- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.961
iki ay evvelsi adetimde gecikme oldu doktorda rahminde kalınlaşma var belki hamilesindir ama olmayabilirsinde dedi ve bu ilacı verdi ilaçtan bir tane içtim ertesi gün adet gördüm umarım hamilesindir canımBat tarihim bugün ve hala regl olmadım. Şu gibi akintim var anlamadım. Progestan kullanıyorum ve ilacim yarın bitecek .bu ilacı kullananlar da regl gecikmesi olduğunu duydum .ancak ilaç bitiminde 2 3 güne kadar da regl olabiliyormus.bu konuda bilginiz var mı. Ben de test yapmayıp cumartesi kadar bekleme kararı aldim
Bat tarihim bugün ve hala regl olmadım. Şu gibi akintim var anlamadım. Progestan kullanıyorum ve ilacim yarın bitecek .bu ilacı kullananlar da regl gecikmesi olduğunu duydum .ancak ilaç bitiminde 2 3 güne kadar da regl olabiliyormus.bu konuda bilginiz var mı. Ben de test yapmayıp cumartesi kadar bekleme kararı aldim
bugün benim de BAT günüm ama yapmaya cesaret edemiyorum kendimi kasmayım diyorum ama yapacağım galiba
ayyy ağzından ballar damlıyor kızzz İnşallah İnşallahsüper süper :) kırmızılar değil bebişler gelsin lütfen. bu ay hepimiz için pozitif haberler hissediyorum. Umarım hislerimde yanılmam :) test sonuçlarınızı kocamaaaan bir merakla bekliyorum.
Hayırlı olsun çok güzel
İnş hamiş oldugunu öğrenirsin cnm o testle. Ben sabredicem bakalım ne kadar sürecek :)
amin amin inşllh rabbim hepimizin bu ay yüzünü güldürsünİnş hamiş oldugunu öğrenirsin cnm o testle. Ben sabredicem bakalım ne kadar sürecek :)
İnş cnm bak aklımı çeldin kanıma girdin ben de mi alsam kiamin amin inşllh rabbim hepimizin bu ay yüzünü güldürsün
ya kan testi yapmaya gidecektim bu gün nerdeyse bari dedim onu yapana kadar erken gebelik testi alayımİnş cnm bak aklımı çeldin kanıma girdin ben de mi alsam ki
hamilesin sanki ama canım bu çatlatma iğnesi yanıltabiliyormuş diye duydum. moralini bozmak istemem ama hergün tekrarla bence, yarın da yap mutlaka, eğer koyulaşmışsa biraz hayırlı olsun diyelim sana daKızlar evde test yaptim bat günüm çatlama iğnesi olali 14.günüm sizce durum ne
Inşallah canım.benim kasik karın ağrım çok korkuyorum kan testi yapmaya sanki adet olacam.senin belirti nasıldı canımCanım testte ikinci çizgi var. Büyük bir ihtimal daha yenidir. Benimki de böyleydi. Hayırlu olsun diyelim şimdiden :)
Umarim canim tesekkurleriki ay evvelsi adetimde gecikme oldu doktorda rahminde kalınlaşma var belki hamilesindir ama olmayabilirsinde dedi ve bu ilacı verdi ilaçtan bir tane içtim ertesi gün adet gördüm umarım hamilesindir canım
Benim bu ay ikinci kullanışım cnm..Geçen sefer çift çizgiyi yakalamışım. Bu ay yok ikinci çizgi yok. Bugün doktora gideceğim bakalım. Herkesin ovulasyon tarihiKızlar mrb nasılsınız ? Bnm adet duzensizliğim bu ay olmicak galiba hebuz gelmedı cunkü. Kendimce ovulasyonu takip edip bu güne hesap yapmıştım ama yanlış yapmışım demek . O ovu testlerinden alcam bu ay .
Evet yumurta büyümüş ancak çatlamamış dedi.. iğne yaptı 36 saat sonra şansımızı deneyelim dedi.. olmazsa da hastalık sonrası hsg çekelim dedi... bu gün de çalışacağım 27 sinde de .. bi de sağ yumurtalığımda polikistik overi düşündürüo yumurtaların dizilişi dedi inci gibilerdi.. ama daha önce kan değerlerimde bi problem çıkmamıştı... Hakkımızda hayırlısı..Umarım güzel şeylerle dönersin tatlım, bize yaz olur mu dönüşte.
Yok yapmadım daha korkuyorum canım.inşallah vardırooooooo bir bebiş daha görünüyor bence
Hayırlı olsun canım, tebrikler. Kan testine gittin mi?
Homely_angel benm 3 gun ustuste olmasi cok cok zor nobet gunleri iki gun esimle gorusemedigim oluyo hemsire polis olunca artik 10 u ile 26 si arasi her gorustugumuzde olur yumurta takibi yapip kacirinca uzulmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?