- 12 Eylül 2015
- 681
- 762
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.361
Canim ne denir böyle bir durumda. Allah sabır versin inşallah hayırlı zamanda nasip eder Rabbim sağlıklı bebek. Boş gebelik mi seninkiçok teşekkür ederim cnm bnm inşallah ama şunu anladım ki hamile kalmak için stres oluyoruz ya çok yanlış önemli olan hamile kalmak değilmiş o hamilelikten sağlıklı bir çocuk kucağına alabilmek o yüzden hiç stres yapmayın her zaman kendimiz için hayırlısını isteyelim..
teşekkür ederim cnm sende sağlıkla kucagına alırsın inşallah evet cnm boş gebelikCanim ne denir böyle bir durumda. Allah sabır versin inşallah hayırlı zamanda nasip eder Rabbim sağlıklı bebek. Boş gebelik mi seninki
Amin canım keseyi gördük ama bebeği görmedik daha bizde dr işini erteliyorum ben mecburen Rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimiz içinteşekkür ederim cnm sende sağlıkla kucagına alırsın inşallah evet cnm boş gebelik
görürsün inşallah cnm hiç stres yapma hepimizin hakkında hayırlısı olsunAmin canım keseyi gördük ama bebeği görmedik daha bizde dr işini erteliyorum ben mecburen Rabbim hayırlısıni nasip etsin hepimiz için
hala umut var mı diyosun canım:)Bende çıkmıştı canım hemde normalden daha fazla
varmış canım yazan hamişler var.no kırmızı no cry:)Bnde bunu merak ediyorum cnm bnmde çıktı valla
öncelikle tebrikler maşallah miniğine de sana da:)bat 18 ekim.beklemedeyim.Bat dan önce başlamıştı sivilceler yarın 7 hafta olcaz hergün 1 yada 2 tane sivilceyle uyaniyorum
canım ne zamandır okuyordum takip ediyordum seni de yazmak kısmet olmamıştı. keşke bu vesile ile olmasaydı ama hayırlısı buymuş demek ki. allah nasip eder inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.allah yardımcın olsun.teşekkür ederim cnm sende sağlıkla kucagına alırsın inşallah evet cnm boş gebelik
ayyyy yanlış etiketsaygıdeğer konu sahibemiz M mysterious_ sende var mı gelen giden inşallah bebeğin seninledir:)
Çok teşekkür ederim Canımmm rabbım hepimize güzel günler görmeyi yaşamayı nasip etsin sağlıkla gelsin bebeklerimizcanım ne zamandır okuyordum takip ediyordum seni de yazmak kısmet olmamıştı. keşke bu vesile ile olmasaydı ama hayırlısı buymuş demek ki. allah nasip eder inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.allah yardımcın olsun.
Hamilelik belirtin var mı canımYa kizlar ben sabah test yapdim neqatif cikti simdide yapdim yine neqatif cikti adetib 1 gun gecikti cikmamasi normalmi
saygıdeğer konu sahibemiz M mysterious_ sende var mı gelen giden inşallah bebeğin seninledir:)
Insallah gelmez o mendebur kirmizi bebis gelirOlsun tatlım anladım ben kendimi :) henüz gelen giden bir şey yok çok şükür. Ara ara ağrılar var, bacak uyuşması var, bugün belim ağrıdı biraz. Büyük gün yarın. Test filan yapmadım. Minişim benimle olsa havalara uçucam valla :) ama nedense içimden bir his kırmızılar gelecek diyo. Susturmaya çalışıom
Teşekkür ederim biz bugün duyduk kalp atışını biraz yavaştı ama Dr normal yeni başlamış dedi inşallah 18 inde beklediğin haberi alırsın rabbım sağlıklı sihhatli nasip etsinöncelikle tebrikler maşallah miniğine de sana da:)bat 18 ekim.beklemedeyim.
Insallah gelmez o mendebur kirmizi bebis gelirbendede hayla gelib giden yok ins yarin ikimizde guzel haber veririz
Yaa ben bu sabahda test yapdim neqatif cikti bu gun kan vermeye gidicem ins bu gun hepimiz guzel haberler alirizEvet yaa o kırmızılar baş düşman oldu resmen :) benim karnım 4 aylık hamiş gibi şişti, kendi kendimle dalga geçiyorum :) Off inşallah her yerBöyle bebiş dolsun. Bu haftanın müjdesi de bizden olur mu dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?