- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.121
Onceliklee coook tebrik ederim :) tek geceden oldu derken anlatirmisin nasil oldu cok merak ettim yumurtlama gunumuydu sadeceTeşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallahAllah sagsalim kucağımiza almayi da nasip eder . Benim hamileligim tek geceden oldu ve su an tam 5 haftalık bhcg değeri 695 normal mı aceba
Aynen canım tek yumurtlama gününde oldu eşimin görevi vardı 10 gün eve gelmeyecekti hiç umudum falan yoktu şans eseri bikac saatligine eve geldi hiç aklımızda yumurtlama günü falan da yoktu. Hiç dikkat de etmedim yani stresten uzak durmak gerekiyo gerçektenOnceliklee coook tebrik ederim :) tek geceden oldu derken anlatirmisin nasil oldu cok merak ettim yumurtlama gunumuydu sadece
Vavv super ya :) Allah tamamina erdirsin tanimiyorum seni ama cok sevindimAynen canım tek yumurtlama gününde oldu eşimin görevi vardı 10 gün eve gelmeyecekti hiç umudum falan yoktu şans eseri bikac saatligine eve geldi hiç aklımızda yumurtlama günü falan da yoktu. Hiç dikkat de etmedim yani stresten uzak durmak gerekiyo gerçekten
Çok teşekkür ederim canım inşaallah Allah tez vakitte herkese kısmet ederVavv super ya :) Allah tamamina erdirsin tanimiyorum seni ama cok sevindim
Kızlar benim bat bugün bitdiCanım hiç cevap yazılmamış mesajını göremedim yaa tekrar kopyalar mısın?
Aynen bende öyle düşünüyorumİnşallaaaah :) mesleğini sevmek çok önemli, yoksa çekilmez olur hayat. Ama elektroniği bırakmak çok doğru karar bence de
Aynen canım tek yumurtlama gününde oldu eşimin görevi vardı 10 gün eve gelmeyecekti hiç umudum falan yoktu şans eseri bikac saatligine eve geldi hiç aklımızda yumurtlama günü falan da yoktu. Hiç dikkat de etmedim yani stresten uzak durmak gerekiyo gerçekten
Aynen canim ya. Bende 3 ay kadar kullandim dedigin gibi 3-4 kilo alinca ona bagladim. Biraktim bende. Ama yanlis mi yaptim bilemiyorum. Tekrar baslasam mi diyorum bazen sonrada nasilda hamile kalamiyorum bosuna icmeyim diyorumBu hafta güzel haberler alacağimizi hissediyorum.hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.bir de benden size bir soru:biz 4 aydir deniyoruz.ben de folic plus i 4 aydir kullaniyorum.sizce birakmali miyim?yoksa bebis olana kadar devam mi?4 ayda 3 kilo aldim da ben de ilaci günah keçisi ilan ettim
Hamile kalamiyorum da ne demek öyle düsunmeyelim lütfen.ama biraz da ben rahat biraktim kendimi ya hamişsem diye yedim sürekli.belki de adet düzensizliğimin sebebi kisa zamanda kilo almak olabilir.bat 18 ekim.bakalim bu ay neler olacak ama diğer 3 aydan farkli olarak benim vajinal salgim artti diger aylar ovülasyon sonrasi kupkuru oluyordum.Aynen canim ya. Bende 3 ay kadar kullandim dedigin gibi 3-4 kilo alinca ona bagladim. Biraktim bende. Ama yanlis mi yaptim bilemiyorum. Tekrar baslasam mi diyorum bazen sonrada nasilda hamile kalamiyorum bosuna icmeyim diyorum
cnm gecmis olsun . Bir dahakine saglikli bebegin olur insallahHomely_angel ben dusuk yaptim. 5 haftalik kuzum bugun beni birakti.
cnm mrb profilindeki kese gorunmus ilk fotografimi ne guzel masallah :)İyi sayılırız çok aşırı midem bulanıyo17 ekimde gidicez ozaman duyucaz inşallah kalp atışını ozaman 8 haftalık olucak şuan 6+2 yiz :)
cnm mrb profilindeki kese gorunmus ilk fotografimi ne guzel masallah :)
Ben gecikmedim. Adetim 2 gün sonra. 73 çıktı şimdilik. 2 gün sonra ikiye katlanır herhalde[/QUOT mrb cnm normalde kaç gndür adet döngün? bnm merak ettiğim kısa zamanda adet görenlein daha geç mi dölleniyor. Senin erken çıkmış sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?