Benim doktorum erkek gibi sanki dedi ama ama daha inanmam çünkü erken . Oğlum diye sevemiyorum oyüzden :)Kızlar cinsiyet öğrenen var mı benim doktorum öğrenmeye çoook var dedi iki gün önce
doktorum bana kız gibi dediiiikili test de cumartesi günü çıkacak.inşallah herşey yolunda gider bebişlerimizi kucağımıza alırız.bu arada 12+6 dayım
Insallah canım ya Allah Hakkımızda hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza alalım ınsallah benimde 2li test sonucum cikti ama doktora gösteremedim dosyama koydular daha görmedi Demekki aramadılar merak ediyo insan bide artık ayda 1 görüşelim dedi cok merak ediyorum iyi mi suan sağlıklı mi diye zaman cok yavas geçiyoBen de perşembe alacağim sonucu. nt 1.33 onu biliyorum. 2nin altında olması gerekşyor doktorum. Umarım tüm sonucum da güzel olur ve 3lü teste de gerek olmaz.
doktorum bana kız gibi dediiiikili test de cumartesi günü çıkacak.inşallah herşey yolunda gider bebişlerimizi kucağımıza alırız.bu arada 12+6 dayım
ayy çok sevindim,, hadi darısı başımıza. Bu topikte cinsiyeti ilk öğrenen sen oldun :)
bende çok merak ediyorum.. Serbest hcg değerin kaç çıkmıştı, merak ettim ? 50 nin üzeri kız diyorlar
İkili test sonucum iyi çıktı 3lü teste gerek yok dedi ama içinde bir test varmış sadece onu yapmanı öneririm dedi. Sistit oldum çok bakteri varmış oyüzden uygun bir antibiyotik içmeye başladım. Bütün değerlerim normal elevit demir hapı ve balık yağı verdi. Bir de ağzımda acayip bir tat oluyordu reflüden kaynaklanıyormuş oyüzden carviscon verdi. Çok ilaç oldu ama mecburumInsallah canım ya Allah Hakkımızda hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza alalım ınsallah benimde 2li test sonucum cikti ama doktora gösteremedim dosyama koydular daha görmedi Demekki aramadılar merak ediyo insan bide artık ayda 1 görüşelim dedi cok merak ediyorum iyi mi suan sağlıklı mi diye zaman cok yavas geçiyo
Benimde sonucum cikti tatlım sorun yok bir dahaki randevu günü Görüşürüz dedi doktor herhangi bir test önermedi senin Dediğin test ne acaba bende elevit ve ferrosanol iciyorum birde coraspine kullanıyorum balık Yağı falan vermedi bana Başlarda benim kahverengi akintilarim olduğu için proluton iğneye devam ediyorumİkili test sonucum iyi çıktı 3lü teste gerek yok dedi ama içinde bir test varmış sadece onu yapmanı öneririm dedi. Sistit oldum çok bakteri varmış oyüzden uygun bir antibiyotik içmeye başladım. Bütün değerlerim normal elevit demir hapı ve balık yağı verdi. Bir de ağzımda acayip bir tat oluyordu reflüden kaynaklanıyormuş oyüzden carviscon verdi. Çok ilaç oldu ama mecburum
bnmkide cok var dedi cnm 4 hafta sonra kontrolmz 4.ayın sonuna glmiş olucaz ozman soyler inşalllah deli gibi merak ediyoruzzKızlar cinsiyet öğrenen var mı benim doktorum öğrenmeye çoook var dedi iki gün önce
bnmkide cok var dedi cnm 4 hafta sonra kontrolmz 4.ayın sonuna glmiş olucaz ozman soyler inşalllah deli gibi merak ediyoruzz
bn devlet hstansne gidyrm cnm oyzden erken tahmnde bulunmuyolr ama inşallah bizmkide kızdır : ))))Benim doktorum kıza benziyor dedi :)
Merhaba bayanlar bende çarşamba günü ikili testimi yaptirdim.1 hafta sürermiş sonucun cikmasi.doktor decavit ve ferplex fol diye kan şurubu basladi folik asiti kesmemi söyledi ama ben 12.haftayi doldurmayi bekliyorum.bu haftada yillik izin aldim inşaallah dinlenebilirim bu sefer.muhakkak doktorlarin önerdiği testleri yaptirin ve ilaclari kullanin.bebeginiz ve kendiniz için.benim tansiyonum düşük seyrediyor.,70/50 lerde.ama sorun teşkil etmezmis bebek için.yüksek tansiyondan korkuyolar.tetanoz asinizi da yaptirin muhakkak.herkese sevgiler mutlu gebelikler:))
Tesekkurler post: 37695734 .!.:Bende decaviti kullaniyorum ama doktorum bana birak falan demedi. Tam tersi dogumdan sonra bile devam etmelisin dedi. Ikili testimi bende yaptirdim hersey normalmis cok sükür. Ama l bir hafta cok korktum ya... Insallah sende iyi haberleri alirsin canim.
saricivciv post: 37708640 .!.:günaydın bayanlar..
dün sabah aşırı kusma bulantı düşük tansiyon şikayetim vardı, gözlerim karardı dizlerm boşaldı.. hemen yattım..
tansiyon düşüklüğü başıma vurdu.. dehşet bi ağrı başladı başımda.. önceki günde biraz ağar kaldırmıştım.. içime kurt düştü
pazar pazar ultrasonu ve nöbetçi kadın doğum doktoru olan hastane aradık..çok şükür bebeğimiz iyiymiş.. hatta zıp zıp zıplıyordu..ama ben hala çok kötüyüm.. bugünde serum taktırıcam..
artık 12. haftaya girdik, biter diye beklerken öncesinden daha kötü bi hal alması canımı sıktı..
decavit folik asit deil vitamin ilaci folik asiti 3, ayda keser doktorlar decavite doguma kadar devam edersin. bu arada bilgi folik asit malesef depolanan bi vitanim deil gunluk sen alırsın bebekte senden alır zaten ilk 3 ay gerekli sadece. ben decavit, corasprin balık yagı ve kan hapı kullanıyorum. 3 bucuk aylıgız.doktor doguma kadar dediTeşekkürler canim normalde 3. Ayda kesiyorlar folik asidi belki depolari doldurman için kesmemiş olabilir.inşaallah hepimiz hayirli doğumlar gerceklestiririz
Tesekkurler
decavit folik asit deil vitamin ilaci folik asiti 3, ayda keser doktorlar decavite doguma kadar devam edersin. bu arada bilgi folik asit malesef depolanan bi vitanim deil gunluk sen alırsın bebekte senden alır zaten ilk 3 ay gerekli sadece. ben decavit, corasprin balık yagı ve kan hapı kullanıyorum. 3 bucuk aylıgız.doktor doguma kadar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?