Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

heyecanla bekliyorum dua istiyorum birde lütfen dua edin ayin 1 inde keseyi gördük çok küçük dedi dr ve 15 ine randevu verdi günler geçmiyor 2 ay öncede kurtaj yaşayınca herseyi dusunuyor insan

Insallah ..... Benin esimde yuk. Muh.

heyecanla bekliyorum dua istiyorum birde lütfen dua edin ayin 1 inde keseyi gördük çok küçük dedi dr ve 15 ine randevu verdi günler geçmiyor 2 ay öncede kurtaj yaşayınca herseyi dusunuyor insan
Benzer sebeple bekleme sürecinde olan annelerimiz var canım, hepinize en yürekten dua ediyoruz. Hep olumlu düşünelim ve pozitif enerjileri çekelim üstümüze :)

Ayy canım benim çok çok teşekkürler. Birbirimizi hiç görmeden, hiç tanımadan tüm yüreğimizi açıyor ve dostluklar kuruyoruz. Umarım hamilelik boyunca devam eder, doğuma giderken birbirimize haber veririz. Makine mühendisiyim tatlım, ama inşaat sektöründeyim 9 yıldır. Senin seçiminde çok çok güzel bence, şu an geri dönsem mühendislik ve mimarlık arasında kalırdım

aynen yeri geliyo kimseye açamadığımız sıkıntıları heycanları paylaşıyoruz bu çok güzel bir şey inşallah her zman böyle devam eder :) bende elektrik elektrnk okuyodum yapamıcagımı anladım bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum şimdi tam benlik bi meslekteyim çünkü :)

İnşallaaaah :) mesleğini sevmek çok önemli, yoksa çekilmez olur hayat. Ama elektroniği bırakmak çok doğru karar bence de

Sen upuzun yazmamışsın ama ben yazayım TEBRİKLEEEEEEEEEER Bak bi de beklicektin daha, haftasonu kutlamalarda geçsin :) sağlıkla gelsin bebişin.
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah Allah sagsalim kucağımiza almayi da nasip eder . Benim hamileligim tek geceden oldu ve su an tam 5 haftalık bhcg değeri 695 normal mı aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…