- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.481
İnşallah canım ne kadarlık evlisin ?Eylül de olamadık umudumuz bu ay inşallah ..
Canm darisi sana olsun insallah hepimiz burda hamilelikten bahsedelimcanımmm tebrik edermm o kadar sevindim ki yuppppiiiiiii
Ewet canm gercekten garp bi sekilde ogrendim allahim sevincimi yarim birakmasin insallah senin adinada cok sewindim insallah bende duyarim yakindaRebel92 tebrik ederim çok şaşırtıcı gerçekten biliyorum baştan beri hikayeni hatta direk nasıl yani ilaç bile kullanmıştı diye düşünmüştüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım !!
Bu arada ben bugün sabah kalp atışlarını duydum 3 ml lik fasülyemin :):) sonunda içimde bir canlı olduğu psikolojisine girebildim Allah hepinize tez zamanda nasip etsin arkadaşlar böyle tabanlarınız bulutlarda gezin başka herşey önemini yitirsin :):)
Canımm rabbım kucağına da almayi nasip etsin çok sevindim senin adınaRebel92 tebrik ederim çok şaşırtıcı gerçekten biliyorum baştan beri hikayeni hatta direk nasıl yani ilaç bile kullanmıştı diye düşünmüştüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım !!
Bu arada ben bugün sabah kalp atışlarını duydum 3 ml lik fasülyemin :):) sonunda içimde bir canlı olduğu psikolojisine girebildim Allah hepinize tez zamanda nasip etsin arkadaşlar böyle tabanlarınız bulutlarda gezin başka herşey önemini yitirsin :):)
Canımm rabbım kucağına da almayi nasip etsin çok sevindim senin adına
Merhaba kızlar
Kürtaj oldum.. Rabbim Size böyle şeyler yaşatmasın çok şükür atlattım bi daha göstermesin Allâhim...
Doktorum çok çok iyiydi adana dan olan hamisler varsa tavsiye ederim..
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin
bn bu ay adetten sonra incir ve havuç kürüne başlicam cnmGebelik için özel bir ilaç bitkisel kür vs kullananlar varmı acaba fikir alsam biraz :)
Cnm allah uzun omurlu saglikli bebisler versin insallahMerhaba kızlar
Kürtaj oldum.. Rabbim Size böyle şeyler yaşatmasın çok şükür atlattım bi daha göstermesin Allâhim...
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin
çok çok geçmişler olsun. Allah bir daha yaşatmasın, en kısa zamanda sağlıklı keyifli hamişlikler nasip etsin inş.
Çok sağolun canlarım benim rabbım Size her zaman güzel günler göstersin kucakların bebeklerinizle dolsunCnm allah uzun omurlu saglikli bebisler versin insallah
Amin Canımmm çok teşekkür ederimTeşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı bir hamişlik dilerim yaralarını sarsın unuttursun herşeyi..
Canim benim gecmis olsun Rabbim sabır versin. Diğer hamileliğinde nur topu gibi kuzunu alırsın inşallah kucağınaMerhaba kızlar
Keçmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin ins onumuzdeki aylarda sağlikli hamilelik gecirirsin ve bebeyini kucağina alirsinMerhaba kızlar
Canim benim gecmis olsun Rabbim sabır versin. Diğer hamileliğinde nur topu gibi kuzunu alırsın inşallah kucağına
Çok sağolun canlarım benimm rabbım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahKeçmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin ins onumuzdeki aylarda sağlikli hamilelik gecirirsin ve bebeyini kucağina alirsin
İnşallah canım ne kadarlık evlisin ?
Canım yarın sabah ilk idrarınlâ bi yap istersen ama geç döllenme ise hemen çıkmaz o yüzden moral bozmaKzlar bugun adet gunum notqmalde cok dakiktir 1 gece oncdn gelr gelmdi bariz bi adet olucm dye agrmda yok hafif ve arada glyo nrmald cok sancli gcer kontrl edyrm sdce akntmwvar yumurtlama dnemindki gbi ne zman test yapmalym
ya anlamıyorum kı testte oyle çıktı ama hesaplayınca ekim 19 olarak çıkıyor valla kafam iyice karıştı. ne yapsam ki?cnm ben ovulasyon testi deil gebelik testi aldm direk :)) eger ovu testin koyu cıkmıssa bugunleri degerlendirin cnm
Bnd oyle dusnydm yarn sbh yapiyim bi bkym. Sanada gecms olsun tez zmanda yndn nasip etsn rabbmCanım yarın sabah ilk idrarınlâ bi yap istersen ama geç döllenme ise hemen çıkmaz o yüzden moral bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?