- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.461
cnm test yapmış mıydıninşallah canım normalde adet öncesi bi belrtim olmazdı ama adetimden 10 gün önce başlayan sol kasığımda karnımın alt bölgesinde ağrı sancı oldu ve devamlı bir gaz sancım vardı o yüzden çok ümitlendim tabi eşimde. inşallah hayırlı bi gün olur ve haber alırım dakikalar bile geçmiyo şuan
adete 3 gün varken yapmıştım fortune diye bi marka ama eczacı adetten sonra yap demişti tabi eşimin ısrarı üzerine yapmıştım ama sonuç negatifticnm test yapmış mıydın
Çok çok teşekkür ederim Canımmmmm bedenen yanımda olmasanizda ruhen yanımda olduğunuzu bilmek o kadar güzel ve o kadar güç veriyor ki Allâh hepinizden razı olsun hepinizin de gönlüne göre versinbugün bütüüün dualar seninle canım, hayat bazı şeyleri zor elde etmemizi sağlıyor ama sonunda istediğimizden bile güzelini veriyor. bakarsın ikizler gelir
Cikmamisti dedigom gibi ne zaman hamile kaldim bilmiyom dra sormayi unuttum heyecandanAaa cok ama cok şaşırdım kanda da çıkmamıştı dimi senin CNm benim hayırlı uğurlu olsun ins bebisin :) @ruziyye bence hamilesin CNm benim de oglumda öyle oldu saatler sonra silik cizgi cikti senin de var cizgi
Tesekkur ederim cnm insallah uakin zamanda seninde tekrar guzel haberlerini alrizCanımmmm çok ama çok sevindimmmmmm rabbım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Ewet cnm mide bulantilarim bile baslamisti ama ben konduramuyodum cnm bnm keseZaten senden bunu duymayı bekliyordum canım senin kuzu pek bi Nazlı çıktı masallah tebrik ediyorum darısı sağlıkla kucagına almaya
Ben de gg dan aldm dün sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek :)
Cnm inan heyecandan dr ne dedi duymadim sonrada sormayi unuttum ama 3mm kese 1051 beta gorunuyoaa e cnm senin testler hep negatif cikiyordu ya ? Nasil olmus kac haftalik gorunuyormus kese cnm ? Tebrik ederim saglikli hamilelik gecirirsin ins.
15 agustos cnm ben saten son ne zaman adet gormustun canim
Cnm ben kullandim bile adet sokturcu nie olmuyorum die uzuluyodum kismet olmadim die sevinyorum simdiRebel92 canım sen hastaneye gitcem tekrar dediğinde ben tahmin ettim hamile olabileceğini çünkü aynı senin durumunu benim görüncem yaşamış 17 gün geçmiş adetinden kan testi yapıyor negatif ultrason da bi şey yok doktoru adet söktürücü veriyo kullansın diye bi de test alıyo testi yapıyor pozitif :) ve şimdi 8 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var rabbım seninde kucağına versin inşallah
Teşekkür ederim canımmTesekkur ederim cnm insallah uakin zamanda seninde tekrar guzel haberlerini alriz
bence de 1 yıl çok uzun süre küçük bir tıkanıklık vardır hemen halledilecek belkide o yüzden bekliyorsundur bende öyle düşünürdüm ama işte aslında 1 yıl değilmiş bekleme süremiz 8 aymış eğer 8 ayda olmazsa şüphelenmeliyiz belki de hiç bir sorun yok benim gibi önümüzdeki ay hamiş olucaksın rahim filmi gibi zorlu şeyleri denemeden o yüzden yazdım ama benim sabrım kalmadı artık diyorsan yaptır senin kararın tabiki için nasıl rahat edeceksecanım ben doktora gidip hormon testlerimi yaptırdım, eşim de sperm testi yaptırdı ve sonuçlar temiz. Bence de 1 yıl boşuboşuna beklemek için çok uzun bir süre. Aklımda kalmasın diye haftaya rahim filmi çektireyim diyorum.
Sat a göre aslında baya büyük olması lazım ama geç dollenmis senin kuzu galiba canım. Benim sat 31 ağustos 2200 beta ile kese görünmemiŞti geçen hafta başında. Dr net söyler sana kaç haftalik olduğunu canım ama adetim den kısa süre önce hamile kalmış da olabilirsin ama hormon seviyenizi göre 5. Haftanın içinde görünüyor bebisinEwet cnm mide bulantilarim bile baslamisti ama ben konduramuyodum cnm bnm kese
3mm beta 1051 di sence ne kadarlik hamileyim 4 haftadan once kese gozukmuyo die biliyorum ama
canımmm tebrik edermm o kadar sevindim ki yuppppiiiiiiiKizlarr hamileyim dun neden adet olamiyorum die dr a gittim keseyi gordumm
cnm ben ovulasyon testi deil gebelik testi aldm direk :)) eger ovu testin koyu cıkmıssa bugunleri degerlendirin cnmcanım kargon geldi mi yaptın mı ovulasyon testi? ben dün yaptım ve ikinci çizgi çok koyu çıktı sende durum nasıl?
canım ben doktora gidip hormon testlerimi yaptırdım, eşim de sperm testi yaptırdı ve sonuçlar temiz. Bence de 1 yıl boşuboşuna beklemek için çok uzun bir süre. Aklımda kalmasın diye haftaya rahim filmi çektireyim diyorum.
Rebel92 tebrik ederim çok şaşırtıcı gerçekten biliyorum baştan beri hikayeni hatta direk nasıl yani ilaç bile kullanmıştı diye düşünmüştüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım !!
Bu arada ben bugün sabah kalp atışlarını duydum 3 ml lik fasülyemin :):) sonunda içimde bir canlı olduğu psikolojisine girebildim Allah hepinize tez zamanda nasip etsin arkadaşlar böyle tabanlarınız bulutlarda gezin başka herşey önemini yitirsin :):)
Canım doğum kontrol hapı filan kullandın mı daha önce bazılarında bırakır bırakmaz hamile kalan oluyormuş ama benim arkadaşım iki çocuğuna da bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldı alakalı olabilir mi acaba 6-8 ay normal bir süreç gibi sanki 2 ay daha beklesen daha iyi olabilir boşuna zahmetli bir işleme girmek de var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?