- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.421
Ümidimı yitirmek istemiyorum ama elimde olmadan etkileniyorum etrafımdakiler artık diyorlar 2. Kez böyle oluyo neden oluyo sor doktoruna 3. Hamileliğinï tedavi olarak kal bi daha bunları yaşama bunları duymak o kadar üzüyor ve beni o kadar eziyo ki :-(bende doğal yoldan kendiliğinden hamile kalacagıma dair inancımı yitirmek üzereyim . Nasil neden olmuyor nerak ediyorum arkadaslarim ve kuzenlerim en fazla uc denemede hamile kaldilarbenim bu ayda adet geliyor
Arkadaşım seninle benim kaderimiz aynı görünüyo..Yazdıkların hep benimle uygun aynı kaderi paylaşıyoruz benim bu 5. Adetimdi ve 5 aydır denemeler sonuç vermiyo şimdi 6. Aydayım adetim ayın 4.dü..Çok kötü ya bilmiyorum napıcamı ben de..Kocamın üzerine de gitmek istemiyorum bu konuda ama artık ben de hamile olmak istiyorum..Çok üzülüyorum her ay o kurmızıları görünceyabende doğal yoldan kendiliğinden hamile kalacagıma dair inancımı yitirmek üzereyim . Nasil neden olmuyor nerak ediyorum arkadaslarim ve kuzenlerim en fazla uc denemede hamile kaldilarbenim bu ayda adet geliyor
Canim ben de hamile kaldığım ay 7. Aydı tanınmış bir dr bir kadın bana 8 ayda hamile kalamıyorsa gelsin demiş bir yıl beklemek gereksiz geliyordu bana zaten eğer hamile kalmasaydım diğer ay ona gidecektim yani kendimizden şüphe duymaya 8. Ayda başlamalıyız üzülme biraz daha sık dişini bencekızlar bugün kırmızı kartı yemekle beraber tam 6 aydır başarısız denemeler serisi yapmış olduk. Sizce rahim filmi çektirsem mi? çektiren arkadaşlar faydasını gördü mü?
Ohhh süper, sonunda güzel bi haber. Tebrikler canım, Sağlıkla gelsin bebişinKizlarr hamileyim dun neden adet olamiyorum die dr a gittim keseyi gordumm
Aaa tebrikler Tatlım ne güzel bir haber bu..Bugün yüzümü gülümseten tek şey oldu inan bana..Kizlarr hamileyim dun neden adet olamiyorum die dr a gittim keseyi gordumm
Onca idrar testi kan testi hepsi yanlis cikabiliyor demek ki. Tebrik ederim canimKizlarr hamileyim dun neden adet olamiyorum die dr a gittim keseyi gordumm
Tebrikleeeeerrrr. Nasıl sürpriz olmuştur kimbilir:) inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarsın ve bebişine kavuşursun.Kizlarr hamileyim dun neden adet olamiyorum die dr a gittim keseyi gordumm
Canım 6 ay derken takvimsel mi yoksa adet sayına göre mi hesap yapıyorsun? Ya benim takvimsel 4 ay oldu tam ve 5 defa adet gördüm. 23-24 gün olunca döngü böyle oldu. Doktora gidince adet sayısına göre söyleriz dimi?kızlar bugün kırmızı kartı yemekle beraber tam 6 aydır başarısız denemeler serisi yapmış olduk. Sizce rahim filmi çektirsem mi? çektiren arkadaşlar faydasını gördü mü?
yarın adet günüm en son 19 eylülde olmuştum[/QUOTE]Bat ne zaman senin?
Tesekkur ederim cnm kese 3 mm olmus beta 1051 olmus ne kadarlik bilemedim darisi sana olsun insallah herkese olsunOhhh süper, sonunda güzel bi haber. Tebrikler canım, Sağlıkla gelsin bebişin
Tesekkur ederim cnm darisi isteyen herkese olsunAaa tebrikler Tatlım ne güzel bir haber bu..Bugün yüzümü gülümseten tek şey oldu inan bana..
Cnm ben adet sokturucu bile kullandim allahtan umut kesmemek lazim demek ki korunmayi biraktik hic adet olmadim die uzuluyodum ama bebisim varmis iste haftasini dr a sormayi unuttum heyecandanOnca idrar testi kan testi hepsi yanlis cikabiliyor demek ki. Tebrik ederim canim
Valla cnm soku atlatamadim hala amin darisi isteyen herkese olsunTebrikleeeeerrrr. Nasıl sürpriz olmuştur kimbilir:) inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarsın ve bebişine kavuşursun.
Aaa cok ama cok şaşırdım kanda da çıkmamıştı dimi senin CNm benim hayırlı uğurlu olsun ins bebisin :)Valla cnm soku atlatamadim hala amin darisi isteyen herkese olsun
Canımmmm çok ama çok sevindimmmmmm rabbım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)Kizlarr hamileyim dun neden adet olamiyorum die dr a gittim keseyi gordumm
Zaten senden bunu duymayı bekliyordum canım senin kuzu pek bi Nazlı çıktı masallah tebrik ediyorum darısı sağlıkla kucagına almayaKizlarr hamileyim dun neden adet olamiyorum die dr a gittim keseyi gordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?