oh oh maşallah bende bu çarşamba kesemi görürüm inşallahevet dün gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyacagız ınsallah senınde hayırlı olsun canım
bu hamılelık lınkını nasıl yaptınız olmuyor benımkı
evet 6. Yada 7. haftada duyuluyor kalp atışıBen de 4+3 günlük hamileyim. Beklenen adet tarihini 20 gün geçince kalp atışları duyuluyor ortalamada.. o yüzden doktora 20 gün sonra gitmeyi planlıyorum.
daha çok erken cnm 5 haftadan sonra kese görülebiliyormrb kızlar bende 4 haftalık hamişimmmama henüz kese görünmedi insan kendini kötü hissediyor acaba hamile deilmiyim ki diye önümüzdeki cumayı bekliyorum heyecanla
HİÇ ÖYLE HISSETME SEN INANKI BEBISINDE INANSIN YANINDA OLSUN ANNESİmrb kızlar bende 4 haftalık hamişimmmama henüz kese görünmedi insan kendini kötü hissediyor acaba hamile deilmiyim ki diye önümüzdeki cumayı bekliyorum heyecanla
Bchg degeriniz baya yukselmis bununla ilgili cogul gebelik sayfasinda yorumlar var belki ikizleriniz geliyordurKızlarrrrr merhaba ben de Ağustos hamilesiyim :) bat 22 Ağustos'tu. 26 sında kan tahliliyle öğrendim
Ilk değerim 4+4te 133 tü. 5+2 de 4400 dü. Salı günü randevu var. İnşallah hem keseyi hem de kalp atışını duyarım.
Henüz hiç doktora gitmedim.
Değerim yüksek çıkınca korktum ama her 2 günde bir 2 kat artacak normal diye düşündüm. :)
Evet bende çok itiyorum ama değer normal gibi gözüküyor :) umarım size de nasip olur bana da tabi öncelikle sağlıklı hayırlı :)Bchg degeriniz baya yukselmis bununla ilgili cogul gebelik sayfasinda yorumlar var belki ikizleriniz geliyordurBen cok istiyorum ikiz olsun
Siz değer ölçtürdünüz mü sizin kaçtı :)Bchg degeriniz baya yukselmis bununla ilgili cogul gebelik sayfasinda yorumlar var belki ikizleriniz geliyordurBen cok istiyorum ikiz olsun
Sali gunu olcturdum 1823 cikti benim.kacinci haftadayim tam bilemiyorum ama 1ay onceki biyokimyasal gebeligimden dolayiSiz değer ölçtürdünüz mü sizin kaçtı :)
Ben de salı ölçtürdüm 4400 çıktıSali gunu olcturdum 1823 cikti benim.kacinci haftadayim tam bilemiyorum ama 1ay onceki biyokimyasal gebeligimden dolayiSali tekrar kontrolum var
Ben de salı ölçtürdüm 4400 çıktı
Benden 3 gün sonra doğum yapacağınıza göre kıyaslarsak değerlerimiz normal gibi :)
Ben de hiç Dr a gitmedim bilemiyorum gerçekte kaçıncı haftada olduğumu
Dogru diyosunuz. Ben dusuk tarihini baz aldim hafta hesaplatirken burda bilemiyorim ne kadar dogru .cunku doktorun sali gunu dedigi 5 haftalik gibi gorunmedigi kesenin daha kucukmus normalden.
değerler çok iyi ama geç döllenme olabilir oyüzden keseciğin kücüktür cnmKizlar merhaba.ben de gecen ay biyokimyasal gebelik gecirdim, onun uzerine bu ay hamile oldugumu ogrendim.ama tam olarak satım yok su an.29 temmuzda biyokimyasal gebelik sonlandi.onu baz alinca 5 haftanin icindeyim su an ama doktor kesenin cok kucuk oldugunu soyledi su an 4 haftalik gibi duruyor dedi sali gunu.bu sali tekrar gidicem bakalim.bu arada ilk bhcgme gecen pazar baktirdim 847 cikti sali da 1823 bu sefer yolundadir umarim hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?