Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben bugun test yaptım çok zorlayınca ışıkta bişeler görür gibi oldum ama daha çok adetime 6 gün var guvenemedim

Kızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar adet belirtisi olabilirmi?

canım kendimizi dinlemeyi bırakmak daha doğru sanırım. Bu ay yumurtlamadan sonra kasıklarımda kramplar, atmalar oldu. Göğüslerim normalden fazla şişti, hassaslaştı, hatta damarlanmalar oldu. Belim ara ara ağrıyordu. Ve sonuç olarak, yine kırmızıları gördüm. Böyle olunca daha da sinir bozucu oluyor, o yüzden işaret yakalamaya çalışmayıp, zamana bırakmak lazım bence.

Bat 25 Kasım hayırlısı bakalım çok teşekkür ediyorum

Ayrıca benim rahim duvari inceligi sıkıntım da var reglinin 16. Gününde 4mm idi.ve bu ince likle bebek nasıl tutunacak bilmiyorum .doktorum progestan ve estrofem verdi umarım kalinlasmasi konusunda ise yarar.

@myssteriouss, bugün aklıma sen geldin, Rabbim kabul ederse duamdaydın arkadaşım...
1. sayfada benim adımın yanında yeni yıl, yeni umut yazısını görünce çok mutlu oldum...

Dedim ki içimden hemen hamile olsam da sevincimi paylaşsam. Ancak ayrıntılı tahlil sonuçlarımızı beklediğimizden ve biraz dinlenmek istediğimizden evet yeni yıl yeni umut diyoruz.

İnşalh hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim...

Sen de bir gelişme yok sanırım, çok takip edemiyorum topiği çünkü...

canım benim çok teşekkürler, duaların kabul olur inş.
Hep yazdığım gibi tüm liste bebek haberlerini verene kadar hep beraberiz. Yeni yıl da ilk haber beklediğimiz de sensin :)
Umarım test sonuçlarınız da tertemiz çıkar.
Ben de gelişme yok maalesef tatlım hatta dün kırmızıları gördüm. Bu aydan çok umutluydum. Bütün işaretler vardı ama 8. ayda da olmadı. Cumartesi günü tekrar doktora gidiyorum. Bakalım neler olacak?

Insalh en güzel zamanda en güzel haberi alırsın. Bizler kendimiz icon hayırlı görüyoruz ancak Allahın takdiri başka oluyor. O ol deyince olacak... o günü bekliyoruz. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…