- 28 Ocak 2010
- 381
- 149
- 303
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.001
sende Aralık ekibine katıldın demekki :) Hayırlısı olsun canım.
Cook tesekkur ederim.. Allah isteyen herkese tez zamanda versin insallah :)Yaşasınnnn, tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inş
Normal yolla oldu canim.. Lh yuksek cikmisti dr moral bozucu konusmustu.. asilama deneriz tup bebek deneriz falan dedi.. esimde de hiz problemi vardi.. 5. Ayda tuttu :) tam umidi kesmisken... bir ay once sogan kuru yaptim.. esine de her gun taze havuc suyu icirdim.. bir de pre-seed jel aldim.. ona cok guveniyordum..ilk kullanmada tuttu cok sukurHayırlı uğurlu olsun CNm ne zmndir istiyorsunuz normal yolla mı oldu biraz anlatsana bize de umut olsun :)
Normal yolla oldu canim.. Lh yuksek cikmisti dr moral bozucu konusmustu.. asilama deneriz tup bebek deneriz falan dedi.. esimde de hiz problemi vardi.. 5. Ayda tuttu :) tam umidi kesmisken... bir ay once sogan kuru yaptim.. esine de her gun taze havuc suyu icirdim.. bir de pre-seed jel aldim.. ona cok guveniyordum..ilk kullanmada tuttu cok sukur
ay ben de alayım bu jelden inşallah sende işe yarar faydası kanıtlanır hadi hayırlısı :)bu ay preseedi bizde kullandık. umarım onun da katkısı olur ve bu ay yerleşir bebişim. Sizde de aynısı oldumu bilmiyorum canım ama ben preseedden baya memnun kaldım. üst üste günlerde kuruluk problem olabiliyordu, preseedle bu konu çok rahatladı.
Kesinlikle ben cok faydasini gordum hatta keske daha once alsaymisim dedim.. insallah senin de bebegin tutunmustur canim.. iyi haberler verirsin insallah :)bu ay preseedi bizde kullandık. umarım onun da katkısı olur ve bu ay yerleşir bebişim. Sizde de aynısı oldumu bilmiyorum canım ama ben preseedden baya memnun kaldım. üst üste günlerde kuruluk problem olabiliyordu, preseedle bu konu çok rahatladı.
hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin inş.darısı başımıza inşBu ay cok sukur ben de hamileyim :) daha cok yeni.. Allahim isteyen herkese tez zamanda versin insallah :)
Amiinn Allah tez zamanda sana da nasip etsin insallahhayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin inş.darısı başımıza inş
Aa bende bu ay olmazsa alıcam kızlar o jelden umarım tutmuştur bu ayda grek kalmaz :)
ay ben de alayım bu jelden inşallah sende işe yarar faydası kanıtlanır hadi hayırlısı :)
ah o zaman geçmek bilmiyoru kiUmarım canım, şu an 14 günlük bekleme modundayız bakalım
Ben de kac kez negatifi gordum hatta cope attim testi uzulup.. sonra bi bakayim diye gittim coook silik belli belirsiz cizgiyi gordum.. hic belli olmuyor canim umudunu kesmeMerhaba arkadaşlar. Bu ayi verimli olarak geçirdik sanirim ovu testlerim de ekte. Bu ay preseed jel de kullandım bende yumurtlama gunleri de incir yedim. Batım pazar veya pazartesi.adet gunum gelmeden kasiklarim ağrımazdi kasık ağrım var ara ara göğüslerim de de ağrım var.ama bugun dayanamadım normal test yaptım negatif. Erken yaptım biliyorum ama yanılma payı var midir?
Cok tesekkur ederim.. istiyorsan eger Allah tez zamanda nasip etsin insallah :)denizce84 canımm tebrik ederim hayırlı olsun :)
ah o zaman geçmek bilmiyoru ki
Merhaba arkadaşlar. Bu ayi verimli olarak geçirdik sanirim ovu testlerim de ekte. Bu ay preseed jel de kullandım bende yumurtlama gunleri de incir yedim. Batım pazar veya pazartesi.adet gunum gelmeden kasiklarim ağrımazdi kasık ağrım var ara ara göğüslerim de de ağrım var.ama bugun dayanamadım normal test yaptım negatif. Erken yaptım biliyorum ama yanılma payı var midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?