- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.441
canım sıkma canını hayırlısı böyleymisKizlar ben cook kotuyum3gun gecikmeyle adetim geldi bu sabah test yapmak icin kalkdim kirmizilarla karsilasdim myssteriouss yeni bat 16 kasim
cnm uzulme iyiligini dusunup soyluyorlardir elbet. Doktora gitmek lazim ama onlarda hemen anlamiyorlarki bir suru test yok o doktor baska dicek bu doktor baska fln ugrasmak istemiyorum zor asamalar bunlarda . Bi de ilacla hamile kalmakta ne kadar saglikli bilemiyorumÜmidimı yitirmek istemiyorum ama elimde olmadan etkileniyorum etrafımdakiler artık diyorlar 2. Kez böyle oluyo neden oluyo sor doktoruna 3. Hamileliğinï tedavi olarak kal bi daha bunları yaşama bunları duymak o kadar üzüyor ve beni o kadar eziyo ki :-(
Evet canim hayirlisi artik adetim gecikse bile 1 haftadan once test yapmam sen ne yaptin kesin kurtaj olacakmisin yoksa biraz dahami bekleyeceksin ?canım sıkma canını hayırlısı böyleymis
biliyorum iyiliğime söylediklerini ama üzülüyorum yine de inşallah sen hiç böyle şeyler yaşamazsın kendiliğinden hemencecik hamile kalırsıncnm uzulme iyiligini dusunup soyluyorlardir elbet. Doktora gitmek lazim ama onlarda hemen anlamiyorlarki bir suru test yok o doktor baska dicek bu doktor baska fln ugrasmak istemiyorum zor asamalar bunlarda . Bi de ilacla hamile kalmakta ne kadar saglikli bilemiyorum
bugün olcam canım 2 hafta bekledik kese doğru düzgün büyümemis ve içinde ne yolk sac ne de bebek var ve dünden beri kahverengi akıntı gelmeye başladı kısmet değilmiş kucağıma almak... Daha fazla bekleyip daha çok yıpranmak istemiyorum çünkü eski neşemden eser kalmadı etrafımdaki herkesin sen çok abartıyorsun kendini çok üzüyorsun demesinden o kadar bıktım ki bi An önce bu psikolojiden çıkmak istiyorumEvet canim hayirlisi artik adetim gecikse bile 1 haftadan once test yapmam sen ne yaptin kesin kurtaj olacakmisin yoksa biraz dahami bekleyeceksin ?
aa e cnm senin testler hep negatif cikiyordu ya ? Nasil olmus kac haftalik gorunuyormus kese cnm ? Tebrik ederim saglikli hamilelik gecirirsin ins.Kizlarr hamileyim dun neden adet olamiyorum die dr a gittim keseyi gordumm
en son ne zaman adet gormustun canimCnm ben adet sokturucu bile kullandim allahtan umut kesmemek lazim demek ki korunmayi biraktik hic adet olmadim die uzuluyodum ama bebisim varmis iste haftasini dr a sormayi unuttum heyecandan
:) sagol canim insallah sende saglikli bebegine hamile kalirsin tez zamandabiliyorum iyiliğime söylediklerini ama üzülüyorum yine de inşallah sen hiç böyle şeyler yaşamazsın kendiliğinden hemencecik hamile kalırsın
kocana neden kiziyorsun ki canim? Benimki yaptigim testlerden habersiz oldugu icin daha cok rahatArkadaşım seninle benim kaderimiz aynı görünüyo..Yazdıkların hep benimle uygun aynı kaderi paylaşıyoruz benim bu 5. Adetimdi ve 5 aydır denemeler sonuç vermiyo şimdi 6. Aydayım adetim ayın 4.dü..Çok kötü ya bilmiyorum napıcamı ben de..Kocamın üzerine de gitmek istemiyorum bu konuda ama artık ben de hamile olmak istiyorum..Çok üzülüyorum her ay o kurmızıları görünceya
İnşallah Canımmmm:) sagol canim insallah sende saglikli bebegine hamile kalirsin tez zamanda
teşekkür ederimmerhaba hoşgeldiiiin :) tabi ki alırız, beklenen adet tarihini (BAT) yazarsan listemize ekleriz
Topiğimizin uğur getirmesini ve en kısa sürede bebiş haberleri almanı dileriz.
Bilmiyorum ki canım, ben ve eşim doktora gittik hiç bir sorun görünmüyor.Canim ben de hamile kaldığım ay 7. Aydı tanınmış bir dr bir kadın bana 8 ayda hamile kalamıyorsa gelsin demiş bir yıl beklemek gereksiz geliyordu bana zaten eğer hamile kalmasaydım diğer ay ona gidecektim yani kendimizden şüphe duymaya 8. Ayda başlamalıyız üzülme biraz daha sık dişini bence
Canım 6 ay derken takvimsel mi yoksa adet sayına göre mi hesap yapıyorsun? Ya benim takvimsel 4 ay oldu tam ve 5 defa adet gördüm. 23-24 gün olunca döngü böyle oldu. Doktora gidince adet sayısına göre söyleriz dimi?
Canim ben de hamile kaldığım ay 7. Aydı tanınmış bir dr bir kadın bana 8 ayda hamile kalamıyorsa gelsin demiş bir yıl beklemek gereksiz geliyordu bana zaten eğer hamile kalmasaydım diğer ay ona gidecektim yani kendimizden şüphe duymaya 8. Ayda başlamalıyız üzülme biraz daha sık dişini bence
Homely_angel canım ben de senin gibi doktara gitsem mi diye düşğnüyorum, bir de ben 4 ay önce kist tedavisi gördüm, kist gitmedi ama normalleşti. Dr 3. Ay hamile kalamazsan gel demişti ama ben doğru düzgün çalışma yapmadığım için gitmedim, bir dahaki ay adet olursam gidicem, ama direkt rahim filmi çekmiyorlar. Önce yumurtalık takibi, hormon testleri falan, eşine test sonra rahim filmi.. Ben öyle biliyorum ama
Kizlar ben cook kotuyum3gun gecikmeyle adetim geldi bu sabah test yapmak icin kalkdim kirmizilarla karsilasdim myssteriouss yeni bat 16 kasim
bugün olcam canım 2 hafta bekledik kese doğru düzgün büyümemis ve içinde ne yolk sac ne de bebek var ve dünden beri kahverengi akıntı gelmeye başladı kısmet değilmiş kucağıma almak... Daha fazla bekleyip daha çok yıpranmak istemiyorum çünkü eski neşemden eser kalmadı etrafımdaki herkesin sen çok abartıyorsun kendini çok üzüyorsun demesinden o kadar bıktım ki bi An önce bu psikolojiden çıkmak istiyorum
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu yerleşme kanaması olurmu? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız.
inşallah canım normalde adet öncesi bi belrtim olmazdı ama adetimden 10 gün önce başlayan sol kasığımda karnımın alt bölgesinde ağrı sancı oldu ve devamlı bir gaz sancım vardı o yüzden çok ümitlendim tabi eşimde. inşallah hayırlı bi gün olur ve haber alırım dakikalar bile geçmiyo şuanumarım yerleşmedir canım ama benim bundan önceki iki reglim de kahverengilik ve pembeliklerle başladı. İnşallah seninkin de kırmızıya dönmez de bebişin habercisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?