- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.381
Canım yaaaKızlar herkese günaydın, bu sabah ki ruh halimi bildiriyorum
sebebini tahmin ettiniz sanırım, yine kırmızı kartı yedim. ay çığlıklar atıcam valla
Cnm gecen ay kurtaj olan arkadasim hamileymis dun ogrendim hic korunmamis hemen hamile kaldi rabbim onun saglikla kucagina almasini bizede onun gibi hemn hamile kalmayi nasip etsinCanım yaaabenimde büyük gün yarın ama bence bende kırmızı yicem
Canım yaaabenimde büyük gün yarın ama bence bende kırmızı yicem
Yok mu bu aralar güzel haberler kızlar. Birileri versin bebis müjdesi. Kasım biraz bereketsiz gidiyor. Peşpeşe haberler gelir de bereketlenir umarım
Kızlar herkeze Günaydın size danışmak istediğim birsey var sabah mide bulantisina uyandım sonra eşimle sakalasirken ani bi hareket yaptım ve karnimi alt bölgesine aşırı bir ağrı girdi kramp gibi aynı zaten 2 gündür bazen sağ bazende sol kasigimda ağrı oluyo adet günüm yarın ama peki belirti yok normalde adet öncesi göğsüm siser ama 2 hafta önce şişti göğsüm ve aşırı hassasiyetim oldu yalnız 2 gün önce sisi indi tabi karın sisligi ve sancim devam bunlar adet belirtisi olabilirmi?
Bat 25 Kasım hayırlısı bakalım çok teşekkür ediyorumhoş geldin, umarım en kısa zamanda dileklerin gerçekleşirçatlama sırasında herkeste aynı oranda akıntı olmadığını anladık biz yazılanlardan. Ancak bu akıntı, spermlerin içeride yaşama süresi ve hareket edebilmesi için önemliymiş. İnş sen de en kısa sürede bebiş haberleri verirsin. bu arada bat ını bildirirsen listemize de ekleriz seni
Çizgi gayet belli, hayırlı olsun :)Kızlarrrr yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım bi bakarmisın iz ay elim ayağım titriyoEki Görüntüle 1686481
Kızlarrrr yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım bi bakarmisın iz ay elim ayağım titriyoEki Görüntüle 1686481
@myssteriouss, bugün aklıma sen geldin, Rabbim kabul ederse duamdaydın arkadaşım...
1. sayfada benim adımın yanında yeni yıl, yeni umut yazısını görünce çok mutlu oldum...
Dedim ki içimden hemen hamile olsam da sevincimi paylaşsam. Ancak ayrıntılı tahlil sonuçlarımızı beklediğimizden ve biraz dinlenmek istediğimizden evet yeni yıl yeni umut diyoruz.
İnşalh hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim...
Sen de bir gelişme yok sanırım, çok takip edemiyorum topiği çünkü...
canım benim çok teşekkürler, duaların kabul olur inş.
Hep yazdığım gibi tüm liste bebek haberlerini verene kadar hep beraberiz. Yeni yıl da ilk haber beklediğimiz de sensin :)
Umarım test sonuçlarınız da tertemiz çıkar.
Ben de gelişme yok maalesef tatlımhatta dün kırmızıları gördüm. Bu aydan çok umutluydum. Bütün işaretler vardı ama 8. ayda da olmadı. Cumartesi günü tekrar doktora gidiyorum. Bakalım neler olacak?
Insalh en güzel zamanda en güzel haberi alırsın. Bizler kendimiz icon hayırlı görüyoruz ancak Allahın takdiri başka oluyor. O ol deyince olacak... o günü bekliyoruz. ..
Homely_angel cnm benm hamis yazisini silersen cok sewinirim cnm yanlis anlamazsan gorunce biraz uzuldum de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?