- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
tabikii hepsi oyle değil alt komşumun eşi siler süpürr yemek yapar kadında yatar uyur. normal zmanda değil en azından hamileyken bişeyler bekliyo insan.Hepsi oyle diyemeyecegim canim cunku insanlar calismayan eslerine bile yardim ediyolar yapmalilarda.ama bekarken herseyleri ayaklarina gelen insAnlar boyle oliyolar.bide benim esim cok cekiniyo ailesi bisey diyecek diye.tabi bunu inkar ediyor.
tabikii hepsi oyle değil alt komşumun eşi siler süpürr yemek yapar kadında yatar uyur. normal zmanda değil en azından hamileyken bişeyler bekliyo insan.
Merhaba,
Bende diyordum bir tek bendemi bu sıkıntılar var.Kendime bakasım yok,evden çıkasım yok,bir yere gidince hemen eve dönmek istiyorum.Nerde o avm senin bu avm benim dolaşmalar :) Birde benim hemen hemen hergün reflü ye benzer şikayetlerim var midem şiş böyle göğsüme baskı yapar gibi bi gariplik var,bulantı da değil ama ne???:) sizde varmı bu tarz birşeyler.
Midem sürekli şiş,bulantı var,yediğimde şişiyorum napacağımı bilemiyorum.buğün doktor ilaç verdi.spazm giderici ama dayanmaya çalışıcam ilaç kullanmak istemiyorumMerhaba,
Bende diyordum bir tek bendemi bu sıkıntılar var.Kendime bakasım yok,evden çıkasım yok,bir yere gidince hemen eve dönmek istiyorum.Nerde o avm senin bu avm benim dolaşmalar :) Birde benim hemen hemen hergün reflü ye benzer şikayetlerim var midem şiş böyle göğsüme baskı yapar gibi bi gariplik var,bulantı da değil ama ne???:) sizde varmı bu tarz birşeyler.
Midem sürekli şiş,bulantı var,yediğimde şişiyorum napacağımı bilemiyorum.buğün doktor ilaç verdi.spazm giderici ama dayanmaya çalışıcam ilaç kullanmak istemiyorum
Bende ilaç kullanmaya karşıyım şu saatlerde sanki midem ağzıma kadar şişiyor gibi çok rahatsızlık veriyor.Az ve sık yemiyorum ondan mı acaba
Evet doktorumda aynen öyle dedi az ve sık yemelisin dedi.folikasit kullanamadım midem yüzünden yumurta sarısı,balık(somon),yeşil bitkiler,ceviz ye bol bol dedi.Bende ilaç kullanmaya karşıyım şu saatlerde sanki midem ağzıma kadar şişiyor gibi çok rahatsızlık veriyor.Az ve sık yemiyorum ondan mı acaba
canım kızma ama sen delirdinmi ne büyük temizliği??? sakın öyle yükün altına girme boşver.ya bebeğe bişey olursa.Maalesef bayanlar bende ayni durumdayim içimden hic bisey yapmak gelmiyor.bu hafta yillik izin aldim uzanir dinlenirim diye.ne mumkun .sağolsun Esim hic yardimci olmuyor.büyük temizliğe kalkistim hetgun bi yeri yapiyorum.Esim bunlari görüyor ama elini surmek yerine yapma pis kalsin diyor.çok sinirlerin bozuk.
Selam kizlar bisey sormak istiyorum 2li test yaptiricam 2 hafta sonra ama oncesinde doktorum bir docentin kliniginden detayli ultrason tarzinda biseye girmis banada onerdi ona girdikten sonra gel ikili testi yapalim dedi yarin detay ogrenicem o ultrason nedir ne degildir diye ama sizden de boyle bisey istendi mi,fiyati 350 lira bu arada
Slm arkadaşlar.bugün bebeğim 12+2 oldu.2 li test yapıldı.nt 1.6 iyi çikti. 10 gün sonra sonuclar cıkıcak.hayırlısı inşallah..doğumda 5 mayıs gözüküyor.sezeryan 15 gün önce olsa 20 nisan gibi ...stress bastı şimdiden.başka 2 li test yaptıran varmı?
Ben devlette yaptırdım ege Üniversite'sinde ilk Detaylı ultrasona girdim ardından kan verdim 30 tl Ücret verdim.bakalım ense güzel hayırlısıyla pazartesi de testin sonucu çıkacak özellerde 150 civarı oluyomusmerhaba,
uzun amandır yazılmamış sat 22 ağustos 9hafta + 3 günlüğüz bizde
ikili tarama için doktorunuz gün verdimi ücretler konusunda bilgisi olan var mı biz özel hastaneye gidiyoruz avrupa yakasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?