- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.981
Benim bu ay ikinci kullanışım cnm..Geçen sefer çift çizgiyi yakalamışım. Bu ay yok ikinci çizgi yok. Bugün doktora gideceğim bakalım. Herkesin ovulasyon tarihi
Evet yumurta büyümüş ancak çatlamamış dedi.. iğne yaptı 36 saat sonra şansımızı deneyelim dedi.. olmazsa da hastalık sonrası hsg çekelim dedi... bu gün de çalışacağım 27 sinde de .. bi de sağ yumurtalığımda polikistik overi düşündürüo yumurtaların dizilişi dedi inci gibilerdi.. ama daha önce kan değerlerimde bi problem çıkmamıştı... Hakkımızda hayırlısı..
Yok yapmadım daha korkuyorum canım.inşallah vardır
bu son olsun inşllhMalesef canim an itibariyle kirmizi karti yedim
Inşallah canım HamiŞ yazmak nasip olur sana:)Çatlatma iğnesinin etkilerini bilmiyorum ama çizgi çok net göründü bana. İnşallah yanılmayız. Sana da hemencik hamişini yazarım :)
Insallah cnm o bu hayata dogmadan alismak zorundaAnladım canım, sizin de bu durum zor. Biz o günlere göre program yapmaya çalışıyoruz ama sizin elinizde de değil kiİnşallah bebişin de anneciğini ve babacığını üzmeden sizin nöbetlere uyum sağlayacak
Kızlar günaydın.
12 Aralık'ta 2'li testim var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri özel bir hastanede muayene oluyorum ve testlerimin hepsini özelde yaptırdım. 2'li test için 180 TL + muayene ücreti istediler. Fiyat biraz yüksek geldi. Ama yaptırmaktan başka çare yok sanırım. Merak ettiğim konu ise bu test zorunlu mu. Bebeğe bir sakıncası yoktur umarım. Çok fazla ultrasona girmenin de iyi olmadığını duymuştum. Ayrıca bir arkadaşım bebeğinin cinsiyetini bu test ile öğrenmişti. inş. ben de öğrenirim.
Ogluma hamileyken Dr um bu testler icin bir sorun çıksa bile müdahele edilemediğini söylediğinde kesinlikle yaptırmadım anne karnında düzeltilmeyecek bir durum icin gereksiz bir test hadi test sonucu kotu oldu aldıracak mısın ya saglikliysa bu testler yuzde yuz sonuc vermiyor hic bir zmn bendecanım sarınım sennile aynı zamanlardayız, benim de 12 aralıkta kontrolüm var, ama ben o ikili testi yaptırmayacağım, yaşın kaç bilmiyorum ama ben 33 yaşındayım. ikili testte davun sendromu riskine bakıyorlar ve 30 yaş üstü anne adaylarında bu risk yüksek çıkıyor. ben ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyeceğim, çünkü benim hep arkadaşlarımda çıktı bu şekilde bir risk ve hamilelikleri boyunca çok stresli geçirdiler. sakat bebeğim olacak diye düşündüler hep, ama maaşallah çok zeki ve akıllı çocukları var hepsinin, ben yaptırmayacağım. ama yine de sen bilirsin. test zorunlu değil, senin istediğine bağlı yaptırmak istemezsen yaptırmıyosun ama sendin bir imza isteyebiliyor testi kendi isteğinle yaptırmak istemediğine dair yine de sen bilirsin
Benm göğüslerim çok ağrıyordu. Gece dönerken karnımda ağrı oluyordu. Birkaç defa göz kararması oldu. Bir de iki gün üst üste rüyamda hamile olduğumu gördüm. Öğrendikten sonra da baş ağrısı oluyor ara ara ve belimde ağrı var. Kasıklarımda ağrı hissetmiyorum canımInşallah canım.benim kasik karın ağrım çok korkuyorum kan testi yapmaya sanki adet olacam.senin belirti nasıldı canım
inşallah cnm nerde o günlerrCanım belki hamilesindir :)
Ya bnmde bu aralar aşırı başım agırıyor varya uzun zamandır böyle ağırmıyordu. Sinüzitten başım cok agırırdı bnmArkadaslar bata 5 gun var adet oncesi bas ağrım var bugun bu ayda mı olmadı yaama bu kadar erken başlamazdi ki hamile kaldığı halde boyle adet oncesi bas ağrısını yaşayan oldu mu aranızda Umutsuz hissediyor
Bu ay cok sukur ben de hamileyim :) daha cok yeni.. Allahim isteyen herkese tez zamanda versin insallah :)Bu hafta "BEBEK BENİMLE" haberini beklediğimiz listemiz, inşallah hepiniz mutlu haberi yazarsınız :)
@Tuanam21 - 12 Kasım
@umutlarbitmedi - 21 Kasım
@Angelofus - 25 Kasım
Beyazmelek16 - 26 Kasım
denizce84 - 26 Kasım
K kme - 27 Kasım
@country - 28 Kasım
Hnf sllms - 29 Kasım
@dilayca - 30 Kasım
beyaz_gelincik01 - 30 Kasım
@Pelin_28 - 30 Kasım
Cnm hayirli olsun allh tamamina erdirsin insallahBu ay cok sukur ben de hamileyim :) daha cok yeni.. Allahim isteyen herkese tez zamanda versin insallah :)
Arkadaslar bata 5 gun var adet oncesi bas ağrım var bugun bu ayda mı olmadı yaama bu kadar erken başlamazdi ki hamile kaldığı halde boyle adet oncesi bas ağrısını yaşayan oldu mu aranızda Umutsuz hissediyor
Bu ay cok sukur ben de hamileyim :) daha cok yeni.. Allahim isteyen herkese tez zamanda versin insallah :)
Sunizit donem donem bende de oldu CNm berbat bir agri ama bu adet oncesi olan daha ziyade migren agrisi gibi Bi agri baya siddetli karanlık olması gerekiyor odanın bile isik bile yoruyorYa bnmde bu aralar aşırı başım agırıyor varya uzun zamandır böyle ağırmıyordu. Sinüzitten başım cok agırırdı bnm
Ins CNm ya ztn rüzgardan bas ağrısı yasarım ama bu o adet oncesi ağrıya benziyordu odum koptu sabaha adet olucam diyeCanım o reglle ilgili olmayabilir. Mevsim değişimi ve sahil kesimlerindeki lodos da sebep olduğu basınç yüzünden baş ağrısı yapıyor. Umutsuzluğa kapılma sakın
Hayırlı uğurlu olsun CNm ne zmndir istiyorsunuz normal yolla mı oldu biraz anlatsana bize de umut olsun :)Bu ay cok sukur ben de hamileyim :) daha cok yeni.. Allahim isteyen herkese tez zamanda versin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?