ağustos ayında hamile kalanlar buraya

ben decavit diye bir vitamin içiyorum günde 1 kez birde hergün 1 bardak süt
süt bebeğin gelişimi için çok önemli

Gunde bir tane aliyorum.kan degerlerim de dusuk ciktigi icin kan hapi da kullaniyorum su an doktor tavsiyesiyle.onda da folik asit var

değerler çok iyi ama geç döllenme olabilir oyüzden keseciğin kücüktür cnm
Biyokimyasal gebelikten dolayi net adet tarihi olmadigi icin dedigin dogru sanirim tatlim.normalde cok duZenli olur adetlerim.yine ayni sekilde hesaplayip idrar testi yapmistim, once negatif sonra silik sonra da gebe cikti Senin soyledigini hakli cikario bu da

arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerimiz:)bende dün öğrendim hamile olduğumu. çok güzel bir duyguymuş ,tarif edilemiyor ....çok şükür rabbim nasip etti bizlere bu mutluluğu yaşamayı.. isteyen herkese nasip eder inş..
doktor bana iMom omega verdi. içinde folik asitte var.bir tek bunu verdi yeterli olur heralde.arada bir sigara içiyodum artık hiç içmicem yeter ki bebeğim sağlıklı,sıhhatli olsun....
bnmde kese görünmedi. sanırım 5 haftalık hamileyim beta hcg 714 çıktı:)çok heyecanlıyım çookkkk

Saglikla kucaklasin insallah tum bekleyenler meleklerini

bana verilen decavit diye bir vitamin multivitamin ve mineral kombinasyonu yazıyor içinde
sadece onu kullanıyorum
:) bende 45 kiloyum bana multi multi vitamin vermeli depolar boştur muhtemelen çocuk nerden alsın::):):):) cuma günü kese görmeye gitcez inşallah o zaman isterim bende

çok şükür Allahım 'a ben de hamileyim....2 düşükten sonra bıraz tedirgın olsam da dua etmekten baska caremız yok....Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

çok şükür Allahım 'a ben de hamileyim....2 düşükten sonra bıraz tedirgın olsam da dua etmekten baska caremız yok....Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
aaa bende 2 düşük yaptım şimdi 5 haftalık hamileyim ayy inşallah tutunur bebişlerimiz

inşallah mevlam bana ve tüm isteyenlere nasip eder Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

inşallah mevlam bana ve tüm isteyenlere nasip eder Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
efilay folik asit kullanmaya başladın mı doktorlar hamile kalmak isteyenlere folik asit başlatıyor hem yumurtanın kalitesi artar hem de doğacak bebeğinin sağlıklı zihinsel gelişimi sağlanır folik asit depoların dolduğu için...inş senin de hayırlı haberlerini alırız buraya mutlaka yaz ama olur mu:)
ya arkadaşlar kayınvalidem pek sevinmedi galiba hamile olduğuma..pek belli etmedi yani.hayırlı evlatlar olsun inş dedi o kadar..yani daha ilgili heyecanlı olmasını beklerdim.telefonda konuştuğumuz için bana mı öyle geldi bilmiyorum ama üzüldüm ya..

benim kayınvalidemde aşırı fazla sevindi. öncedende çocuk coçuk diyip duruyodu zaten.her fırsatta sıkıştırıyodu.böyle işimize karışasına sinir oluyodum bende. neyse aşırı fazla sevinmesi de benim sinirlerimi bozuyo açıkcası. sanki benim değil onun çocuğu olcakmış gibi. tuaf bi duygu. bide açıkcası cocuk doğuncada aşırı sahiplenmesinden, cocuğun bakımına karışmasından kaygılıyım. boşver mesafeli olsun daha iyi...

slmm bizde 1 yıldır uğrasıyorduk sebepsiz olmuyordu son 2 aydırda 2.çatlatma iğnesi sayesinde cuma günü hamile olduğumu öğrendim beta hcg 76,26 çıktı yarın doktorumda randv.var.rahim filmi çekildiğinde rahmnde hafif egiklik var %20 düşük riskin var demsti çook tedirginim Allahım insallah herşey güzel olur hayırlı olur...

Bebeklerimiz inş Sağlıkla,sıhhatle dünyaya gelsin de gerisi alışılır,ya da halledilir ama şu bi gerçek ki güzel tepkiler aldıkça mutluluğun katlanıyor her gün ya da 2 günde bi arayan kadın gitti 3 gündür ses soluk yok insan bi merak eder bu kadar kayıtsız kalması beni üzdü ,şaşırttı ...
Haberi aldıktan sonra hiç aramaması anormal diil mi ya ??
Senin durumun daha güzel bnce canım ne güzel sevincini paylaşmış senle mutlu olmuş :)çocuğa çok karışır diye endişen varsa mesafeyi sen ayarlamak zorunda kalabilirsin ama bu da çok zor diil soğuk durmasındansa içten olması güzel gerçekten

Kızlar benım bugun 5+1 ama hıc mıdem bulanmıyor.sadece acıkınca ( sık acıkıyorum ) mıdem yanıyo. normal mı acaba bazılarında olmuyormus ama tedırgınlık oluyr ıste:S

Hepimize hayırlı olsun! Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguyu bana da bağışladığı için.. Son 1 senedir uğraşlar sonucu psikolojim bozulmuş ve umudumu kaybetmişken hayatımın anlamı, yaşam hediyem oldu benim miniğim..Doktor progestan vermişti, hormon seviyesini artıralım diye, ben de 2 hafta kullanıp uyku yapıyor diye bıraktım..meğer uyku haptan değilmiş.. evde test yapınca şoka girdim sanıyorum :) uzun süre ağlamaktan kendime gelemedim..ertesi gün doktorda kan testi yaparız sanıyordumki ultrasonda keseyi gördük :) 6+2 de yarın yine gideceğiz ve inşallah miniğimi göreceğiz :) çok duygusal olacağım kesin..herşeye ağlar oldum..yeme ve içmeme dikkat ediyorum ama süt içemiyorum, midem bulanıyor doktorum çok güzel bir laf etti...sen hasta değil hamilesin, yaşamına lütfen normal şekliyle devam et...çiğ et yeme, ilk 12 haftada sadece 1 kilo al..Allah hepimize sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…