Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

çatır çatır çatlasınlar inş :) Biz güzelini düşünelim ve karşımıza da güzel sonuç çıksın canım. Eşine pekmez, nar ne bulursan yedir bu akşam o zaman

Insallah cnm o bu hayata dogmadan alismak zorundao yuzden test almiycam cok ugrasmam insallah

Ogluma hamileyken Dr um bu testler icin bir sorun çıksa bile müdahele edilemediğini söylediğinde kesinlikle yaptırmadım anne karnında düzeltilmeyecek bir durum icin gereksiz bir test hadi test sonucu kotu oldu aldıracak mısın ya saglikliysa bu testler yuzde yuz sonuc vermiyor hic bir zmn bende mf_d arkadasım gibi düşünüyorum .. Testler zorunlu degil Ztb CNm yine de karar senin tabiki CNm :) saglikla kucağına alırsın ins :)

Inşallah canım.benim kasik karın ağrım çok korkuyorum kan testi yapmaya sanki adet olacam.senin belirti nasıldı canım
Benm göğüslerim çok ağrıyordu. Gece dönerken karnımda ağrı oluyordu. Birkaç defa göz kararması oldu. Bir de iki gün üst üste rüyamda hamile olduğumu gördüm. Öğrendikten sonra da baş ağrısı oluyor ara ara ve belimde ağrı var. Kasıklarımda ağrı hissetmiyorum canım

Karnım da yanma hissi var birde yorgunluk başka bir belirti yok bende ara ara eğilince kramp giriyor kasik lara

Arkadaslar bata 5 gun var adet oncesi bas ağrım var bugun bu ayda mı olmadı ya ama bu kadar erken başlamazdi ki hamile kaldığı halde boyle adet oncesi bas ağrısını yaşayan oldu mu aranızda Umutsuz hissediyor

Ya bnmde bu aralar aşırı başım agırıyor varya uzun zamandır böyle ağırmıyordu. Sinüzitten başım cok agırırdı bnm

Bu ay cok sukur ben de hamileyim :) daha cok yeni.. Allahim isteyen herkese tez zamanda versin insallah :)

Canım o reglle ilgili olmayabilir. Mevsim değişimi ve sahil kesimlerindeki lodos da sebep olduğu basınç yüzünden baş ağrısı yapıyor. Umutsuzluğa kapılma sakın

Ya bnmde bu aralar aşırı başım agırıyor varya uzun zamandır böyle ağırmıyordu. Sinüzitten başım cok agırırdı bnm
Sunizit donem donem bende de oldu CNm berbat bir agri ama bu adet oncesi olan daha ziyade migren agrisi gibi Bi agri baya siddetli karanlık olması gerekiyor odanın bile isik bile yoruyor

Canım o reglle ilgili olmayabilir. Mevsim değişimi ve sahil kesimlerindeki lodos da sebep olduğu basınç yüzünden baş ağrısı yapıyor. Umutsuzluğa kapılma sakın
Ins CNm ya ztn rüzgardan bas ağrısı yasarım ama bu o adet oncesi ağrıya benziyordu odum koptu sabaha adet olucam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…