- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.381
Gunaydin canim bence bu topik uğurlu ben bir ay falan oldu katilali bir cok hamile haberi aldik ve benim adetim 2 gun gecikti ins hamileyimdir umarim sanada uğur getirirgünaydın herkese
bizde 7 aydır bebek düşünüyoruz .. benide alırmısınız aranıza :)
bu topik banada uğurlu gelir belki
Gunaydin canim ins bugun hep mutlu guzel haberler alirizGunaydin kizlar.mutlu sabahlar.erken kalkmak lazim.isler beni bekler.bugun hamiş haberini kim verecek bakalim.herkes icin hayirli bereketli bol kazançli ve bebişli bi gun olur insaalah.
evet canım ilk sayfada gördüm hamile kalan çok olmuş :)Gunaydin canim bence bu topik uğurlu ben bir ay falan oldu katilali bir cok hamile haberi aldik ve benim adetim 2 gun gecikti ins hamileyimdir umarim sanada uğur getirir
Bat dan önce başlamıştı sivilceler yarın 7 hafta olcaz hergün 1 yada 2 tane sivilceyle uyaniyorum
13 ağustos ama Dr umuz kese ve bebek gelişimine göre hesap yapıtı bugün 7 haftalik olduk senin sat ne idi
Yaa ben bu sabahda test yapdim neqatif cikti bu gun kan vermeye gidicem ins bu gun hepimiz guzel haberler aliriz
günaydın herkese
bizde 7 aydır bebek düşünüyoruz .. benide alırmısınız aranıza :)
bu topik banada uğurlu gelir belki
Bu gun kan vere bilemiyecem yarinda test yapacam duşmezse kan vericem ha bu arada benim testleri hepisi saatler sonra ikinci kizci silik gosteriyor bebek olma ihtimali varmiidrar testlerini boşver tatlım, inş kanda kocamaaaaan hcg değerleri ile gelirsin
Valla ben dün leke gelince bi test yapayım dedim bu soruya cevap bulmak için. 24 saat geçti hala çizgi yok. Demek 1 saat geçince normalde çizgi çıkmıyor. Umarım güzel haberdir seninkiBu gun kan vere bilemiyecem yarinda test yapacam duşmezse kan vericem ha bu arada benim testleri hepisi saatler sonra ikinci kizci silik gosteriyor bebek olma ihtimali varmi
canıımmm öncelikle hayırlısı olsunnn umarım bu ayı değerlendirebilirsiniz sen işe falan gidiyo musun yoksa ev hanımı mısın?Kırmızılar geldi bugüneşime de trip yaptım. Şaşırdı yaa diye üzüldü, ben de "Henüz telapati yoluyla çocuk yapıcak teknolojiyi bulamadılar" dedim:) bu ay evi kilitlemeyi düşünüyorum, kimseyi almayacağım eve ve bir yere de gitmeyeceğim. Müsaade ederlerse çocuk yapıcaz yaaa gelmesinler, en azından yatılı gelmesinler dimi ama yaaa, 3 aydır sanki birileri sözleşmiş gibi önemli tarihlerde birileri geliyo!!!! Yeni bat 10 kasım! Kızlar eve kibarca yatılı misafiri nasıl kabul etmemezlik yaparım? Akıl verir misiniz??
Ben psikoloğum ama işten ayrıldım kpss çalışıyorum.. Bakanlıkta uzmanlık istiyorum.. Biraz puanı yüksek ama, deniycem bu senecanıımmm öncelikle hayırlısı olsunnn umarım bu ayı değerlendirebilirsiniz sen işe falan gidiyo musun yoksa ev hanımı mısın?
Kırmızılar geldi bugüneşime de trip yaptım. Şaşırdı yaa diye üzüldü, ben de "Henüz telapati yoluyla çocuk yapıcak teknolojiyi bulamadılar" dedim:) bu ay evi kilitlemeyi düşünüyorum, kimseyi almayacağım eve ve bir yere de gitmeyeceğim. Müsaade ederlerse çocuk yapıcaz yaaa gelmesinler, en azından yatılı gelmesinler dimi ama yaaa, 3 aydır sanki birileri sözleşmiş gibi önemli tarihlerde birileri geliyo!!!! Yeni bat 10 kasım! Kızlar eve kibarca yatılı misafiri nasıl kabul etmemezlik yaparım? Akıl verir misiniz??
Bu gun kan vere bilemiyecem yarinda test yapacam duşmezse kan vericem ha bu arada benim testleri hepisi saatler sonra ikinci kizci silik gosteriyor bebek olma ihtimali varmi
Aramızda bir psikolog olması ne güzelmiş :) Hamilelik hormonları fena çarpıyor beni kızıma karşı sabırlı olamıyorum eskisi kadar gergin oluyorum eşime karşı isyankar oluyorum (o her türlü hak ediyor gerçi !!) bize bir çareeeeeBen psikoloğum ama işten ayrıldım kpss çalışıyorum.. Bakanlıkta uzmanlık istiyorum.. Biraz puanı yüksek ama, deniycem bu sene
ders çalışman gerektiğini söyle canımmm sonuç olarak işi bırakmışsın bunun için eşin seni anlayışla karşılayacaktır bencee umarım bu ay istediğin gibi gider herşeyBen psikoloğum ama işten ayrıldım kpss çalışıyorum.. Bakanlıkta uzmanlık istiyorum.. Biraz puanı yüksek ama, deniycem bu sene
canımmm inşallah bu ay hamişsindir :)inşallah vardır :) ben bu ay ilk defa test yapmadan bekliyorum ama daha ne kadar sabrederim onu bilmiyorum :)
Ben psikoloğum ama işten ayrıldım kpss çalışıyorum.. Bakanlıkta uzmanlık istiyorum.. Biraz puanı yüksek ama, deniycem bu sene
Sen de öyle canım :)))Tatlimmm Bu topiği n en aranılan mesleğine sahipsin :) bende ebe lik bölümü mezunuyum ama calismiyorum kpss ye hazırlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?