfer için arayacaklarını 1 tanesi çok iyi ancak 3 tanesi biraz gerideler çok az geride kalmışlar karar veremedik belkide bugün bunlar geçerler dedi bilmiyorum ki walla... bir yerde 5.güne kadar gelmesi çok iyi olsa gerek.. benim ilk denemem.. walla bu site ve sizler olmasanız birsürü şeyden habersiz dolaşacağız..

soway bizdeki sorun eşimde.. morfoloji bozukluğu vardı. iğne progesteron iğnesi.. gebelik oluşursa desteklesin diye.. gebeliği destekleyen bir iğne sanırım... opu işleminin ertesi günü iğneleri vurulmaya başladım ve gebelik testine kadar devam edilecekmiş (( zaten çok acıtıyor...

sowaycım bende senın dedıgını anlamadım canım
benım 2,denemem ve ben ıkısındede ıgne kullandım
sorun esımde gozukuyor
sen nasıl yumos buyutuyon pekı ılac kullanmıyonmu anlatırmısın bıraz

yok cnm öyle değil, ben göbekten yada cilt altından yapılan iğneleri zaten kullandım ama transfer sonrasında dr iğne vermiş, benimki iğne değil, progestan fitil, neyse çok takmıyorum sonuçta hepsi aynı görevi görüyor, dr daha iyi bilir, her bünye farklıdır sonuçta, demekki bana iğne gerekmedi...

evet bünyeden bünyeye farkediyordur muhakkak... aynı ilacın iğnesi verildi banada...farkeden bişey yok... bu arada yakında profesör olucaz... doktor bişey dese yok şöyle yapsak sanki daha iyi olucak deriz yakında... alkisalkisalkis

hahaha, kesinlikle :) hatta yakında bi tüp bebek merkezi biz kurarız artık, öğrendik herşeyi:1rolleyes:

kizlar tsk ederim ALLAH isteyen herkese versin kimsenin yuvasini meyvesiz birakmasin...

Canım iyi haberlerini okudum ve çok sevindim.Türkiyeye geldiğimden beri görüşemedik.Ben mayanın misafirhanesinde kaldım ama kaldığım odada net çekmiyordu pek nete takılamadım.Bende temmuzun 5 inde başladım tedaviye ve 21 inde transferim oldu.10 yumurtam toplandı.Maks işleminden geçtiler.6 tane kalıtelı embrıyom PGD ye gitti.PGD den 2 saglıklı embriyom döndü ve osman hoca 1 tanesini transfer yapalım 1 tanesini donduralm dedi.Normalde 2 si transfer olacaktı ama biz hocayı dinledik.Beşinci gün transferi oldu.Ayın 31 inde test günüm.Büyük heyecanla cumartesini bekliyorum.Biraz korku var biraz heyecan.Şimdi ankarada değilim transferin ertesi günü çınarcığa geldim ve dinlenmekle geçiyor zaman.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Seni çok öptüm sağlıkla ikizlerine kavuşursun inşllah

hahahahah aynen yaaaaaaaaa
artık doktorada ınanmıyoruz yo kızlar boyle dedı sız neden boyle dıyonuz

evet canım bende ıgne kullanmıstım ama
cook jel kullananda var canım
o doktorun ınsıyatıfınde
ıkıısıde bebegın tutunmasını saglıyor
sen onlara takılma
ıgne vurulmak cokdaha kotu
ben kalcamdan oturamaz hale gelmsıtım bakalım neolcak
angelcım hadı bakalım senınkıler yaramazlık yapmıyorlarmıs heheheheh usulu uslu duruyorlarmıs
masallah bakalım bızım ufaklıklara

bakalım uslular mı değiller mi yarın çıkar kokusu :)))

ınsallah angelcım ınsallah
ıyı olucak

ayy cemre farende cok hos yaaaaaa
hadı bakalım yarıyı gecmıssın canım
allah yardımcın olsun

koca kulaklı farecim benim:) geçtim galiba ama bi hile yapıyorum test gününü saymıyorumzemuszemus şimdi diceksiniz ki dereyi görmeden paçayı sıvama diye ama i fikrim olsun istiyorum,şimdi 4 ağustosta test yaptırcam ya Allahım inşallah sevindircek o gün,o tarihten 5 gün sonra yola gitmeyi planlıyorum acaba doktor kontrolleri falan ne zaman başlıyoki. yani o tarihlerde yollarda olmam sakatmı yaf? haddi bi bilen anlatıversin bakem:)

angel canım napim daralıyorum sıkılıyorum evde takılmaktan ama niyeti bozdum yarın atıcam kendimi dışarılara.progestan alanen sarhoş ediyo beni tek sıkıntım o. sizler napıyosunuz?

angel canım napim daralıyorum sıkılıyorum evde takılmaktan ama niyeti bozdum yarın atıcam kendimi dışarılara.progestan alanen sarhoş ediyo beni tek sıkıntım o. Sizler napıyosunuz?

benim bildiğim gebelik testinden 15 gün sonrasında çağırıyolar kontrole.. Ama doktoruna soruver sen.. Hile hurda da karıştırma testlerine :))))çocuk doğmadan hilelere alışmasın :))))

progesteron niye sarhoş ediyo seni anlamadım. Benim popom acıyo o kadar...nisam83 sende bişey yapmışmıydı??

ama psikolojik olarak işe yarıyo küçük hilecikler:) ya ben progestanı içiyorum o yüzden fazla yan etki yapıyo günde 3 kez 2 şer tane.3 kere sarhoşluk yaşıyorum günde acayip baş dönmesi yapıyo.kim kaybetmişki ben bulim 15 gün tatili oh oh 30 kere dönerim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…