Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

günaydın herkese
bizde 7 aydır bebek düşünüyoruz .. benide alırmısınız aranıza :)
bu topik banada uğurlu gelir belki
Gunaydin canim bence bu topik uğurlu ben bir ay falan oldu katilali bir cok hamile haberi aldik ve benim adetim 2 gun gecikti ins hamileyimdir umarim sanada uğur getirir

Gunaydin canim bence bu topik uğurlu ben bir ay falan oldu katilali bir cok hamile haberi aldik ve benim adetim 2 gun gecikti ins hamileyimdir umarim sanada uğur getirir
evet canım ilk sayfada gördüm hamile kalan çok olmuş :)
inşallah bizede uğur getirir

benim daha yeni geçti adetim senin kırmızılar gelmez inşallah güzel haberi verirsin bize

günaydın herkese
bizde 7 aydır bebek düşünüyoruz .. benide alırmısınız aranıza :)
bu topik banada uğurlu gelir belki

merhaba hoşgeldiiiin :) tabi ki alırız, beklenen adet tarihini (BAT) yazarsan listemize ekleriz
Topiğimizin uğur getirmesini ve en kısa sürede bebiş haberleri almanı dileriz.

Kırmızılar geldi bugün eşime de trip yaptım. Şaşırdı yaa diye üzüldü, ben de "Henüz telapati yoluyla çocuk yapıcak teknolojiyi bulamadılar" dedim:) bu ay evi kilitlemeyi düşünüyorum, kimseyi almayacağım eve ve bir yere de gitmeyeceğim. Müsaade ederlerse çocuk yapıcaz yaaa gelmesinler, en azından yatılı gelmesinler dimi ama yaaa, 3 aydır sanki birileri sözleşmiş gibi önemli tarihlerde birileri geliyo!!!! Yeni bat 10 kasım! Kızlar eve kibarca yatılı misafiri nasıl kabul etmemezlik yaparım? Akıl verir misiniz??

Bu gun kan vere bilemiyecem yarinda test yapacam duşmezse kan vericem ha bu arada benim testleri hepisi saatler sonra ikinci kizci silik gosteriyor bebek olma ihtimali varmi
Valla ben dün leke gelince bi test yapayım dedim bu soruya cevap bulmak için. 24 saat geçti hala çizgi yok. Demek 1 saat geçince normalde çizgi çıkmıyor. Umarım güzel haberdir seninki

canıımmm öncelikle hayırlısı olsunnn umarım bu ayı değerlendirebilirsiniz sen işe falan gidiyo musun yoksa ev hanımı mısın?

canıımmm öncelikle hayırlısı olsunnn umarım bu ayı değerlendirebilirsiniz sen işe falan gidiyo musun yoksa ev hanımı mısın?
Ben psikoloğum ama işten ayrıldım kpss çalışıyorum.. Bakanlıkta uzmanlık istiyorum.. Biraz puanı yüksek ama, deniycem bu sene

Canım madem sınava çalışıyorsun, eşinle konuş ve herkese kursa gittiğini söyleyin. Tüm gün süren bir kurs mesela... haftasonları da hep planınız varmış gibi davranın. olmaz mı?

Bu gun kan vere bilemiyecem yarinda test yapacam duşmezse kan vericem ha bu arada benim testleri hepisi saatler sonra ikinci kizci silik gosteriyor bebek olma ihtimali varmi

inşallah vardır :) ben bu ay ilk defa test yapmadan bekliyorum ama daha ne kadar sabrederim onu bilmiyorum :)

Ben psikoloğum ama işten ayrıldım kpss çalışıyorum.. Bakanlıkta uzmanlık istiyorum.. Biraz puanı yüksek ama, deniycem bu sene
Aramızda bir psikolog olması ne güzelmiş :) Hamilelik hormonları fena çarpıyor beni kızıma karşı sabırlı olamıyorum eskisi kadar gergin oluyorum eşime karşı isyankar oluyorum (o her türlü hak ediyor gerçi !!) bize bir çareeeee

ders çalışman gerektiğini söyle canımmm sonuç olarak işi bırakmışsın bunun için eşin seni anlayışla karşılayacaktır bencee umarım bu ay istediğin gibi gider herşey

Tatlimmm Bu topiği n en aranılan mesleğine sahipsin :) bende ebe lik bölümü mezunuyum ama calismiyorum kpss ye hazırlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…