- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.141
Kızlar bu folic asiti bnde 3 haftadır kullanıyorum . Benimde çok iştahım arttı. Kilo almaya başladım ihtiyacım vardı aslında
Hani derler ya kelin ilacı olsa da başına sürse :) bu konuda bende başarı yok henüz canım, o yüzden sana yardımcı olmam da zor. Ama benim anladığım bu ay olmalı, şimdi olmalı gibi kendini strese sokarsan her şey yolunda bile olsa hamiş olamıyoruz. Öncelikle kafanı rahatlatmalısın. Bir de ovulasyon testleriyle tam yumurtlama gününü yakalamak işine yarayabilirKızlar benim bat bugün bitdiNasıl bir aşama geçmem lazım hamile kala bilmek için?Benim reglm her ay aynı günde oluyo ..Bazen 2-3 gün grçike biliyo ama genellikle ayda bir kez...Hamile arkadaşlar yardım lütfen bu ay hamile kalmak istiyorum ben..ilk tanıştığımız ay bu ay bizim ve bu vasıtayla bir hediye olsun istiyorum Aşkıma
Yaaa ben de folic içtiğimden beri kilo alıyordum ve bu ay içmedim folic depolarım dolmuştur dedim, biraz da sıkıldım içmeyen. Ve bu ay hiç bişi yapmadan 1,5 kilo vermişim. Acaba folic mi suçluBu hafta güzel haberler alacağimizi hissediyorum.hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.bir de benden size bir soru:biz 4 aydir deniyoruz.ben de folic plus i 4 aydir kullaniyorum.sizce birakmali miyim?yoksa bebis olana kadar devam mi?4 ayda 3 kilo aldim da ben de ilaci günah keçisi ilan ettim
hadi ya canım bilen biri senin için yapamaz mı yemeye çalışNe güzel sizin iştah artıyo benimde iştah falan kalmadıya zorla yemeye caışıyorumne alakaysa bugün canm aşure istiyo ama yapmayı bilmiyorum
Doğru da benim bu kalp tık tık atıyoya hamilelik içinHani derler ya kelin ilacı olsa da başına sürse :) bu konuda bende başarı yok henüz canım, o yüzden sana yardımcı olmam da zor. Ama benim anladığım bu ay olmalı, şimdi olmalı gibi kendini strese sokarsan her şey yolunda bile olsa hamiş olamıyoruz. Öncelikle kafanı rahatlatmalısın. Bir de ovulasyon testleriyle tam yumurtlama gününü yakalamak işine yarayabilir
hadi ya canım bilen biri senin için yapamaz mı yemeye çalış
Bana cok silik bi cizgi var gibi geldi sizce
Yok galiba ya ben hayal goruyorum :) dayanamiyorm artkkkİnşallah vardır :)
Yok galiba ya ben hayal goruyorum :) dayanamiyorm artkkk
Canim dr. Oetker in asuresi var. Evde yapilan kadar guzel olmuyor ama en azindan idare eder seniHeyy arkadaşlar bana aşure yapıcak biri var mı acayip aseriyormşu halime bakın ya resmen Dileniyorum ahahahah
10 gun gecikiyorum 2 gun once gttim doktora rahim duvarinda kalinlasma var biraz dedi ama kesin gebelik olusuyo diyemem dedi kan testi negatif cikti gec dollenmeden supheleniyorum ovulasyon testin 21. Ve 22. Gun poztif cikti yni adete 4 gun kala o yuzdn braz beklemem gerekiyoms ama bkleyemiyrm tabi :)Kanda baktır ne zaman adet olman gerek ?
Canim dr. Oetker in asuresi var. Evde yapilan kadar guzel olmuyor ama en azindan idare eder seni
Evet canim. Suya katip pisiriyorsun. Marketlerde bulabilirsinPuding gibi mi? Nerde bulabilirim peki
10 gun gecikiyorum 2 gun once gttim doktora rahim duvarinda kalinlasma var biraz dedi ama kesin gebelik olusuyo diyemem dedi kan testi negatif cikti gec dollenmeden supheleniyorum ovulasyon testin 21. Ve 22. Gun poztif cikti yni adete 4 gun kala o yuzdn braz beklemem gerekiyoms ama bkleyemiyrm tabi :)
Evet canim. Suya katip pisiriyorsun. Marketlerde bulabilirsin
Insallah canim bekleyecm yapabilecegim basks bsey yok allah bagslasn canm saglikli kucagina alirsn insaallahBekle bekle kesme umudunu inşallah bebişin seninle dır ne demişler sabreden derviş muradına ermişşşşben iki sene bekledim olsun diye allaha şükür dün kalp atışını duyduk :)
Ben de 4 ay düzenli içtim sonra baktım hemen hamile kalamıyorum. Bıraktım, aklıma estikçe içiyorum. Ve ben de foliğe başladığımdan beri 3-4 kilo aldım.Yaaa ben de folic içtiğimden beri kilo alıyordum ve bu ay içmedim folic depolarım dolmuştur dedim, biraz da sıkıldım içmeyen. Ve bu ay hiç bişi yapmadan 1,5 kilo vermişim. Acaba folic mi suçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?