ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Ben de 4+3 günlük hamileyim. Beklenen adet tarihini 20 gün geçince kalp atışları duyuluyor ortalamada.. o yüzden doktora 20 gün sonra gitmeyi planlıyorum.

mrb kızlar bende 4 haftalık hamişimmm ama henüz kese görünmedi insan kendini kötü hissediyor acaba hamile deilmiyim ki diye önümüzdeki cumayı bekliyorum heyecanla

evet dün gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyacagız ınsallah senınde hayırlı olsun canım
bu hamılelık lınkını nasıl yaptınız olmuyor benımkı
oh oh maşallah bende bu çarşamba kesemi görürüm inşallah
hamilelik takvimi için kişisel bilgileriniz bölümünde aşağılarda hamilelik takvimi yazıyor oraya tahmini doğum tarihi yazınca kaydedince çıkıyor

Ben de 4+3 günlük hamileyim. Beklenen adet tarihini 20 gün geçince kalp atışları duyuluyor ortalamada.. o yüzden doktora 20 gün sonra gitmeyi planlıyorum.
evet 6. Yada 7. haftada duyuluyor kalp atışı
hayırlı olsun neredeyse aynı gidiyoruz 1 gün var arada

herkese merhaba bende bugün tam 5 haftalık oldum.4+4 de hamileliği evde yapılan testlerle öğrendim ama doktora gitmek için biraz bekliyim dedim. p.tesiye randevu aldım yani 5+3 olucam ogün.umarım keseyi görürüz :) çok heycanlıyım.herşeyin yolunda olduğunu duymadan ailelerimize söylemeyelim dedik ama içim içime sığmıyo.

Kizlar merhaba.ben de gecen ay biyokimyasal gebelik gecirdim, onun uzerine bu ay hamile oldugumu ogrendim.ama tam olarak satım yok su an.29 temmuzda biyokimyasal gebelik sonlandi.onu baz alinca 5 haftanin icindeyim su an ama doktor kesenin cok kucuk oldugunu soyledi su an 4 haftalik gibi duruyor dedi sali gunu.bu sali tekrar gidicem bakalim.bu arada ilk bhcgme gecen pazar baktirdim 847 cikti sali da 1823 bu sefer yolundadir umarim hersey

Kızlarrrrr merhaba ben de Ağustos hamilesiyim :) bat 22 Ağustos'tu. 26 sında kan tahliliyle öğrendim
Ilk değerim 4+4te 133 tü. 5+2 de 4400 dü. Salı günü randevu var. İnşallah hem keseyi hem de kalp atışını duyarım.
Henüz hiç doktora gitmedim.
Değerim yüksek çıkınca korktum ama her 2 günde bir 2 kat artacak normal diye düşündüm. :)

Bchg degeriniz baya yukselmis bununla ilgili cogul gebelik sayfasinda yorumlar var belki ikizleriniz geliyordur Ben cok istiyorum ikiz olsun

Bchg degeriniz baya yukselmis bununla ilgili cogul gebelik sayfasinda yorumlar var belki ikizleriniz geliyordur Ben cok istiyorum ikiz olsun
Evet bende çok itiyorum ama değer normal gibi gözüküyor :) umarım size de nasip olur bana da tabi öncelikle sağlıklı hayırlı :)

Sali gunu olcturdum 1823 cikti benim.kacinci haftadayim tam bilemiyorum ama 1ay onceki biyokimyasal gebeligimden dolayi Sali tekrar kontrolum var
Ben de salı ölçtürdüm 4400 çıktı
Benden 3 gün sonra doğum yapacağınıza göre kıyaslarsak değerlerimiz normal gibi :)
Ben de hiç Dr a gitmedim bilemiyorum gerçekte kaçıncı haftada olduğumu

Dogru diyosunuz. Ben dusuk tarihini baz aldim hafta hesaplatirken burda bilemiyorim ne kadar dogru .cunku doktorun sali gunu dedigi 5 haftalik gibi gorunmedigi kesenin daha kucukmus normalden.

Anladım neyseki sorunsuz ilerliyor değerler, bende en çok aslında kaçıncı haftada olduğumu merak ediyorum. Salıya az kaldı :)
Folik asit kullanıyor musunuz, kaç tane içiyorsunuz alıyorsanızalıyorsanız

değerler çok iyi ama geç döllenme olabilir oyüzden keseciğin kücüktür cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…