- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.401
Teşekkür ederimmders çalışman gerektiğini söyle canımmm sonuç olarak işi bırakmışsın bunun için eşin seni anlayışla karşılayacaktır bencee umarım bu ay istediğin gibi gider herşey
Canımmm annelik duygusu içime oturmadan önce o kadar mantıklı bakıyordum ki olaya. Ki bir kaç kez hapımın saatini falan aksatarak(yanlışlıkla) gebe de kalmıştım, ama kimyasaldıTatlimmm Bu topiği n en aranılan mesleğine sahipsin :) bende ebe lik bölümü mezunuyum ama calismiyorum kpss ye hazırlanıyorum
canımmm inşallah bu ay hamişsindir :)
canımmmmmm üzülmee herşeyde bir hayır var zamanını bekliyor miniğinmaalesef tatlım, yine kırmızı kart
canımmmmmm üzülmee herşeyde bir hayır var zamanını bekliyor miniğin
Üzülme tatlım ben de aynı durumdayımmaalesef tatlım, yine kırmızı kart
Sana da başarılar diliyorum inşallah atanmış anne oluruz ikimiz deKuzum ben hiç ebe olarak çalışmadım Yenidoğan Yoğun Bakım da çalıştım ama istifa ettim simdi ewdeyim aynen terzi kendi sokugunu dikemiyo
Bat ne zaman senin?Kızlar benim yarın adet günüm 3 aydır deniyoruz yumurtlama takvimine göre beraber olduk eşimle, son 1 haftadır belimde sol kasığımda ağrı ve sancım oldu son 2 gündür bişey yok bide yerleşme kanaması felan olmadı hamile değilmiyim
Cok ama cok uzuldum canim ins onumuzdeki ay bebeyin sana tutunurmaalesef tatlım, yine kırmızı kart
aynı şeyi bende düşünüyorum bir kimyasal bir de boş gebelik yaşadım eşim 12 kardeş k.validem maşallah seri bi şekilde doğurmuş biz niye daha 1 den başlayamıyoruz yani nedenini bi bilsem ona göre davrancambu ay üzülmekten çok sinir oldum galiba. bu insanlar 3-5 nasıl doğuruyor yawww
2. Çizgi görünüyor sankiEki Görüntüle 1658622 Arkadaşlar ruziye arkadaşım hala adet görmemiş ve bugünkü testi bu..Yardımcı olurmusunuz???
inşallah canım..herkes nerde ya gezmelerde mi yoksaaaa iş üstünde mi anlarsınız yaaaHamile olabilirim öyle hissediyorum
bende doğal yoldan kendiliğinden hamile kalacagıma dair inancımı yitirmek üzereyim . Nasil neden olmuyor nerak ediyorum arkadaslarim ve kuzenlerim en fazla uc denemede hamile kaldilaraynı şeyi bende düşünüyorum bir kimyasal bir de boş gebelik yaşadım eşim 12 kardeş k.validem maşallah seri bi şekilde doğurmuş biz niye daha 1 den başlayamıyoruz yani nedenini bi bilsem ona göre davrancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?