Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum
iyi düşün hayatım iyi olsun inşallah, dış gebelik değildir canım. dış gebelikte değerler normal seyrinden biraz daha fazla yükseliyor, adetin gelmezse de korkma bence, kimsayal gebelik ben de yaşadım ama hemen ardına hamile kaldım. bir kere adet oldum. kimyasaldan sonra hiç merak etme, bende çok üzülmüştüm. ama kimyasal gebelik yaşamak o kadar da kötü değilmiş. vücut kendini hamileliğe hazırlıyomuş. öyleyse bile ardına hemen hamile kalırsın inşallah

Insallah canim yaaa.. adetimin gelmesini hic bu kadar istememistim kac gun beklerim bilmiyorum

Kızlar dün akşam kirmizilar geldi yine. Yarın 3.günüm doktora gideceğiz ins . Tam bir yıl oldu bebek düşüneli kontrollerimiz icin gidecegiz.doktor hormon testi falan ister sanırım ama benim isteyeceğim testler neler olabilir sizin ekleyebiliceginiz aklınızda olan bişi var mı.?

canımm iyiyim seni sormalıı bugün gelecek cumartesiye yetiştiremediler ateş ölçüyorum bi de akıntıyı takip ediyorum daha yumurtlama olmadı bende sana soracaktım bu testi nasıl yapıyoruz diye?

aynı gebelik testi gibi canım, hiç farkı yok. damlatıp, 5 dakika bekliyorsun. iki çizginin aynı koyulukta ya da çok yakın olduğu gün yumurta çatlamak üzere demek

Canım selam,
İyiyiz biz :) Bu haftasonu cinsiyeti öğrenmeye gideceğiz inşallah. 16 Haftalık olduk..
Zaman geçsede hissetsem kuzumu artık diye dua ediyorum.

İnşallah sizlerdede herşey yolundadır.

maşallah size o zaman haftaya cinsiyetinizi burada tüm teyzoşlar olarak bekliyoruz

bizde aynı devam ediyoruz, güzel haberlerle havalara uçuyoruz, bazen üzücü haberler alıp dertleşiyoruz. Ama hep umut var

Canım doktor bir yıl olduğu için tüplere bakmak adına rahim filmi de ister herhalde. Eşinin sperm testleri de önemli. İlk başta bakılanlar bunlar diye biliyorum ben. Umarım güzel haberlerle dönersin

peki canım aç tok falan farkediyo mu bunda

sabah ilk idrar olmayacak. Bir de iki saat fazla sıvı almadan yapman önemli. yani iki saat fazla su, çay vb. içme, sonra testi uygula. Bir de 24 saatteki durumu yakalamak için aynı saatlerde yapmaya çalışırsan iyi olur canım. ben tam yumurtlama olduğunu düşündüğüm gün sabah öğlene doğru ve akşam eve gidince yapıyorum.

KIZLARRR BENDE OVULASYON TESTİ ALDIM HERGÜN YAPIYORUM BAKALIM BU HAFTA KOYULASIR GİBİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ VE YASTIK KOYUYORUM BİDE AYAKLARIMI KALDIRIYORUM ÇALISMAYA DEVAMMM

KIZLARRR BENDE OVULASYON TESTİ ALDIM HERGÜN YAPIYORUM BAKALIM BU HAFTA KOYULASIR GİBİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ VE YASTIK KOYUYORUM BİDE AYAKLARIMI KALDIRIYORUM ÇALISMAYA DEVAMMM
ayyyyyyyy ben resmen sirk şaklabanına döndüm :) :) ayagı havaya kaldırma mı dersin secde şeklinde durma mı dersin eşim gülüyor bana ben de diyorum ki sen dur daha amuda da kalkcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…