- 27 Ağustos 2014
- 208
- 90
- 53
Merhabakizlar bizde 11+5 olduk doktorum ikili tarama icin en ideali 12+3dedi gun sayiyorum bnde...bnmkusmam falan olmadu ama halsizligim vardi oda geciyor yavas yavas ise sabah erkenden gtmek zorluyo okadar bn hala folik asit iciyorum folik plus suzde devam mi?hepiize iyi gunler
bnde yaptırdım canım.ense kalı lıgı normal cıktı.kan sonucunu kaftaya alıcaz.hatta cınsıyet bıle ogrendık.yuzde 70 kız dedı:)Slm arkadaşlar.bugün bebeğim 12+2 oldu.2 li test yapıldı.nt 1.6 iyi çikti. 10 gün sonra sonuclar cıkıcak.hayırlısı inşallah..doğumda 5 mayıs gözüküyor.sezeryan 15 gün önce olsa 20 nisan gibi ...stress bastı şimdiden.başka 2 li test yaptıran varmı?
canım bobrek agrın usutme ya da ıdrar yolu enfeksıyonundan kaynaklı olabılır.bol sıvı tuket ve belını ayaklarını sıcak tut gecmezse doktora gıt.gecmıs olsunArkadaşlar çok bulantı yaşıyorum ayrıca öğleden beri sağ böbrek tarafım ağrıyor.siz yaşıyo musunuz böyle bi ağrı??
nde 9+6 yım. bende 12+1 de ikili testi yaptıracağım. Doktor bana da sadece Folik e devam et dedi, ilave vitamin kullanmıyorum ama çok da sağlıklı beslenemiyorum, daha doğrusu istifra ve bulantılardan iştahım çok kapandı. Çubuk kraker leblebiyle falan geçiştiriyorm çoğu zamn.
bnde yaptırdım canım.ense kalı lıgı normal cıktı.kan sonucunu kaftaya alıcaz.hatta cınsıyet bıle ogrendık.yuzde 70 kız dedı:)
Merhaba,bende 9+6 yım. bende 12+1 de ikili testi yaptıracağım. Doktor bana da sadece Folik e devam et dedi, ilave vitamin kullanmıyorum ama çok da sağlıklı beslenemiyorum, daha doğrusu istifra ve bulantılardan iştahım çok kapandı. Çubuk kraker leblebiyle falan geçiştiriyorm çoğu zamn.
Doktora kontrole gittiğinizde ultrasonda ense kalınlığına bakıyor zaten bir de gidip kan veriyorsunuz ayrıca randevuya gerek kalmıyor.ben de avrupa yakasındayım.özel de yaptırıyorum 110 lira aldılar. 2li test iyi çıkarsa 3lü testi yaptırmaya gerek olmaz dedi doktor.merhaba,
uzun amandır yazılmamış sat 22 ağustos 9hafta + 3 günlüğüz bizde
ikili tarama için doktorunuz gün verdimi ücretler konusunda bilgisi olan var mı biz özel hastaneye gidiyoruz avrupa yakasında
canım bobrek agrın usutme ya da ıdrar yolu enfeksıyonundan kaynaklı olabılır.bol sıvı tuket ve belını ayaklarını sıcak tut gecmezse doktora gıt.gecmıs olsun
Kızlar cinsiyet öğrenen var mı benim doktorum öğrenmeye çoook var dedi iki gün önce
canım ya bende de bir merak bir merak anlatamam. ama daha var hayırlısı bakalım:)
okuduğum bir kitapta , sağ göğüs ucunuz daha koyu ve daha çıkık ise erkek, sol göğüs ucunuz daha koyu ve çıkık ise koyu ise kız ihtimalinden bahsediyor. Tabii Allah'a kalmış fakat insan illaki düşünüyor.
Kızlar ikili test sonucum bu sizlerden yaptıran ve sonuc alan var mi
Internette de öyle yazıyo ama tatlım hic bilmiyorum :) bu sadece bir hurafemi bilmiyoruzmerhaba canım , bende 12+1 de yaptırıcam yani 15.11 de
serbest bhcg 50 nin üstünde çıkmış , kız mı geliyor acaba :)
tesekkür ederim cnm :)şuan sanırım herkes sadece Folic asit kullanıyordur, doktor bana 12. haftaya kadar folik asit kullanacaksın, sonrasında da Elevit vericem dedi, onu da doğuma kadar kullanacağım herhalde. Gerekli olursa demir, kalsiyum da veriyorlar.
Aslında en güzeli herşeyin doğalından almak ama çok zor malesef..
Kızlar cinsiyet öğrenen var mı benim doktorum öğrenmeye çoook var dedi iki gün önce
Ben de perşembe alacağim sonucu. nt 1.33 onu biliyorum. 2nin altında olması gerekşyor doktorum. Umarım tüm sonucum da güzel olur ve 3lü teste de gerek olmaz.Kızlar ikili test sonucum bu sizlerden yaptıran ve sonuc alan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?