- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.361
Bir iki sefer gittim oraya türk dolu hele bi yerde bi kebapçı bulmuştuk Çok iyidi. Bilmiyorum ki ben internetten baktım bence eczanelerdedir.iş için geldi tatlım, Mainheim da. söyledim, arayıp bulmaya çalışacak. eczanelerde mi vardır?
Geçmiş olsun canım benimKizlar bugun kurtaj oldum cok sukur iyiyim allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah
Canımmm çok geçmiş olsun rabbim sana önce sağlık sıhhat sonrada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin... Daha öncede dediğim gibi her türlü destek için yanındayım tez zamanda iyi olursun inşallah...Kizlar bugun kurtaj oldum cok sukur iyiyim allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah
Ya gerçekten çok korkuyorum.. Umarım benimki de sen gibi olur.. Bu arada ne zaman çektirdin? Sonra korundun mu? Gebelik şansı artıyormuş ya ondan sordumO taktıkları şey girişi açmak için biliyordum ben demek rahimi de çekiyorlarmış . Bn çekme hissetmedim sadece agız olan kısım acıdı gerildiği için . Sonrasında ince boruyla ilaçlı su yolluyorlar işte o tüplere gelince bnm kapalı olduğu için sanıyorum biraz daha fazla agırdı ama açık olanların daha az agrı oluyormuş. Dayanılmayacak bişey değil. Biraz bağırdım ben ama. Sonrasındaysa nedense eskisinden daha bir rahatlama geldi kasıklarıma. Sanki bir baskı vardı üzerlerinde ve o kalktı sanki
Canım çok geçmiş olsun, sağlıkla bir bebeğe kavuşursun canım umarım en kısa zamandakiKizlar bugun kurtaj oldum cok sukur iyiyim allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah
Canım belini sıcak tut, bir şey sar mümkünse, ayağına da sıcak su torbası koy.. Umarım geçer.. Geçmiş olsun canım, bu arada idrarını sakınn tutmaKızlar ben çok fenayim böbreğim sancı yapıyor ilaçta içemiyorum bebek vardır diye acı içinde kıvranıyorum yarın sınavımda var çalışmam gereken
Battaniyeye sarıldım şimdi sıcak bir şeylerde içerim bugün idrarımi çok tuttum okulda hemde 2 kez uzun uzun tuttum ondan mı acaba :-(Ya gerçekten çok korkuyorum.. Umarım benimki de sen gibi olur.. Bu arada ne zaman çektirdin? Sonra korundun mu? Gebelik şansı artıyormuş ya ondan sordum
Canım çok geçmiş olsun, sağlıkla bir bebeğe kavuşursun canım umarım en kısa zamandaki
Canım belini sıcak tut, bir şey sar mümkünse, ayağına da sıcak su torbası koy.. Umarım geçer.. Geçmiş olsun canım, bu arada idrarını sakınn tutma
Bilmem ki.. Üşütmüş de olabilirsin canım dikkat et kendineBattaniyeye sarıldım şimdi sıcak bir şeylerde içerim bugün idrarımi çok tuttum okulda hemde 2 kez uzun uzun tuttum ondan mı acaba :-(
çok teşekkür ederim canım...Bilmem ki.. Üşütmüş de olabilirsin canım dikkat et kendine
Kiz jindam o resim ne öke Allah seniçok teşekkür ederim canım...
çok teşekkür ederim canım...Bilmem ki.. Üşütmüş de olabilirsin canım dikkat et kendine
Öyle canımmm:) benı ifade ediyo :) çok sağol canım resmen kıvranıyorumKiz jindam o resim ne öke Allah senigecmisolsu dikkat et cnm
cnm cok tesekkur ederim iyiyim cok sukur psikolojimi cabuk toparladim bi iki gune diger bebk icin hazirlarim kendimi dualar fln insallah rabbim tez zamanda versin die elimden geleni yapicamCanımmm çok geçmiş olsun rabbim sana önce sağlık sıhhat sonrada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin... Daha öncede dediğim gibi her türlü destek için yanındayım tez zamanda iyi olursun inşallah...
Cnm 3 gün oldu öncesi ve sonrası gun korundum yeterlidir diye düşündüm.Ya gerçekten çok korkuyorum.. Umarım benimki de sen gibi olur.. Bu arada ne zaman çektirdin? Sonra korundun mu? Gebelik şansı artıyormuş ya ondan sordum
Canım çok geçmiş olsun, sağlıkla bir bebeğe kavuşursun canım umarım en kısa zamandaki
Canım belini sıcak tut, bir şey sar mümkünse, ayağına da sıcak su torbası koy.. Umarım geçer.. Geçmiş olsun canım, bu arada idrarını sakınn tutma
Kendini toparlamana çok sevindim canımm tabi dua en güzel şey bol bol et bizlere de et :) rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahcnm cok tesekkur ederim iyiyim cok sukur psikolojimi cabuk toparladim bi iki gune diger bebk icin hazirlarim kendimi dualar fln insallah rabbim tez zamanda versin die elimden geleni yapicam
Kizlar bugun kurtaj oldum cok sukur iyiyim allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah
Kızlar ben çok fenayim böbreğim sancı yapıyor ilaçta içemiyorum bebek vardır diye acı içinde kıvranıyorum yarın sınavımda var çalışmam gereken
Merhaba herkese ben aranıza yeni katıldım. Bu ay yumurta takibim yapıldı ve pazartesi catlama iğnesi oldum.bugun sabah sol kasigimda şiddetli bi ağrı vardı. Şu an için ağrı falan kalmadı. Sadece Pıtır Pıtır birsey oluyo ve geriliyor gibi.bunlar catlama belirtisi olabilir mi.Akinti da mutlaka olmasi gerekiyor mu catlama belirtisi olarak.bilgilendirirseniz çok sevinirim .Allah hepimizè bebiş ler nasip etsin tez zamanda ınsallahh
Teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim en azından çizim yapabilecek kadar diyelim :) bende bi an önce su okul bitsin kurtulayım istiyorum uzadıkça uzadıofff sınav dönemlerini hatırlamak bile istemiyorum. Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?