- 7 Kasım 2012
- 19
- 5
- 288
Canımmm çok sevindim ya Allah analı babalı büyütsünHepimize hayırlı olsun! Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguyu bana da bağışladığı için.. Son 1 senedir uğraşlar sonucu psikolojim bozulmuş ve umudumu kaybetmişken hayatımın anlamı, yaşam hediyem oldu benim miniğim..Doktor progestan vermişti, hormon seviyesini artıralım diye, ben de 2 hafta kullanıp uyku yapıyor diye bıraktım..meğer uyku haptan değilmiş.. evde test yapınca şoka girdim sanıyorum :) uzun süre ağlamaktan kendime gelemedim..ertesi gün doktorda kan testi yaparız sanıyordumki ultrasonda keseyi gördük :) 6+2 de yarın yine gideceğiz ve inşallah miniğimi göreceğiz :) çok duygusal olacağım kesin..herşeye ağlar oldum..yeme ve içmeme dikkat ediyorum ama süt içemiyorum, midem bulanıyordoktorum çok güzel bir laf etti...sen hasta değil hamilesin, yaşamına lütfen normal şekliyle devam et...çiğ et yeme, ilk 12 haftada sadece 1 kilo al..Allah hepimize sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım benim 178 di 5 gün sonra tekrarladık 1100 çıktı şu an 5. haftaya giriyorum4 - 5 haftalık gebe arkadaşlar, Beta HCG değerleriniz en son kaçlardaydı acaba...
Bu ay benim durumumda netleşecek inşallah hayırlısıyla, beta hcg 110 larda gittim en son doktoruma kesin bişey söyleyemedi haliyle... beklemedeyiz şu anda
canım benim 178 di 5 gün sonra tekrarladık 1100 çıktı şu an 5. haftaya giriyorum
Merhaba arkadaşalar ben de ağustosta hamile kalanlardanım.. Sat a göre 5+1 haftalık olmam gerekiyor fakat geç döllenme olduğu için daha kese görünmedi. Daha da bekletcek bizi sanırım :) perşembe öğrendim:) b-hcg m 136 dı. Cumartesi bir daha yaptırdım 390 dı :) herkeslere hayırlı olsuunnn
Tebrik ederim...
İnşallah geç döllenmedir benimkide, hayırlısıyla şu başlangıç sürecini atlatırız inşallah...
Sat 17 Temmuz aldık başta üstüne regl olunca sat 21 Ağustos oldu, 1 Eylül'de Beta HCG 110 lardaydı, beklemedeyiz...
Bu süreç hep beklemekle geçecek sanırım :) kese görünse de bilsem nekadarlık.. Bu arada bu geç döllenme de tam olarak nasıl bilmiyorum.. Ben hep 28 günde bir olurum ve hiç aksamazdı..fakat yumurtam 20. Gün çatladı..buna geç döllenme deniliyor sanırım :/ onu da bartolin kistim büyüdü aniden ve kontrole gidince öğrendim çatlayacağını.. Büyük acılara rağmen hamile kaldım yani :)
Hepimize hayırlı olsun! Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguyu bana da bağışladığı için.. Son 1 senedir uğraşlar sonucu psikolojim bozulmuş ve umudumu kaybetmişken hayatımın anlamı, yaşam hediyem oldu benim miniğim..Doktor progestan vermişti, hormon seviyesini artıralım diye, ben de 2 hafta kullanıp uyku yapıyor diye bıraktım..meğer uyku haptan değilmiş.. evde test yapınca şoka girdim sanıyorum :) uzun süre ağlamaktan kendime gelemedim..ertesi gün doktorda kan testi yaparız sanıyordumki ultrasonda keseyi gördük :) 6+2 de yarın yine gideceğiz ve inşallah miniğimi göreceğiz :) çok duygusal olacağım kesin..herşeye ağlar oldum..yeme ve içmeme dikkat ediyorum ama süt içemiyorum, midem bulanıyordoktorum çok güzel bir laf etti...sen hasta değil hamilesin, yaşamına lütfen normal şekliyle devam et...çiğ et yeme, ilk 12 haftada sadece 1 kilo al..Allah hepimize sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah[/QUOT
canım çok güzelanlatmıssın duygularını biraz aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım bende kan testinde öğrendiğimde her ay hüsrana uğradığım için inanamamıstım ağladım dr sarılacaktım :) Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkezede bu duyguyu yaşatsın... bende yarın dr gidicem bakalım neler duycam 4+2 haftalığım şuan
Hepimize hayırlı olsun! Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguyu bana da bağışladığı için.. Son 1 senedir uğraşlar sonucu psikolojim bozulmuş ve umudumu kaybetmişken hayatımın anlamı, yaşam hediyem oldu benim miniğim..Doktor progestan vermişti, hormon seviyesini artıralım diye, ben de 2 hafta kullanıp uyku yapıyor diye bıraktım..meğer uyku haptan değilmiş.. evde test yapınca şoka girdim sanıyorum :) uzun süre ağlamaktan kendime gelemedim..ertesi gün doktorda kan testi yaparız sanıyordumki ultrasonda keseyi gördük :) 6+2 de yarın yine gideceğiz ve inşallah miniğimi göreceğiz :) çok duygusal olacağım kesin..herşeye ağlar oldum..yeme ve içmeme dikkat ediyorum ama süt içemiyorum, midem bulanıyordoktorum çok güzel bir laf etti...sen hasta değil hamilesin, yaşamına lütfen normal şekliyle devam et...çiğ et yeme, ilk 12 haftada sadece 1 kilo al..Allah hepimize sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
4 - 5 haftalık gebe arkadaşlar, Beta HCG değerleriniz en son kaçlardaydı acaba...
Bu ay benim durumumda netleşecek inşallah hayırlısıyla, beta hcg 110 larda gittim en son doktoruma kesin bişey söyleyemedi haliyle... beklemedeyiz şu anda
canım mide bulantısı 8.haftadan sonra başlıyor evet bazısında hiç olmuyor ama ben bir önceki gebeliğimde 8haftadan sonra kusmaktan ölücektim bebek düştü neyazıkkiKızlar benım bugun 5+1 ama hıc mıdem bulanmıyor.sadece acıkınca ( sık acıkıyorum ) mıdem yanıyo. normal mı acaba bazılarında olmuyormus ama tedırgınlık oluyr ıste:S
bende aynı sekılde decavit vitamın ılacını kullanıyorum bulantıların falan varmı ?ben decavit diye bir vitamin içiyorum günde 1 kez birde hergün 1 bardak süt
süt bebeğin gelişimi için çok önemli
benim adetim 12 eylülde dün gittim sonuç 40 çıktı doktor hamilesin dedi ama erkenmi acaba sevinmek için
Masallahh saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallah canimBende 6 gun once ogrendim, adet doneminin bi gun gecikmesiyle test yaptim iki cizgi cikti 3 gun sonra doktora gitmeden bi daha yaptim daha netti :) Hastaneye gidip kan testi yaptirdim sonuc hamileyim Sali kontrolumuz var
merhaba canımm benim son regl 9 ağustostu.5 eylül regl günümde gelmeyince kan testi yaptırdım 76,26 çıktı çok yeni dedi kasıklarımda ağrı var ve çok halsizim .kendi dr.yarın randevum var çok merak ediyorum umarım güzel şeyler söyler.sizde durumlar nasıl varmı belirtiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?