- 28 Ağustos 2015
- 283
- 279
- 23
- 45
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.181
canım çok teşekkürler hep halimizi hatrımızı soruyorsun ideal konu sahibisin valla@Pambuk Sindrella - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
N nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
Princess91 - hamiş
hycnlprnss - hamiş
@arzerk - hamiş
@clashik - hamiş
denizce84 - hamiş
@kme - hamiş
@ada_aras - hamiş
Sevgili ve güzel anne adaylarmız, bazılarınız hala bizimle, bazılarınızdan hiç haber alamıyoruz! Biz sizleri ve bebişleri merak ediyoruz! Bazılarınızla karşılaştığım sayfalarda görüyorum ki cinsiyetleri belli olanlar var. Bize de bilgi verirseniz, listemizde kızlar-erkekler-pembeler-maviler yaparız :)
Hayırlı olsun canim. Rahat bir hamilelik gecirip Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah.Kızlar herkeze gunaydinnnn Rabbim bol hamile haberli günler nasip etsin kızlar çok belirtilere takılması ben bütün belirtileri yaşadığım ay ki denemeleri mızı yumurtlama günümüze göre yapmıştık adet oldum bir sonraki ay herseyi oluruna bıraktık ve sadece yumurtlama öncesi 3 gun oncesi ve yumurtlama sonrası ve adetime 4 gün kala deneme yapmıştık olmaz demiştim ama hamileyim ve göğüs sisligi ile gaz sancısı dışında pek bi belirti olmadı ve adetimden bir gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah ama bu forum benim kendimi rahat hissettigim ve beni anlayan tek yerdi diyebilirim iyiki varsiniz
Merhaba ben cinsiyeti yazmistim erkek olacak ☺ bu ara bir kac sikintim var o yuzden cok sik giremiyorum 13. Haftada belli oldu degisirmi bilmiyorum :))))@Pambuk Sindrella - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@ilhagu - hamiş
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
N nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
Princess91 - hamiş
hycnlprnss - hamiş
@arzerk - hamiş
@clashik - hamiş
denizce84 - hamiş
@kme - hamiş
@ada_aras - hamiş
Sevgili ve güzel anne adaylarmız, bazılarınız hala bizimle, bazılarınızdan hiç haber alamıyoruz! Biz sizleri ve bebişleri merak ediyoruz! Bazılarınızla karşılaştığım sayfalarda görüyorum ki cinsiyetleri belli olanlar var. Bize de bilgi verirseniz, listemizde kızlar-erkekler-pembeler-maviler yaparız :)
bence hiçte kendini deldirme öyle iki günde bir, kanaman sıkıntın olmadığı sürece hiçbir sorun çıkmaz allahın izniyle, sen sabırlı ol, idrar testiyle kendini takip et sonra da kanda emin olursun, perşembe çok geç bence de pazartesi salı git, bir hafta sonra da doktora git. öyle iki günde bir kan vermeye hiç gerek yok bence kendini stere sokmaIki güne bir baktirmak gerekiyodu değil mi? Hamile kalma olaylarina o kadar baktim ama sonrasinda napiliyo hiç bilmiyorum.sorular işlemediğimiz yerden geldi
Bak ne güzel artık problemi öğrenmiş oldun. Bu pıhtılaşmayı cok kişide duydum bu sitede cnm . İnşallah tez zamanda herşey gönlünce olurKızlar hastaneden geliyorum
Genetik ve pıhtılaşma sonuçlarımi aldım
Genetiktè çok şükür sıkıntı çıkmadı kan pıhtılaşmasi varmış sonuçları aldıktan sonra kendi doktoruma gittim sıranın gelmesini beklerken eşimle tartıştık saçma sapan bi mevzu yüzünden nerdeyse orada ağlayacaktim...
Aklımda ne kadar soracak soru varsa gitti...
Sadece doktorumun dediklerini hatırlıyorum yumurtlamam gecikècek çünkü daha yeterince büyümemis yumurtalar ve rahim kalınlaşmamis 16 ile 19. Gun arasında yumurtam çatlarmıs ona göre değerlendir dedi
Pıhtılaşma için bebe aspirinı kullanacam hamile kalıncada göbekten iğne vurulcam
aynen canımm keşke daha önce yapılsa bu testler neden 2 kayıbı bekletiyorlar anlamıyorum...Bak ne güzel artık problemi öğrenmiş oldun. Bu pıhtılaşmayı cok kişide duydum bu sitede cnm . İnşallah tez zamanda herşey gönlünce olur
Cnm tebrik ederim çift çizgiyi görmüşsün galiba oraları okuyamadım. Darısı başımızabat bugün.
canımm iyiyim seni sormalıı bugün gelecek cumartesiye yetiştiremediler ateş ölçüyorum bi de akıntıyı takip ediyorum daha yumurtlama olmadı bende sana soracaktım bu testi nasıl yapıyoruz diye?interiorarchitect canım naber? geldi mi testlerin?
@Pambuk Sindrella - hamiş- erkek bebiş geliyooo!!!
@ilhagu - hamiş
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@avakados - hamiş
@Sevgili Sevgi - hamiş
N nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
Princess91 - hamiş
hycnlprnss - hamiş
@arzerk - hamiş
@clashik - hamiş
denizce84 - hamiş
@kme - hamiş
@ada_aras - hamiş
hafta sonu giriyom giriyom yok.. bağımlılık yaptınız ...Ohh be çok şükür açıldı site oyy özlemişim :)
Günaydın kızlar Nasılsıniz var mı yeni hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?