ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Hepsi oyle diyemeyecegim canim cunku insanlar calismayan eslerine bile yardim ediyolar yapmalilarda.ama bekarken herseyleri ayaklarina gelen insAnlar boyle oliyolar.bide benim esim cok cekiniyo ailesi bisey diyecek diye.tabi bunu inkar ediyor.
tabikii hepsi oyle değil alt komşumun eşi siler süpürr yemek yapar kadında yatar uyur. normal zmanda değil en azından hamileyken bişeyler bekliyo insan.

Slm arkadaşlar.bugün bebeğim 12+2 oldu.2 li test yapıldı.nt 1.6 iyi çikti. 10 gün sonra sonuclar cıkıcak.hayırlısı inşallah..doğumda 5 mayıs gözüküyor.sezeryan 15 gün önce olsa 20 nisan gibi ...stress bastı şimdiden.başka 2 li test yaptıran varmı?

Midem sürekli şiş,bulantı var,yediğimde şişiyorum napacağımı bilemiyorum.buğün doktor ilaç verdi.spazm giderici ama dayanmaya çalışıcam ilaç kullanmak istemiyorum

Midem sürekli şiş,bulantı var,yediğimde şişiyorum napacağımı bilemiyorum.buğün doktor ilaç verdi.spazm giderici ama dayanmaya çalışıcam ilaç kullanmak istemiyorum

Bende ilaç kullanmaya karşıyım şu saatlerde sanki midem ağzıma kadar şişiyor gibi çok rahatsızlık veriyor.Az ve sık yemiyorum ondan mı acaba

Bende ilaç kullanmaya karşıyım şu saatlerde sanki midem ağzıma kadar şişiyor gibi çok rahatsızlık veriyor.Az ve sık yemiyorum ondan mı acaba
Evet doktorumda aynen öyle dedi az ve sık yemelisin dedi.folikasit kullanamadım midem yüzünden yumurta sarısı,balık(somon),yeşil bitkiler,ceviz ye bol bol dedi.
Az az sık beslenicez mecburen

canım kızma ama sen delirdinmi ne büyük temizliği??? sakın öyle yükün altına girme boşver.ya bebeğe bişey olursa.
ben hiç temizlik yapamadım zaten halsizlikten ayakta durcak halim bile yoktu. sonra eşime dedim sağolsun o hızlı bi şekilde görünen yerleri süpürdü erkeklerin temizlik anlayışı okadar işte neyse ev kokuyo gibi geldi sürekli bana eee ben çalışıyorum para kazanıyorum çok sükür bide hamilelikten ne gezmem nede alışverişim kaldı. sağlığım için temizlikçi aldım oooh ne rahat daha önce aklım nerdeydi dedim. mis gibi oldu evim.madem sende çalışıyosun sende al bi temizlikçi hiiiiç sıkma kendini.

bende hiiiç yormuyorum kendimi zaten ayağa kalksam kusacam gibi oluyor. iki defa serum takviyesi aldım hala bulantılarım geçmedi.2 haftadır raporluyum evde yatıyorum bana mısın demedi ağzımda acı bi tat, ev kokuyo, banyoya adım atamıyorum nerdeyse duş almıcam o derece oldum. mutfak kokuyo tabaklar bile kokuyo...hayırlısıyla şu dönemleri atlatsaydık hep beraber

Arkadaşlar hormon testi yaptıranlar var mı? Bugün sonuçlarımı aldım ve tsh ım 2.97 çıktı. Hamilelerde en yüksek değeri 2.5 olmalıymış. İnternetten baktım tsh yüksek diyenler 5 6 9 12 filan var. Perşembe randevum var ikili testte yapılcak ama sizlere önce sormak istedim..sizlerin tsh değerleri kaç?

Selam kizlar bisey sormak istiyorum 2li test yaptiricam 2 hafta sonra ama oncesinde doktorum bir docentin kliniginden detayli ultrason tarzinda biseye girmis banada onerdi ona girdikten sonra gel ikili testi yapalim dedi yarin detay ogrenicem o ultrason nedir ne degildir diye ama sizden de boyle bisey istendi mi

selam kızlar hayırlısıyla inş bende bi mayıs annesi olacağım. Rabbim bu mutluluğu hepimize hayırlısıyla yaşatsın inş bebişlerimizi kucağımıza alalım :) 10. haftama girdim bende artık mide bulantılarım azaldı sadece yemek kokusu olunca yiyemiyorum. et yememiz gerekiyor bolca bunu nasıl yapıyorsunuz :) ben soğudum artık baharatlı etli yemeklerden..:s

bende 15 Kasım da yaptıracağım. ama nasıl bişey bilmiyorum, doktor aç tok farketmez gel kan vereceksin, bide ultasonda boynunu ölçücez dedi..

Arkadaşlar çok bulantı yaşıyorum ayrıca öğleden beri sağ böbrek tarafım ağrıyor.siz yaşıyo musunuz böyle bi ağrı??

bulantılar yavaş yavaş azalıyor yalnız kendini unutturmayarak..(dr soda ve yeşil elma tavsiye etti)
sadece reflu ve miğde yanması fena.. bazı akşamlar hiçbirşey yemeden yatıyorum..kilo verdim..
ağız tadı ise çok berbat bakalım ne zaman azalcak..Allah herkese kolaylık versin..cidden zor..

merhaba,

uzun amandır yazılmamış sat 22 ağustos 9hafta + 3 günlüğüz bizde
ikili tarama için doktorunuz gün verdimi ücretler konusunda bilgisi olan var mı biz özel hastaneye gidiyoruz avrupa yakasında

merhaba,

uzun amandır yazılmamış sat 22 ağustos 9hafta + 3 günlüğüz bizde
ikili tarama için doktorunuz gün verdimi ücretler konusunda bilgisi olan var mı biz özel hastaneye gidiyoruz avrupa yakasında
Ben devlette yaptırdım ege Üniversite'sinde ilk Detaylı ultrasona girdim ardından kan verdim 30 tl Ücret verdim.bakalım ense güzel hayırlısıyla pazartesi de testin sonucu çıkacak özellerde 150 civarı oluyomus

Selam arkadaşlar.biraz üzgünüm,2 gün önce sabah kalktığında kanamam vardı doktora gittim düşük tehlikesi!.bebeğim çok şükür iyi ama iğne serum ilaç mahvoldum.dün ultrasonda kanama noktası azalmış ama hala yatıyorum.;( ilk bebeğimdede böyle olmuştu 9 ay boyunca tedirgin,dua edin lütfen...

Kizlar ben 3. Ayi doldurdum.Surekli wucudum cekiyomus gibi oluo uzanirken falan sarsiliyo birden bacagim kafam falan.Yasayan warmi?

Merhabakizlar bizde 11+5 olduk doktorum ikili tarama icin en ideali 12+3dedi gun sayiyorum bnde...bnmkusmam falan olmadu ama halsizligim vardi oda geciyor yavas yavas ise sabah erkenden gtmek zorluyo okadar bn hala folik asit iciyorum folik plus suzde devam mi?hepiize iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…