ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Canımmm çok sevindim ya Allah analı babalı büyütsün
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
Kızlaaar Mayıs ayı bizim ayımız olacak...
Anneler günü hediyemiz yolda hayırlısıyla :)

4 - 5 haftalık gebe arkadaşlar, Beta HCG değerleriniz en son kaçlardaydı acaba...
Bu ay benim durumumda netleşecek inşallah hayırlısıyla, beta hcg 110 larda gittim en son doktoruma kesin bişey söyleyemedi haliyle... beklemedeyiz şu anda

canım benim 178 di 5 gün sonra tekrarladık 1100 çıktı şu an 5. haftaya giriyorum

hamişler mideniz nasıl bu arada bende bulantılar başladı çalışıyorum bi de zorlanmaya başladım

bugün ilk defa doktora gittim. ultrasonla baktı 5+2 sin dedi. keseyi gördü ama bebeği göremedi. ama görememenin normal oldugunu hemen gözükmeyebileceğini söyledi. haftaya bidaha gel dedi.bebeği göremeyince biraz üzüldüm acıkcası.sizler bebegi nezaman gördünüz?

canım benim 178 di 5 gün sonra tekrarladık 1100 çıktı şu an 5. haftaya giriyorum

1 Eylül'de 110 larda çıktı, bişey göremedik haliyle, 15 inde gitcem doktora bakalım hayırlı haberler alırım inşallah, dış gebelik ihtimalide var gibi :/ bu hafta bi kan testi daha yaptırırım...

Merhaba arkadaşalar ben de ağustosta hamile kalanlardanım.. Sat a göre 5+1 haftalık olmam gerekiyor fakat geç döllenme olduğu için daha kese görünmedi. Daha da bekletcek bizi sanırım :) perşembe öğrendim:) b-hcg m 136 dı. Cumartesi bir daha yaptırdım 390 dı :) herkeslere hayırlı olsuunnn

Tebrik ederim...
İnşallah geç döllenmedir benimkide, hayırlısıyla şu başlangıç sürecini atlatırız inşallah...
Sat 17 Temmuz aldık başta üstüne regl olunca sat 21 Ağustos oldu, 1 Eylül'de Beta HCG 110 lardaydı, beklemedeyiz...

Bu süreç hep beklemekle geçecek sanırım :) kese görünse de bilsem nekadarlık.. Bu arada bu geç döllenme de tam olarak nasıl bilmiyorum.. Ben hep 28 günde bir olurum ve hiç aksamazdı..fakat yumurtam 20. Gün çatladı..buna geç döllenme deniliyor sanırım :/ onu da bartolin kistim büyüdü aniden ve kontrole gidince öğrendim çatlayacağını.. Büyük acılara rağmen hamile kaldım yani :)

Gelişmeleri yaz mutlaka takipteyim :) pilates yapıyorum ben 3 aydır, 2 gün gecikme olunca ters bir hareket yapmayım diye gittim test yaptırdım Beta HCG 9 çıktı ...
sat 17 Temmuz du 19 Ağustos'da Beta HCG 9 çıktı 21 Ağustos'da 23 çıktı ama 21 Ağustos'da regl oldum, değer normale göre yavaş yükseldiği için de dış gebelik ihtimali gündeme geldi, sat 21 Ağustos kabul ettik şu anda, geç döllenmede olabilir dedi doktorum bakalım ay ortasını bekliyoruz, hayırlısıyla normal gebelik haberini alıp keseyi görelim sonrası herşekilde gelecektir inşallah...

slmm canım sanırım aynı şeyleri yaşamız bende kan testinde öğrendiğimde inanamadı ağlamaya başladım dr.sarılacaktım:) yarın dr.randv.var şuan 4+2 haftalık umarım güzel şeyler duyarım Allah yardımcımız olsun...

merhaba canımm benim son regl 9 ağustostu.5 eylül regl günümde gelmeyince kan testi yaptırdım 76,26 çıktı çok yeni dedi kasıklarımda ağrı var ve çok halsizim .kendi dr.yarın randevum var çok merak ediyorum umarım güzel şeyler söyler.sizde durumlar nasıl varmı belirtiler.

benim adetim 12 eylülde dün gittim sonuç 40 çıktı doktor hamilesin dedi ama erkenmi acaba sevinmek için

Kızlar benım bugun 5+1 ama hıc mıdem bulanmıyor.sadece acıkınca ( sık acıkıyorum ) mıdem yanıyo. normal mı acaba bazılarında olmuyormus ama tedırgınlık oluyr ıste:S
canım mide bulantısı 8.haftadan sonra başlıyor evet bazısında hiç olmuyor ama ben bir önceki gebeliğimde 8haftadan sonra kusmaktan ölücektim bebek düştü neyazıkki
şimdi 6. haftamdayım midem bulanmıyor ama bir tuhaflaşmaya ve yemek seçmeye başladı ve kokulara hassasiyetim başladı

benim adetim 12 eylülde dün gittim sonuç 40 çıktı doktor hamilesin dedi ama erkenmi acaba sevinmek için

slmm daha adetine 3 gün var ve 40 çıkmış iyi bence adetin gecikirse tekrar yaptır canım Allah hayırlısını versin

slmm bende cuma günü adetimin bir gün gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim bugün benimde randv.var inşallah bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur güzel şeyler duyarız Allah yardımcımız olsun çok heycanlıyım saatler geçmiyo :)

mide yanması ve zaman zaman ağrı oluyor bendede ama 1500 leri görmeden kesin konuşmuyor doktorum, bekelemedeyim inşallah yolunda gider herşey bizde alırız güzel haberler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…