- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.401
Aynen canım bu ay bana ugurlu geldi zaten son gündür taktım kafama hamileligi çünkü bu ay biz çok az beraber olduk Rabbim en kisa zamanda herkeze tattirir insallah canimHomely_angel aynen canım elden bi şey gelmiyor rabbim nasıl yazdıysa öyle olacak
hycnlprnss canımmm çok çok sevindim hayırlı olsun bak belirtilerin seni yanıltmadı çok güzel
Amin canim amin bana dua et olur mu yarın adet günüm inşallah olmamAynen canım bu ay bana ugurlu geldi zaten son gündür taktım kafama hamileligi çünkü bu ay biz çok az beraber olduk Rabbim en kisa zamanda herkeze tattirir insallah canim
Canim benim Tebrikler. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin. E bide bulantısız sorunsuz hamilelik yaşatsinKızlarrrr yarın adet günüm ve dayanamayıp test yaptım bi bakarmisın iz ay elim ayağım titriyoEki Görüntüle 1686481
Inşallah asende benim gibi test sonucunu fotosunu koyarsin buraya canım e sende test yapsana benimde normalde yarın adet gunumAmin canim amin bana dua et olur mu yarın adet günüm inşallah olmam
Cok tesekkur ederim canimmm çok saolhycnlprnss tebrik ederim tatlımmm
Ya nasil sey anlamiyorum. Alemin adamlari fışfış olsun diye esinin pesinde dolanir bizde tam tersi. Bak diyorum bugunler onemli diyorum fışfış olmasi gerekiyor diyorum yok. Yorgunum deyip aferdesiniz kı..nı donup yatiyor. Sanki biz calismiyoruz yorulmuyoruz. Biz isten haric bide evde calisyoruzoffff offf ne olacak benim halim boyle
Kızlar test yaptım sabah reglime beş gün var bugün böyle çıktı sizce bişeyler var mıdır Eki Görüntüle 1687198
Fotodan olabilir çünkü gerçekten net gozukuyo bilmiyorum cuma gününün hayrina hakkimizda hayırlısı olsun
interiorarchitect cnm sende hic korunmadin demi bende kurtajdan sonra 18 .gun baslayip 25 e kadar calismayi dusunuyorum doktorun ne dedi
Silik ama görünüyor canım hadi inşallah geliyordur miniginBu da ikinci yaptığım test Eki Görüntüle 1687918
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?