- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.221
amin canım inşallahhh evet canım bende aldım bugün gelcek bakalım bekliyorum :) daha akıntım olmadı demk ki çatlamamış daha inşallah yetişir bana :)Rabbim yüzümüze gülsün bu ay inş canım sende mi aldın ovulasyon testi
canım ben kimyasal gebelikte 1 gün kalamam oldu ve değerlerim düşmeye başladı. sonrasında 2 ay kadar adet olmadım. çok sıkıntılı bir dönem ama atlatırsın merak etme, değerlerin sıfırlandıktan sonra yürüyüş yap spor yap bol bol ancak o şekilde atabiliyosun.Insallah canim yaaa.. adetimin gelmesini hic bu kadar istememistimkac gun beklerim bilmiyorum
yetişir canımmm 50 tane aldım ben sabah aksam yapıyorıum :)amin canım inşallahhh evet canım bende aldım bugün gelcek bakalım bekliyorum :) daha akıntım olmadı demk ki çatlamamış daha inşallah yetişir bana :)
benim bu ay son şansım oldugu içinyetişir canımmm 50 tane aldım ben sabah aksam yapıyorıum :)
tatlım sen kaçında olmuştun kürtajınıHomely_angel cnm sen karistirdin galiba benm 11 aralik olma ihtimali oda kurtaj sonrasi ilk oldugu icin 40 50 gunde normalmis zaten
yaaa çok üzüldüm... allah hayırlısını versin.. inşallah atlatırsın hemen...Bende haberler kotu.. degerim carsamba 36ydi.. dun 41 oldu.. bugun 31e dustu.. dr kimyasal gebelik buyuk ihtimal dedi.. dis gebelikten cok korkuyorum.. resmen adet gelsin diye dua ediyorum
11 inde oldum cnm doktor normal gununde olma ihtimali cok ama olmama ihtimali de var deditatlım sen kaçında olmuştun kürtajını
İşin kötüsü bende kanama falan da yok.. Sadece kahverengi lekelenme oldu hsonu çok az.. onu da yerleşme kanaması diye düşünmüştüm.. değerler düşünce anlaşıldı sağlıksız olduğu.. Şu an kimyasal mı dış gebelik mi belli değilcanım ben kimyasal gebelikte 1 gün kalamam oldu ve değerlerim düşmeye başladı. sonrasında 2 ay kadar adet olmadım. çok sıkıntılı bir dönem ama atlatırsın merak etme, değerlerin sıfırlandıktan sonra yürüyüş yap spor yap bol bol ancak o şekilde atabiliyosun.
neden son sansın canmbenim bu ay son şansım oldugu içinben 25 tane aldım canım
Ay sukur kavusturana kizlar ne kadar hissttim yoklugunu sitenin nasilsiniz bat 30 kasimlar
Homely_angel cnm sen karistirdin galiba benm 11 aralik olma ihtimali oda kurtaj sonrasi ilk oldugu icin 40 50 gunde normalmis zaten
Kızlarr ben 2 fündür bende bir sıkıntı vargiremedim.. Dersteyim akşam yazıcam inşallah 2 gündür bir sürü hamile haberi gelmiştir
canım ben hala öğrenci oldugumdan ötürü mecburen dogumumun yaza denk gelmesi gerek o yüzden son şans :)neden son sansın canm
aynen canım benm 28 di 30 oldu bu ayda 30 32 gün de olursun adet dedi doktorum11 inde oldum cnm doktor normal gununde olma ihtimali cok ama olmama ihtimali de var dedi
canım ben hala öğrenci oldugumdan ötürü mecburen dogumumun yaza denk gelmesi gerek o yüzden son şans :)
hiçççç istemiyorum mola vermeyi ama mecburen mola... keşke bi çıkış yolu olsada devam edebilsemeee bu ay olmazsa 9 ay mola mı?
Hayirlisi rabbim isteyen herkese hemencik versin insallah 9 ay olama adet fln sonra olursun zatenaynen canım benm 28 di 30 oldu bu ayda 30 32 gün de olursun adet dedi doktorum
ayyyyy ne güzel bi dua bu amin amin 9 ay olmayayım inşallaaaaaaaaah :) sende hemencecik geliver arkamdaaaan heeeHayirlisi rabbim isteyen herkese hemencik versin insallah 9 ay olama adet fln sonra olursun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?