- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.201
aynen canıııımmm aynen :)hafta sonu giriyom giriyom yok.. bağımlılık yaptınız ...
iyi düşün hayatım iyi olsun inşallah, dış gebelik değildir canım. dış gebelikte değerler normal seyrinden biraz daha fazla yükseliyor, adetin gelmezse de korkma bence, kimsayal gebelik ben de yaşadım ama hemen ardına hamile kaldım. bir kere adet oldum. kimyasaldan sonra hiç merak etme, bende çok üzülmüştüm. ama kimyasal gebelik yaşamak o kadar da kötü değilmiş. vücut kendini hamileliğe hazırlıyomuş. öyleyse bile ardına hemen hamile kalırsın inşallahBende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum
Insallah canim yaaa.. adetimin gelmesini hic bu kadar istememistimiyi düşün hayatım iyi olsun inşallah, dış gebelik değildir canım. dış gebelikte değerler normal seyrinden biraz daha fazla yükseliyor, adetin gelmezse de korkma bence, kimsayal gebelik ben de yaşadım ama hemen ardına hamile kaldım. bir kere adet oldum. kimyasaldan sonra hiç merak etme, bende çok üzülmüştüm. ama kimyasal gebelik yaşamak o kadar da kötü değilmiş. vücut kendini hamileliğe hazırlıyomuş. öyleyse bile ardına hemen hamile kalırsın inşallah
Bende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum
Amiinn Allah kimseye yasatmasin insallahGeçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı versin inşalalh
canımm çok üzüldüüm umarım kimyasaldırBende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum
Insallah.. insan kimyasal gebelik yasadigina sevinir mi inan cok sevinicem kimyasalsacanımm çok üzüldüüm umarım kimyasaldır
canımm iyiyim seni sormalıı bugün gelecek cumartesiye yetiştiremediler ateş ölçüyorum bi de akıntıyı takip ediyorum daha yumurtlama olmadı bende sana soracaktım bu testi nasıl yapıyoruz diye?
Canım selam,
İyiyiz biz :) Bu haftasonu cinsiyeti öğrenmeye gideceğiz inşallah. 16 Haftalık olduk..
Zaman geçsede hissetsem kuzumu artık diye dua ediyorum.
İnşallah sizlerdede herşey yolundadır.
peki canım aç tok falan farkediyo mu bundaaynı gebelik testi gibi canım, hiç farkı yok. damlatıp, 5 dakika bekliyorsun. iki çizginin aynı koyulukta ya da çok yakın olduğu gün yumurta çatlamak üzere demek
Bende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum
Kızlar dün akşam kirmizilar geldi yine. Yarın 3.günüm doktora gideceğiz ins . Tam bir yıl oldu bebek düşüneli kontrollerimiz icin gidecegiz.doktor hormon testi falan ister sanırım ama benim isteyeceğim testler neler olabilir sizin ekleyebiliceginiz aklınızda olan bişi var mı.?
peki canım aç tok falan farkediyo mu bunda
Ohh be çok şükür açıldı site oyy özlemişim :)
Günaydın kızlar Nasılsıniz var mı yeni hamiş
Şükür gerçekten. Büyük eksiklik vardı, defalarca denedim girebilecek miyim diye :)
Herkese günaydın, mutlu haftalar ve bol bebişler :)
ayyyyyyyy ben resmen sirk şaklabanına döndüm :) :) ayagı havaya kaldırma mı dersin secde şeklinde durma mı dersin eşim gülüyor bana ben de diyorum ki sen dur daha amuda da kalkcam :)KIZLARRR BENDE OVULASYON TESTİ ALDIM HERGÜN YAPIYORUM BAKALIM BU HAFTA KOYULASIR GİBİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ VE YASTIK KOYUYORUM BİDE AYAKLARIMI KALDIRIYORUM ÇALISMAYA DEVAMMM
Rabbim yüzümüze gülsün bu ay inş canım sende mi aldın ovulasyon testiayyyyyyyy ben resmen sirk şaklabanına döndüm :) :) ayagı havaya kaldırma mı dersin secde şeklinde durma mı dersin eşim gülüyor bana ben de diyorum ki sen dur daha amuda da kalkcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?