Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Iyi aksamlar kizlar ben sogan kuru uyquluyorum ayni zamanda incir kurusu yesem olurmu sizce

Kuru yaptıgım ay hamile kalamadım amacertesi ay kaldım canım. Yani bu ay. Son adet tarihim 19 Eylül. Ve bu tarihten sonra da sabah aksam üçer tane incir yedim havucla beraber ve hamile kaldım. Bence mutlaka dene
aayyyyyy çok umutlandırdınız beniii aynen bende geçen ay yaptım soğan kurunu bu ayda incir yedim her sabah yaaaa inşallah bu ay gelir bebişimmmmm inşllhh

kızlar bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.

Hahahaaaa çok şekermiş yaa :)

Canım idrar testi yapmaya devam ediyo musun belki geç döllenme olduysa

Kizlar haftasonu kasiklarimda batmalar oldu. Cok acitmadan ama hissettirecek kadar. 2 gundurde ara ara agriyor ve bugun kuyruk sokumum agriyor. Tabi bunlar ayni zamanda adet belirtisi fakat bat 1 kasim ve adete daha bu kadar zaman varken hic boyle agrilar yasamam. Hatta hastalandiktan sonra olur agrim. Biryerlerde ovulasyon testinin gebelik testinden daha once sonuc verdigini okumustum. Dayanamadim yaptim kontrol cizgisi kadar koyu olmasada rahatlik gorebiliyorum test cizgisini. Acaba var midir bebis

Günaydın kızlar
Canim az kalmis zaten bata bi Kaç gün daha sabret sonra da bi güzel haber duyarız inşallah senden

Canim sen bu arada bi idrar testi yapsana baya olmuş süre kandan önce öğrenebilirsin

M
Iyi aksamlar kizlar ben sogan kuru uyquluyorum ayni zamanda incir kurusu yesem olurmu sizce
Mrb cnm bn sogan suyu iciyom incir havucu kah kaynatip iciyom kah kendisini yiyorum bi de kist icin karbonat iciliyormus onu duydum ona da basladim. Bagirsaklari bozdum artik yani ama devam

Slm arkadaslar birsey soracaktım yumurtlama gunünden 13 Yada 14 gun sonra idrarda gebelik cikar mı sizce ? Aslonsa benim bat 7 Kasım ama ben bu ay erken yumurtladım sanırım o yuzden 2-3 Kasım gibi oluyor bat yani yumurtlamanin üzerinden 14 gun geçmesi o günlere denk geliyor 2 Kasım ne yapsam o gun test yapsam mı acaba

M
Mrb cnm bn sogan suyu iciyom incir havucu kah kaynatip iciyom kah kendisini yiyorum bi de kist icin karbonat iciliyormus onu duydum ona da basladim. Bagirsaklari bozdum artik yani ama devam
Canim karbonati nasil yapiyorsun ve gunde kac defa iciyorsun ???

Yine olmadi. 4 gun erken kirmiyi gordum 8 ay oldu. Heray ayni seyi yasamaktan yoruldum. Allahim sabir versin isyana sureklemesin rabbim

Canım ben öldüm meraktan tekrar idrar testi yapsana en azından??
Yine olmadi. 4 gun erken kirmiyi gordum 8 ay oldu. Heray ayni seyi yasamaktan yoruldum. Allahim sabir versin isyana sureklemesin rabbim
Benim de baya oldu.. Seni çok iyi anlıyorum.. En yakın zamanda kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…