Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar Merhaba inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalır ve aramıza sağlıklı hamilelik ile katılır ve tatlı bebişlerin izi kucaklarınıza alırsınız. Ben 13.haftaya girmek üzereyim geçen pazartesi ilk defa Bebeğimi net olarak gördüm ve 2 li test yaptırdım çok şükür risk yok . Daha cinsiyetini öğrenmedik kısmetse bir ay sonra öğreneceğiz. Ben ilk Bebeğimi 5 sene sonra kucağıma aldım ve hiç beklemiyordum çünkü dr.lar çocuğun olmaya bilir demişlerdi çok denedim çok ağladım o günlerde ve tamamen umudumu kestiğim zamanda hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür oğlum şimdi 8 yaşında. Bunda ise hiç umudum yoktu çünkü Ovilasyon gününden 2 gün önce ve 2 gün sonra olmak üzere 2 kere birliktelik oldu ve sonuç hamileyim. Demem o ki kendinizi şartlamayın ve akışına bırakın göreceksiniz sizinde olacak. Ben beş sene boyunca uğraştım olmadı ne zaman olmayacak deyip bıraktım hamile olduğumu öğrendim.

canım çok teşekkürler hep halimizi hatrımızı soruyorsun ideal konu sahibisin valla bizim bebiş çok öz güvenli çıktı açmış bacakları yatmış hemen gösterdi dr. amcasına kızım oluyor 12. haftada belli oldu en yakın zamanda bekleyen tüm arkadaşlara nasip eder Allah inşallah

Kızlar herkeze gunaydinnnn Rabbim bol hamile haberli günler nasip etsin kızlar çok belirtilere takılması ben bütün belirtileri yaşadığım ay ki denemeleri mızı yumurtlama günümüze göre yapmıştık adet oldum bir sonraki ay herseyi oluruna bıraktık ve sadece yumurtlama öncesi 3 gun oncesi ve yumurtlama sonrası ve adetime 4 gün kala deneme yapmıştık olmaz demiştim ama hamileyim ve göğüs sisligi ile gaz sancısı dışında pek bi belirti olmadı ve adetimden bir gün önce hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah ama bu forum benim kendimi rahat hissettigim ve beni anlayan tek yerdi diyebilirim iyiki varsiniz

Hayırlı olsun canim. Rahat bir hamilelik gecirip Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah.

Merhaba ben cinsiyeti yazmistim erkek olacak ☺ bu ara bir kac sikintim var o yuzden cok sik giremiyorum 13. Haftada belli oldu degisirmi bilmiyorum :))))

Biz 2 hafta once kontrole gittik kalp atislarini duyduk. Bugun 11+2 gunluk oldu mide bulantilarim cok fazla hic rahat edemiyorum nerdeyse cinsiyetin belli olmasini bekliyorum merakla :)

Iki güne bir baktirmak gerekiyodu değil mi? Hamile kalma olaylarina o kadar baktim ama sonrasinda napiliyo hiç bilmiyorum.sorular işlemediğimiz yerden geldi
bence hiçte kendini deldirme öyle iki günde bir, kanaman sıkıntın olmadığı sürece hiçbir sorun çıkmaz allahın izniyle, sen sabırlı ol, idrar testiyle kendini takip et sonra da kanda emin olursun, perşembe çok geç bence de pazartesi salı git, bir hafta sonra da doktora git. öyle iki günde bir kan vermeye hiç gerek yok bence kendini stere sokma

Bak ne güzel artık problemi öğrenmiş oldun. Bu pıhtılaşmayı cok kişide duydum bu sitede cnm . İnşallah tez zamanda herşey gönlünce olur

Canım selam,
İyiyiz biz :) Bu haftasonu cinsiyeti öğrenmeye gideceğiz inşallah. 16 Haftalık olduk..
Zaman geçsede hissetsem kuzumu artık diye dua ediyorum.

İnşallah sizlerdede herşey yolundadır.

Bende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…