ağustos ayında hamile kalanlar buraya

bende 9+6 yım. bende 12+1 de ikili testi yaptıracağım. Doktor bana da sadece Folik e devam et dedi, ilave vitamin kullanmıyorum ama çok da sağlıklı beslenemiyorum, daha doğrusu istifra ve bulantılardan iştahım çok kapandı. Çubuk kraker leblebiyle falan geçiştiriyorm çoğu zamn.

bnde yaptırdım canım.ense kalı lıgı normal cıktı.kan sonucunu kaftaya alıcaz.hatta cınsıyet bıle ogrendık.yuzde 70 kız dedı:)

Arkadaşlar çok bulantı yaşıyorum ayrıca öğleden beri sağ böbrek tarafım ağrıyor.siz yaşıyo musunuz böyle bi ağrı??
canım bobrek agrın usutme ya da ıdrar yolu enfeksıyonundan kaynaklı olabılır.bol sıvı tuket ve belını ayaklarını sıcak tut gecmezse doktora gıt.gecmıs olsun

Canım bende 11+5 te yatırdım ikili testi değerler iyi dedi dr. Cinsiyet için biraz daha beklicez dedi ama ben ilk bebeğim olduğu için meraktan çatlıyorum :) Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :)

canım kan tahlili yaptırınca demir magnezyum eksiği çıkmadıysa foliğe devam bnde sadece folik içiyorum..ceviz badem falan yemeğe çalış 12 haftadan sonra bizden almaya başlıycak besinlerini ozaamana kadarda geçer hepsi canım merak etme

bnde yaptırdım canım.ense kalı lıgı normal cıktı.kan sonucunu kaftaya alıcaz.hatta cınsıyet bıle ogrendık.yuzde 70 kız dedı:)

ayy çok sevindim,, hadi darısı başımıza. Bu topikte cinsiyeti ilk öğrenen sen oldun :)
bende çok merak ediyorum.. Serbest hcg değerin kaç çıkmıştı, merak ettim ? 50 nin üzeri kız diyorlar

Merhaba,

Bende haftaya cuma test için gidicem 12+1 olacağım o gün.Çok korkuyorum.İnşallah hepimiz için herşey çok güzel geçer.

Selamlar herkese ben de 11+5 günlük hamileyim.Benimle aynı zamanlarda aynı mutluluğu yaşayanları görünce çok mutlu oldum :) hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız insallah kızlar

Merhabalar 2li test yaptırdık ense 1.33 cıktı kan sonucum prrşembeye cıkcak. Cinsiyeti için de erkek dedi büyük ihtimalle. Ama tabi daha erken bence bir dahaki kontrole daha belli olur. Bugün 12. Hafta bitti. Dün resmen ultrasonda bize döndü poz verdi çok hareketliydi :)İlk 3ay kilo almadan bitirdim. Doktorum 5. Aya kadar almayabilirsin bol su iç sağlıklı beslen sadece dedi. Keyfim yerinde mutluyum :)

merhaba,

uzun amandır yazılmamış sat 22 ağustos 9hafta + 3 günlüğüz bizde
ikili tarama için doktorunuz gün verdimi ücretler konusunda bilgisi olan var mı biz özel hastaneye gidiyoruz avrupa yakasında
Doktora kontrole gittiğinizde ultrasonda ense kalınlığına bakıyor zaten bir de gidip kan veriyorsunuz ayrıca randevuya gerek kalmıyor.ben de avrupa yakasındayım.özel de yaptırıyorum 110 lira aldılar. 2li test iyi çıkarsa 3lü testi yaptırmaya gerek olmaz dedi doktor.

Tesekkur ederim canim.agri artinca bebisim korkuttu bizi ama kas ağrısı çıktı çok şükür

canım bobrek agrın usutme ya da ıdrar yolu enfeksıyonundan kaynaklı olabılır.bol sıvı tuket ve belını ayaklarını sıcak tut gecmezse doktora gıt.gecmıs olsun

Kızlar cinsiyet öğrenen var mı benim doktorum öğrenmeye çoook var dedi iki gün önce

Kızlar cinsiyet öğrenen var mı benim doktorum öğrenmeye çoook var dedi iki gün önce

canım ya bende de bir merak bir merak anlatamam. ama daha var hayırlısı bakalım:)
okuduğum bir kitapta , sağ göğüs ucunuz daha koyu ve daha çıkık ise erkek, sol göğüs ucunuz daha koyu ve çıkık ise koyu ise kız ihtimalinden bahsediyor. Tabii Allah'a kalmış fakat insan illaki düşünüyor.

Benm sol koyu gibi :) çok ilginçmiş

Kızlar ikili test sonucum bu sizlerden yaptıran ve sonuc alan var mi

Eklentiler

• image.webp
    243,2 KB · Görüntüleme: 91
tesekkür ederim cnm :)

doktorum bana kız gibi dediii ikili test de cumartesi günü çıkacak.inşallah herşey yolunda gider bebişlerimizi kucağımıza alırız.bu arada 12+6 dayım

Kızlar ikili test sonucum bu sizlerden yaptıran ve sonuc alan var mi
Ben de perşembe alacağim sonucu. nt 1.33 onu biliyorum. 2nin altında olması gerekşyor doktorum. Umarım tüm sonucum da güzel olur ve 3lü teste de gerek olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…