Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar ben çok fenayim böbreğim sancı yapıyor ilaçta içemiyorum bebek vardır diye acı içinde kıvranıyorum yarın sınavımda var çalışmam gereken

Kizlar bugun kurtaj oldum cok sukur iyiyim allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah
Canımmm çok geçmiş olsun rabbim sana önce sağlık sıhhat sonrada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin... Daha öncede dediğim gibi her türlü destek için yanındayım tez zamanda iyi olursun inşallah...

Ya gerçekten çok korkuyorum.. Umarım benimki de sen gibi olur.. Bu arada ne zaman çektirdin? Sonra korundun mu? Gebelik şansı artıyormuş ya ondan sordum
Kizlar bugun kurtaj oldum cok sukur iyiyim allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah
Canım çok geçmiş olsun, sağlıkla bir bebeğe kavuşursun canım umarım en kısa zamandaki
Kızlar ben çok fenayim böbreğim sancı yapıyor ilaçta içemiyorum bebek vardır diye acı içinde kıvranıyorum yarın sınavımda var çalışmam gereken
Canım belini sıcak tut, bir şey sar mümkünse, ayağına da sıcak su torbası koy.. Umarım geçer.. Geçmiş olsun canım, bu arada idrarını sakınn tutma

Battaniyeye sarıldım şimdi sıcak bir şeylerde içerim bugün idrarımi çok tuttum okulda hemde 2 kez uzun uzun tuttum ondan mı acaba :-(

Merhaba herkese ben aranıza yeni katıldım. Bu ay yumurta takibim yapıldı ve pazartesi catlama iğnesi oldum.bugun sabah sol kasigimda şiddetli bi ağrı vardı. Şu an için ağrı falan kalmadı. Sadece Pıtır Pıtır birsey oluyo ve geriliyor gibi.bunlar catlama belirtisi olabilir mi.Akinti da mutlaka olmasi gerekiyor mu catlama belirtisi olarak.bilgilendirirseniz çok sevinirim .Allah hepimizè bebiş ler nasip etsin tez zamanda ınsallahh

cnm cok tesekkur ederim iyiyim cok sukur psikolojimi cabuk toparladim bi iki gune diger bebk icin hazirlarim kendimi dualar fln insallah rabbim tez zamanda versin die elimden geleni yapicam

Cnm 3 gün oldu öncesi ve sonrası gun korundum yeterlidir diye düşündüm.

cnm cok tesekkur ederim iyiyim cok sukur psikolojimi cabuk toparladim bi iki gune diger bebk icin hazirlarim kendimi dualar fln insallah rabbim tez zamanda versin die elimden geleni yapicam
Kendini toparlamana çok sevindim canımm tabi dua en güzel şey bol bol et bizlere de et :) rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

offf sınav dönemlerini hatırlamak bile istemiyorum. Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın?

hoş geldin, umarım en kısa zamanda dileklerin gerçekleşir çatlama sırasında herkeste aynı oranda akıntı olmadığını anladık biz yazılanlardan. Ancak bu akıntı, spermlerin içeride yaşama süresi ve hareket edebilmesi için önemliymiş. İnş sen de en kısa sürede bebiş haberleri verirsin. bu arada bat ını bildirirsen listemize de ekleriz seni

Kızlar herkese günaydın, bu sabah ki ruh halimi bildiriyorum

sebebini tahmin ettiniz sanırım, yine kırmızı kartı yedim. ay çığlıklar atıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…