- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.981
Bilmiyorum ki öyle bişey mi varmiscanım mevsimsel olablir mi acaba
ben bi kaç kişide daha öyle olmuş diye okudum canım yine de bi doktora görün istersenBilmiyorum ki öyle bişey mi varmis
bende ovulasyon testi alcam canımm pazartesiii senden bilgi alırım o zaman nerden alayım diyeeğer olumsuz bir durum çıkmazsa da o akşam gg den ovulasyon sipariş edeceğim
ben de sana cevap yazmayacaktım 500 olur diye ama sen yazdın 500 e:)inşallah güzel çıkar sonuçların canım benm
gg de 18 tane 18 lirabende ovulasyon testi alcam canımm pazartesiii senden bilgi alırım o zaman nerden alayım diye
stres yapma canım cidden çok etkiliyor stres vücudun bütün düzenini bozuyor çok stres yapan biri olarak bunu söylüyorum sana :)ben de sana cevap yazmayacaktım 500 olur diye ama sen yazdın 500 e:)
amin canım çok olmadı 4 aydır deniyoruz ama geç kalmaktan korkuyorum.
aynen canım bende eğer bu ay hamile kalmazsam önmüzdeki ay ilk defa kullancam inşallah gerek kalmaz tabi hayırlısıysagg de 18 tane 18 lira
marka labo...
ilk defa kullanıcan bakalım
benim düzenim yok.gerekli bana.
inşallah sorunsuzca yapabilirim.
Canım ümidini kesme millet tek geceden hamile kalıyor inşallah senin bebeğin de sana öyle bi süpriz yapar rabbim hepimizin yüzünü güldürsunMrb kızlar yumurtlama günleri geçti bu ay uzun zamandır görmediğim o saydam akıntıyı tam ovulasyon gününde gördüm iki gün sürdü sınra yine yumurta akı kıvamına geldi. Bu incir havuç kürü yumurtayı çatlatmış olabilir yalnız o iki gün misafirlikteydik tabi değerlendiremedik. Bir önceki gün birliktelik olmuştu . Ancak çok stresli günler geçirdim. Olabileceğini yine düşünemiyorum kızlar. Bat 10kasım görünüyor inşallah gelmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?