Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canim ne denir böyle bir durumda. Allah sabır versin inşallah hayırlı zamanda nasip eder Rabbim sağlıklı bebek. Boş gebelik mi seninki

Ya kizlar ben sabah test yapdim neqatif cikti simdide yapdim yine neqatif cikti adetib 1 gun gecikti cikmamasi normalmi

teşekkür ederim cnm sende sağlıkla kucagına alırsın inşallah evet cnm boş gebelik
canım ne zamandır okuyordum takip ediyordum seni de yazmak kısmet olmamıştı. keşke bu vesile ile olmasaydı ama hayırlısı buymuş demek ki. allah nasip eder inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşarsın.allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim Canımmm rabbım hepimize güzel günler görmeyi yaşamayı nasip etsin sağlıkla gelsin bebeklerimiz

saygıdeğer konu sahibemiz M mysterious_ sende var mı gelen giden inşallah bebeğin seninledir:)

Olsun tatlım anladım ben kendimi :) henüz gelen giden bir şey yok çok şükür. Ara ara ağrılar var, bacak uyuşması var, bugün belim ağrıdı biraz. Büyük gün yarın. Test filan yapmadım. Minişim benimle olsa havalara uçucam valla :) ama nedense içimden bir his kırmızılar gelecek diyo. Susturmaya çalışıom

Insallah gelmez o mendebur kirmizi bebis gelir bendede hayla gelib giden yok ins yarin ikimizde guzel haber veririz

öncelikle tebrikler maşallah miniğine de sana da:)bat 18 ekim.beklemedeyim.
Teşekkür ederim biz bugün duyduk kalp atışını biraz yavaştı ama Dr normal yeni başlamış dedi inşallah 18 inde beklediğin haberi alırsın rabbım sağlıklı sihhatli nasip etsin

Insallah gelmez o mendebur kirmizi bebis gelir bendede hayla gelib giden yok ins yarin ikimizde guzel haber veririz

Evet yaa o kırmızılar baş düşman oldu resmen :) benim karnım 4 aylık hamiş gibi şişti, kendi kendimle dalga geçiyorum :) Off inşallah her yer Böyle bebiş dolsun. Bu haftanın müjdesi de bizden olur mu dersin?

Yaa ben bu sabahda test yapdim neqatif cikti bu gun kan vermeye gidicem ins bu gun hepimiz guzel haberler aliriz

Gunaydin kizlar.mutlu sabahlar.erken kalkmak lazim.isler beni bekler.bugun hamiş haberini kim verecek bakalim.herkes icin hayirli bereketli bol kazançli ve bebişli bi gun olur insaalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…