Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel aynen canım elden bi şey gelmiyor rabbim nasıl yazdıysa öyle olacak
hycnlprnss canımmm çok çok sevindim hayırlı olsun bak belirtilerin seni yanıltmadı çok güzel
Aynen canım bu ay bana ugurlu geldi zaten son gündür taktım kafama hamileligi çünkü bu ay biz çok az beraber olduk Rabbim en kisa zamanda herkeze tattirir insallah canim

Ya nasil sey anlamiyorum. Alemin adamlari fışfış olsun diye esinin pesinde dolanir bizde tam tersi. Bak diyorum bugunler onemli diyorum fışfış olmasi gerekiyor diyorum yok. Yorgunum deyip aferdesiniz kı..nı donup yatiyor. Sanki biz calismiyoruz yorulmuyoruz. Biz isten haric bide evde calisyoruz offff offf ne olacak benim halim boyle

Kızlar test yaptım sabah reglime beş gün var bugün böyle çıktı sizce bişeyler var mıdır

Eklentiler

• 20151113_080115.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 53

Günaydın canım, sen de ona yemek yapma, çamaşırını yıkama, ütüleme, yorgundum dersin şaka bir yana, zaten yorgun olduklarında fışfıştansa (senin deyiminle), sabah uyanınca olması daha verimli

Fotodan olabilir çünkü gerçekten net gozukuyo bilmiyorum cuma gününün hayrina hakkimizda hayırlısı olsun

Arkadaşlar, bugün doktora gittim, pataloji ve gen sonuçları çıkmış. Her ikisi de temiz çok şükür. Ancak ben de kan pıhtılaşması çıktı ve iki düşüğümün sebebinin de çok büyük ihtimalle bundan kaynaklandığını söyledi doktor.

Şu trombofili testlerinin hamile kalmadan önce yapılmasını istiyoruz artık. Tıp dünyası iki kaybın olmasını beklememeli, bu kadar çaresiz olmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…