Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

cnm uzulme iyiligini dusunup soyluyorlardir elbet. Doktora gitmek lazim ama onlarda hemen anlamiyorlarki bir suru test yok o doktor baska dicek bu doktor baska fln ugrasmak istemiyorum zor asamalar bunlarda . Bi de ilacla hamile kalmakta ne kadar saglikli bilemiyorum

biliyorum iyiliğime söylediklerini ama üzülüyorum yine de inşallah sen hiç böyle şeyler yaşamazsın kendiliğinden hemencecik hamile kalırsın

Evet canim hayirlisi artik adetim gecikse bile 1 haftadan once test yapmam sen ne yaptin kesin kurtaj olacakmisin yoksa biraz dahami bekleyeceksin ?
bugün olcam canım 2 hafta bekledik kese doğru düzgün büyümemis ve içinde ne yolk sac ne de bebek var ve dünden beri kahverengi akıntı gelmeye başladı kısmet değilmiş kucağıma almak... Daha fazla bekleyip daha çok yıpranmak istemiyorum çünkü eski neşemden eser kalmadı etrafımdaki herkesin sen çok abartıyorsun kendini çok üzüyorsun demesinden o kadar bıktım ki bi An önce bu psikolojiden çıkmak istiyorum

kocana neden kiziyorsun ki canim? Benimki yaptigim testlerden habersiz oldugu icin daha cok rahat bense kendi kendime strese giriyorum olmadı diye.

@Aysglhkn15 canım sen hastaneye gitcem tekrar dediğinde ben tahmin ettim hamile olabileceğini çünkü aynı senin durumunu benim görüncem yaşamış 17 gün geçmiş adetinden kan testi yapıyor negatif ultrason da bi şey yok doktoru adet söktürücü veriyo kullansın diye bi de test alıyo testi yapıyor pozitif :) ve şimdi 8 yaşında dünya tatlısı bi oğlu var rabbım seninde kucağına versin inşallah

merhaba hoşgeldiiiin :) tabi ki alırız, beklenen adet tarihini (BAT) yazarsan listemize ekleriz
Topiğimizin uğur getirmesini ve en kısa sürede bebiş haberleri almanı dileriz.
teşekkür ederim
bat 27 ekim canım ..
inşallah rabbim bu hayırlı günde dualarımızı kabul eder çok bekletmez meleklerimiz bizi

Bilmiyorum ki canım, ben ve eşim doktora gittik hiç bir sorun görünmüyor.

regli sayıma göre canım, dün itibariyle 6.kez oldu. benim zaten 28 günlük periyod olduğundan ay olarak da 6 yapıyor. Sanırım doktora regli olma sayısını söylemek mantıklı, çünkü o kadar yumurtlama olmuş ama döllenmemiş demektir.

canım ben doktora gidip hormon testlerimi yaptırdım, eşim de sperm testi yaptırdı ve sonuçlar temiz. Bence de 1 yıl boşuboşuna beklemek için çok uzun bir süre. Aklımda kalmasın diye haftaya rahim filmi çektireyim diyorum.

evet tatlım önce siz eşinle bir başbaşa kalın da, gereksiz akrabalar müsaade etsin, ona göre karar verirsin. senin yerine ben gıcık oldum valla onlara :)
Benim yumurtlalık ve hormon testlerim yapıldı canım, eşime de testler yapıldı. hepsi gayet iyi. o yüzden rahim filmini de çektirip son kontrolü de başarıyla geçsem mi diyorum :)
gerçi ben anladım, bizim çocuk da bizim gibi inat ve dediğim dedik olacak. ne zaman isterse o zaman gelcek sıpacık.

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu yerleşme kanaması olurmu? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız.

Kizlar ben cook kotuyum3gun gecikmeyle adetim geldi bu sabah test yapmak icin kalkdim kirmizilarla karsilasdim myssteriouss yeni bat 16 kasim

çok iyi anlıyorum, dün ben de o ruh halindeydim. ama gece boyu aklıma doktorların şu sözünü getirdim " bir kadın düzenli regl oluyorsa %99,9 hamile kalacaktır" o yüzden üzülme canım, o bebekler bu göbüşlere gelecek azimle devam!

bugün bütüüün dualar seninle canım, hayat bazı şeyleri zor elde etmemizi sağlıyor ama sonunda istediğimizden bile güzelini veriyor. bakarsın ikizler gelir

umarım yerleşmedir canım ama benim bundan önceki iki reglim de kahverengilik ve pembeliklerle başladı. İnşallah seninkin de kırmızıya dönmez de bebişin habercisidir.

umarım yerleşmedir canım ama benim bundan önceki iki reglim de kahverengilik ve pembeliklerle başladı. İnşallah seninkin de kırmızıya dönmez de bebişin habercisidir.
inşallah canım normalde adet öncesi bi belrtim olmazdı ama adetimden 10 gün önce başlayan sol kasığımda karnımın alt bölgesinde ağrı sancı oldu ve devamlı bir gaz sancım vardı o yüzden çok ümitlendim tabi eşimde. inşallah hayırlı bi gün olur ve haber alırım dakikalar bile geçmiyo şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…